Griffe Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Dzis polozylem na maske i przednie blotniki. Auto na szybko umyte, niestety bez glinkowania itp, temperatura aplikacji -4, kladl i polerowal sie calkiem przyzwoicie, zobaczymy jak sie bedzie zachowywal i czy beda jakies kropleki
maciekd24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 jak on sie zachowuje na Colli 476? na colli radzi sobie wysmienicie kladlem u siebie lezy juz dokladnie tydzien i jeden dzien i ani mysli schodzic do tego faktycznie auto sie mniej brudzi
lu5asz Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 chyba przy następnych zakupach trzeba będzię wziąć tego sonaxa bo już nie mogę spokojnie czytać tego zachwalania Ja tak samo,same pochwały
leszcz Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 chyba przy następnych zakupach trzeba będzię wziąć tego sonaxa bo już nie mogę spokojnie czytać tego zachwalania Ja tak samo,same pochwały A ja mam i już nie mogę się doczekać ale lepszej pogody na położenie tego na auto
SZyBA Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Dzis polozylem na maske i przednie blotniki. Auto na szybko umyte, niestety bez glinkowania itp, temperatura aplikacji -4, kladl i polerowal sie calkiem przyzwoicie, zobaczymy jak sie bedzie zachowywal i czy beda jakies kropleki Przy minus 4 kladles?
saddam Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Nie wiem czy było ale ten QD ma jakiś termin przydatności?
LoozaQ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie wiem czy było ale ten QD ma jakiś termin przydatności? Po co?? Idzie litrami na wszystko więc nie ma co sobie głowy zawracać
kamilgt Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Z tego co pamiętam to na opakowaniu jest napisane, że nie ulega przeterminowaniu, ale to musiałbym sprawdzić wieczorem
gruby_RS Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 nie ulega przeterminowaniu na każdym sonaxie który mam/miałem* w łapie jest taka informacja * przynajmniej teraz nie jest przypałem przyznać się
hornet Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Produkty Sonaxa z którymi się spotkałem nie ulegały przeterminowaniu, więc chyba z tym będzie podobnie .
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Lutego 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 * przynajmniej teraz nie jest przypałem przyznać się no dobra ja też używam szamponu sonaxa czasami Koledzy co teraz EVO podeślemy może jakiegoś TURTLE WAX?
_jedrek_ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie wiem czy było ale ten QD ma jakiś termin przydatności? dzisiaj rozmawialem z dystrybutorem, "produkt nie ulega przeterminowaniu"
saddam Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 OK Panowie, dzięki za pomoc Czas się przełamać i nabyć tego Quick detailera
Griffe Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Dzis polozylem na maske i przednie blotniki. Auto na szybko umyte, niestety bez glinkowania itp, temperatura aplikacji -4, kladl i polerowal sie calkiem przyzwoicie, zobaczymy jak sie bedzie zachowywal i czy beda jakies kropleki Przy minus 4 kladles? Dokladnie tak, problemow z aplikacja nie bylo, kropelek jeszcze nie testowalem, moze jutro, dzis dzien imprezowy wiec bez auta
damian Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Griffe, ciekawe co z tego będzie, ale pewnie będą ładne kropelki
kanar Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 * przynajmniej teraz nie jest przypałem przyznać się
faraon3021 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Koledzy co teraz EVO podeślemy Moze Nano Lack Protect Sonaxa Podobno to jest sztandarowym produktem.
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja swoje LSP na najbliższy okres mam już wybrane , zaraz znika śnieg i zaczynamy sezon, już bez testów
faraon3021 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja swoje LSP na najbliższy okres mam już wybrane Jakies niespodzianki?
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 PNS i Brilliant co mycie ew CQ UK pod spód, żeby było troche mniej rys.
kubik Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 PNS i Brilliant co mycie ew CQ UK pod spód, żeby było troche mniej rys. Brzmi jak zapowiedź emerytury
tfelek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Wiec tak Po przejechaniu kolo 500km w trasie stwierdzam ze sonax nie odprowadza wody z bocznych paneli tak ładnie jak na dachu i masce, Umyłem go ręcznie i dalej to samo oczywiście było lepiej bo parę sekund była tafla i potem jakieś kropelki ale to nie to samo . Podsumowując sonax jest dobry ale na okres letni
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Czy ja wiem, raczej nie, Leon dalej zostanie najczęściej mytym autem na KA a tak na serio, to podany zestaw spełnia wszystkie MOJE wymagania i nie widzę powodów stosowania czego innego.
lakikwap Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja swoje LSP na najbliższy okres mam już wybrane , zaraz znika śnieg i zaczynamy sezon, już bez testów
Kubz Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja swoje LSP na najbliższy okres mam już wybrane , zaraz znika śnieg i zaczynamy sezon, już bez testów Taa, brzmi co najmniej jak "ostatnie zakupy w tym roku"
Rekomendowane odpowiedzi