Thomas207 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja mam wiadra z Castoramy z pokrywka, daja rade sie przewiezc bez powodzi w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Byłem dziś na BP/Legnicka stałem w kolejce kiedy już nadeszła moja kolej zauważyłem , że ktoś z obsługi dziwnie obserwuje wszystkich myjących, taki troche psychiczny "poganiacz" godzina 12 w południe co trzeci auto to taxa... chyba najlepiej na pułaskiego zajechać na myjke i wziąć sobie stanowisko za kilka zł na kilka min i na legalu bez stresu sobie ogarnąć auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Piotrek a, w którym miejscu jest ta myjka na Pułaskiego? Dzisiaj byłem u rodziców to wziąłem magi i marolexa. Chciałem opłukać na ehrle na LUKoil ale była zamknięta. Narazie zapowiadają pogodę bez mrozów to można ogarnąć jakieś wiadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tomek WRO, https://maps.google.com/maps?q=wroclaw& ... olska&z=21 liście zasłaniają stanowiska, jedno z nich jest na wynajem, z cennika wynika, że oplaca sie tylko umyc i spadac bo za inne zabawy to juz sie zaplaci słono mimo, że sam wszystko robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 zupełnie o tym miejscu zapomniałem, a mam je pod domem. to jest na powietrzu czy w jakimś budynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Takie wiaty są - tutaj widok ze street view. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Standardowo pojechałem na Pułaskiego bo po zamknięciu Rychtalskiej tam cały czas myję, a tu... Koniec samoobsługi. Dlaczego? Bo to trzeba szybko myć, bo nie ma czasu na "takie rzeczy", no i to się w ogóle nie opłacało. Więc miejscówka spalona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To może castorama/magnolia u góry, powiedzmy 3cia w nocy z wiaderkami w takim swietle zacieków pan nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Po zamknięciu sklepów wyłączają tam światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Do której na AutoSpa gonią z wiaderkami? Mam do ogarnięcia swoje 3 auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 red, też dobrze Tomek WRO, nie łatwiej Ci pod domem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Piotrek no łatwiej ale jak jest ciepło i dłużej jaśniej Przygotowanie, mycie, suszenie/docieranie potem sprzątnięcie całego bałaganu zajmuje mi ok 2-2,5h i muszę zmieścić się do 15-16 bo potem już ciemno mam a światło tylko pod garażem. Jutro kończę pracę o 18 i odbieram kogoś przed 20 z pkp więc mógłbym ten czas jakoś rozsądnie zagospodarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 to uderzaj na Auto Spa o tej godzinie to juz nie bedzie za duzo ludzi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jeśli jutro 31.12.2013 uda się odebrać papier od straży pożarnej to zanosimy komplet dokumentów do nadzoru budowlanego i czekamy na dopuszczenie obiektu do użytkowania. Mając ten papier myjnia zostaje otwarta na wasze podboje Trzymać kciuki za odbiór!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Trzymam mocno! Już mam dość tych polewaczek i ciśnienia jak z konewki na innych bezdotykowych "myjniach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 czekamy na otwarcie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czy dzisiaj można już z wiaderkami podjechać wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Michał czy jest szansa na mycie przed weekendem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 jak tam coś się ruszyło w temacie otwarcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Odbiór Odbiór i po odbiorze Wszystko pozytywnie. Potrzebujemy jeszcze kilka dni aby uruchomić całą technologię. Wstępny termin na udostępnienie myjni dla klientów planowany jest na najbliższą niedzielę 19.01.2014. Gdyby miało się coś zmienić będę pisał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 To w sumie przenosiny z Kępińskiej poszły w miarę płynnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja wczoraj już nawet wjechałem na teren myjni, prawie sie ustawiłem na stanowisku jednak załapałem, że nie ma automatów na wrzucanie kasy i ścian między stanowiskami Wstrzeliłem sie w moment kiedy było na chwilę otwarte bo koparka przejeżdzała Może w przyszłym tygodniu zrobimy jakies zbiorowe mycie aut na krakowskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 a jest tam gdzieś z boku miejsce żeby myjki nie blokować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi