Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Potwierdzam. Mam od chłopaków dwie kierownice i jestem zadowolony. Nie mam pojęcia jak robią tapicerkę. Kiedyś jeździłem do starszego Pana który miał zakład w Luboniu na ul. Śliwkowej. Mistrz świata. Wymieniał mi boczki skórzane w fotelach. Widziałem też jego robotę- kompletne tapicerki w autach. Trzeba by było się wybrać i zapytać o Pana.

• Moderator
Posted

Polecam również Pana z Lubonia, o którym wspomniał Arekkaz.

Korzystałem z jego usług a znajomemu zmieniał tapicerkę materiałową na skórę. Z tego co mi wiadomo, korzystały z jego usług salony samochodowe w Poznaniu. Było to co prawda dość dawno i trzeba by było sprawdzić czy nadal funkcjonuje.

Posted
Jutro oddaje auto do firmy "apak" w Swarzędzu.Będą mi naprawiać boczki to dam znać najwyżej ale z tego co słyszałem to dobra firma.Pozdrawiam

Apak auto wnętrze

ok to czekam na opinię , ja mam do naprawy siedzisko (pies) z tym ,że chcę dać swoją skórę

Posted

niestety moje boczki wymagają trochę więcej czasu i jutro odbieram auto więc jutro napisze co i jak.pozdrawiam

Posted

Więc powiem tak.Ja jestem zadowolony z ich pracy..Formatki wymienione materiał ładnie oklejony-nic więcej mi nie potrzeba.Przy tym pani szefowa na prawdę sympatyczna i na pewno oddam tam jeszcze samochód-choćby na pranie całej tapicerki...Także polecam.Pozdrawiam

Posted

Koledzy którzy wypowiadali się wcześniej mowili o Tapicerstwo Samochodowe Chojnacki Tadeusz Traugutta 13a ? ponieważ mam do obszycia już zakupiony materiał na tylnia klape pokrywy i nie wiem jakiej firmie to oddać z okolic Poznania.

• Administrator
Posted

Tak, to jest ten Pan. Przeniósł się na nowe miejsce.