Ziuum Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Można mieć pecha, to zależy nie tylko od odległości, ale i od "sikawki" (bez skojarzeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Myjnia przy ul. Kępińskiej jeszcze troszkę podziała. No to gitarrra!!! Akurat jak wrócę w poniedziałek z urlopu z Władka to będę mógł ogarnąć auto. Tak jak za 2 tygodnie kiedy wrócę z następnego urlopu na Słowacji. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dobre info, bo akurat mam do ogarniecia 508 po wyjezdzie do Chorwacji, zobaczymy jak sobie myjnia da rade z muchami po 2500 km autostrada Jakby ktos chcial wpasc to jutro bede pewnie kolo 20-21 na myjni na Kepinskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wczoraj byłem opłukać z kurzu auto na ehrle na krakowskiej. Dostałem info od pracownika z autobliźniaka żeby nie używać wody demineralizowanej. Klienci wczoraj narzekali, że zostają plamy na lakierze i uszczelkach. Pewnie w tygodniu jakiś serwis naprawi to. Tomek ta myjnia to sorry gregory ale pożal się... u mnie zostawia straszne plamy na całym aucie (osad jakiś biały). Czekam na otwarcie myjni na Krakowskiej i mam nadzieję że z sąsiadem z Radwanic się kiedyś wybiorę na wspólne mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jakby ktos chcial wpasc to jutro bede pewnie kolo 20-21 na myjni na Kepinskiej. I co tam, byłeś myć? Bo ja wjechałem ok 20:10 i Cię nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Byłem wczoraj na Kępińskiej około 20:30-21:00 i myjnia dała radę z robalami po 500km trasie z Władka. Za tydzień jeszcze trasa Wrocław - Besenova - Wrocław więc też będzie opcja do mycia. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 red, bylo dac znac, w koncu pojechalem wczesniej bo mialem po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tomek ta myjnia to sorry gregory ale pożal się... u mnie zostawia straszne plamy na całym aucie (osad jakiś biały). Czekam na otwarcie myjni na Krakowskiej i mam nadzieję że z sąsiadem z Radwanic się kiedyś wybiorę na wspólne mycie Na Krakowskiej to można ewentualnie opłukać dywaniki gumowe. Niestety jest to chyba najgorsza myjnia w mieście. Podpowiem, że znacznie lepiej radzi sobie myjnia na Lukoil'u na Bardzkiej. Tyle tylko, że ostatnio coś strasznie skrócili czas mycia za 1 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Mam nadzieję, że właściciel nie ma nic przeciwko temu, że to info tu wrzucam. Kępińska zostaje jeszcze do końca września - co mnie mocno cieszy. Tak to ocenia Michał "Bulpit", z którym rozmawiałem na myjni przedwczoraj wieczorem na miejscu. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobile Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Manolito77, a jakieś szczegóły apropo nowej lokalizacji też mówił, tzn. gdzie na Krakowskiej ona stanie, ile stanowisk i kiedy się tego można spodziewać? Druga sprawa, rozmawiałem na Kępińskiej kilka miesiący temu z człowiekiem od CMK myjnie, wspominał coś o swojej nowej myjni na Karkonoskiej (tudzież w okolicy tejże ulicy), ktoś coś wie na ten temat? Nie miałem już potem przyjemności go spotkać, a strona internetowa cmkmyjnie.pl milczy sobie póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Druga sprawa, rozmawiałem na Kępińskiej kilka miesiący temu z człowiekiem od CMK myjnie, wspominał coś o swojej nowej myjni na Karkonoskiej (tudzież w okolicy tejże ulicy), ktoś coś wie na ten temat? Nie miałem już potem przyjemności go spotkać, a strona internetowa cmkmyjnie.pl milczy sobie póki co. stoi gotowa, wypasiona, z banerem na płocie "wkrótce otwarcie" już od dawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmk Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 stoi gotowa, wypasiona, z banerem na płocie "wkrótce otwarcie" już od dawna... Myjnia przy ul. Karkonoskiej nie jest wyprodukowana przez CMK myjnie. Jedyna do tej pory myjnia we Wrocławiu wyprodukowana przez nas to myjnia przy ul. Kępińskiej 1. W tym roku powstanie jeszcze jedna we Wrocławiu ale do czasu uzyskania PnB nie zdradzę lokalizacji. Pozdrawiam Zespół CMK myjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Manolito77, a jakieś szczegóły apropo nowej lokalizacji też mówił, tzn. gdzie na Krakowskiej ona stanie, ile stanowisk i kiedy się tego można spodziewać? Nie padło miejsce odnośnie konkretnej lokalizacji a i ja też jakoś nie wnikam bo dla mnie to już mocno odległa miejscówa. Póki co cieszę się, że jeszcze działa Kępińska bo mam rzut beretem od jamy. Co do startu na Krakowskiej to zapewne nie wcześniej jak początek roku przyszłego, mooooooże sama końcóweczka obecnego choć jeśli się jeszcze przedłuża procedura ze zdobyciem PnB to pewnie bardziej początek 2014. To są oczywiście tylko moje prywatne rokowania. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A czy na Kępińskiej zmieniły się ceny (czasy)? Podjechałem sobie ostatnio moim Jagiem XJ longiem (czyli ze 2x więcej blachy niż w dotychczas mytych pojazdach), wrzuciłem 2 zecisze ,zapianowałem cały i nie wiedziałem co dalej pianować wystarczyło mi jeszcze na pół samochodu. Kwestia nabytej wprawy (nie miałem wiele okazji), czy zmienił się czas? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 No wlasnie, ja 508ke tez oblecialem za 2 zl dwa razy dookola + nadkola z felgami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chyba coś się zmieniło, bo mam podobne spostrzeżenia do piany XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walz Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Miałem nadzieję, że myjnia na Krakowskiej wystartuje szybciej Niestety bezdotyki w tej okolicy to straszna parówa. Byłem ostatnio na lukoilu, to tylko straciłem swój czas, nie mówiąc o tych kilku złociszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Odnośnie czasów przy Kępińskiej. Od samego początku funkcjonowania myjni po dziś dzień czasy są takie same i nigdy nie były zmieniane. [ Dodano: 13 Wrzesień 2013, 12:43 ] Myjnia przy Kępińskiej działa do 6.10.2013 6 października (niedziela) jest ostatnim dniem funkcjonowania myjni. Od 7 października (poniedziałek) rusza rozbiórka. Przybliżony czas uruchomienia i oddania do użytkowania myjni w nowej lokalizacji (ul. Krakowska) podam już niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talent Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 a czemu rusza rozbiórka ? byłem tam dzisiaj i bardo fajnie sie myło ;( moja ulubiona myjka to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubisimo Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 gdzieś głębiej jest napisane, że problemy z dzierżawą terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dokładnie jakiś czas temu dostałem wypowiedzenie umowy dzierżawy terenu i muszę się zawijać z całym dobytkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jedzie ktos dzis albo jutro na pozegnanie Kepinskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja jutro jadę okolo 19 będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Tez wpadne o 19. Ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja po powrocie ze Słowacji wczoraj podjechałem na Kępińską z nadzieją, że może się coś jeszcze przesunęło z rozbiórką to bym sobie auto po trasie ogarnął. Jednak nie ma zmiłuj - zobaczyłem jedynie, ze rozbiórka myjni się rozpoczęła i nici z mycia. Trzeba będzie ręcznie auto gdzieś ogarnąć. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi