grochu70 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Poszukuję tapicera - mam do wymiany elementy w przednich fotelach. Tapicerka skóra .
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 http://www.pkt.pl/s/poznan/1183924/furm ... blowe.html Obszywałem u niego kierownice i z usługi jestem zadowolony
grochu70 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzięki jutro zadzwonię i dowiem się co i jak
Administrator AreK Opublikowano 1 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Potwierdzam. Mam od chłopaków dwie kierownice i jestem zadowolony. Nie mam pojęcia jak robią tapicerkę. Kiedyś jeździłem do starszego Pana który miał zakład w Luboniu na ul. Śliwkowej. Mistrz świata. Wymieniał mi boczki skórzane w fotelach. Widziałem też jego robotę- kompletne tapicerki w autach. Trzeba by było się wybrać i zapytać o Pana.
grochu70 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 ok poszperam i poszukam tez w Luboniu
Moderator psemo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Polecam również Pana z Lubonia, o którym wspomniał Arekkaz. Korzystałem z jego usług a znajomemu zmieniał tapicerkę materiałową na skórę. Z tego co mi wiadomo, korzystały z jego usług salony samochodowe w Poznaniu. Było to co prawda dość dawno i trzeba by było sprawdzić czy nadal funkcjonuje.
pitazz Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jutro oddaje auto do firmy "apak" w Swarzędzu.Będą mi naprawiać boczki to dam znać najwyżej ale z tego co słyszałem to dobra firma.Pozdrawiam Apak auto wnętrze
grochu70 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jutro oddaje auto do firmy "apak" w Swarzędzu.Będą mi naprawiać boczki to dam znać najwyżej ale z tego co słyszałem to dobra firma.Pozdrawiam Apak auto wnętrze ok to czekam na opinię , ja mam do naprawy siedzisko (pies) z tym ,że chcę dać swoją skórę
pitazz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 niestety moje boczki wymagają trochę więcej czasu i jutro odbieram auto więc jutro napisze co i jak.pozdrawiam
grochu70 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 ok czekam ja się dzisiaj nie wyrobiłem
pitazz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Więc powiem tak.Ja jestem zadowolony z ich pracy..Formatki wymienione materiał ładnie oklejony-nic więcej mi nie potrzeba.Przy tym pani szefowa na prawdę sympatyczna i na pewno oddam tam jeszcze samochód-choćby na pranie całej tapicerki...Także polecam.Pozdrawiam
grochu70 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 dzięki za informację , podziałam po niedzieli
randi22 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Koledzy którzy wypowiadali się wcześniej mowili o Tapicerstwo Samochodowe Chojnacki Tadeusz Traugutta 13a ? ponieważ mam do obszycia już zakupiony materiał na tylnia klape pokrywy i nie wiem jakiej firmie to oddać z okolic Poznania.
Administrator AreK Opublikowano 8 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tak, to jest ten Pan. Przeniósł się na nowe miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi