Yasiek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Bonthyc, ja używałem jej do szyb. Jak dla mnie wchłanianie wody tak żeby osuszać to na średnim poziomie. Droga nie jest więc możesz spróbować. Pamiętaj że waflem inaczej się suszy - wklepujesz nie przeciągasz po lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Yasiek, dzięki za instruktaż spróbuję zrobić tak jak mi pisałeś. Mam jeszcze jeden duży ręcznik z mikrofibry 60x50 z topdrive i jak coś to on posłuży mi do docierania. A jak ten waflowy ze stelli nie będzie działać to będzie po prostu ręcznik do kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 fajne, bardzo puszyste, miękkie mikrofibry z dość długim włosiem kupiłem po 4zł w Kik. Rewelacja do docierania wosku, bardzo delikatne. Jedyna wada - są jednostronne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deska80 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Te tez sa niczego sobie 300g/m http://allegro.pl/scierka-mikrofibra-60 ... 61929.html i cena przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eratez Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Te tez sa niczego sobie 300g/m http://allegro.pl/scierka-mikrofibra-60 ... 61929.html i cena przyjemna 300g/m to ona ma ale tylko na obrazku no i trochę droga jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deska80 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 300g/m to ona ma ale tylko na obrazku no i trochę droga jest 60x50cm jak na taki wymiar to cena chyba OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eratez Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 60x50cm jak na taki wymiar to cena chyba OK W tamtym tygodniu kupowałem je w Carrefour po 3,99zł, gratis mała 32x32cm była. Według mojej wagi mają ok 250g/m do plastików może się nadadzą, ale na lakier ich nie położę były tez 32x32 po niecałe 1,80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dziś byłem w bricomanie i znalazłem mikrofibry z mikrofazy. 32x32 za 3,99 i 40x40 za 4,99 w różnych kolorach o gramaturze 300g/m2. Delikatne i mięciutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Co z mikrofibr agd nadaje się do polerowania wosku lub do QD? Chodzi mi o coś z firmy Stella (mam dojście tańsze niż w sklepie), ew. Jan Niezbedny, Gosia, ew jakieś marketowe (ale tu jest klops, bo nigdy nie ma stałej oferty, tylko od okazji do okazji, kupujesz i nie wiesz co to warte). Chce wiedzieć, bo nie zawsze mam profesjonalne fibry i na przykład w ta sobotę musiałem spasować bo wszystkie pobrudziłem, a tak to bym wyskoczył do sklepu i wuala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongolski Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 te zolte fibry z pepco sa faktycznie calkiem spoko, a czy na chwile obecna mamy cos w supermarketach, tak jak tytułowa fibra do naczyn z tesco? ps takie zołte fibry, ale wieksze [50x70] mozna tez spotkac w ala marketach "wszystko po 5 pln" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mongolski kup sobie żółte eurowy sa po ok. 4-5zl. O wiele lepsze niz jakikolwiek marketowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja ostatnio kpl 5 szt fibr 35x35 bardzo miękkich kupiłem za 6 zl w AUCHAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczek21 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 fajne, bardzo puszyste, miękkie mikrofibry z dość długim włosiem kupiłem po 4zł w Kik. Rewelacja do docierania wosku, bardzo delikatne. Jedyna wada - są jednostronne. Jak już kolega wspominał.. Jak ktoś ma w pobliżu KIK'a to też polecam właśnie te fibry.Jedyne minusy to jak już wspominał jednostronne i dość małe bo 38x31cm.. Ale mega delikatnie..i to 4zł/szt. Małe porównanie z popularnym niebieskim fluffy dryer'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Polecam Jan niezbędny ściereczka do kurzu. Bardzo puszysta i dobra do ścierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 kita33, ale to nie jest MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 kita33, chodzi o tą żółtą? Jedna strona puszysta druga z króciutkim włosiem? Ja mam ją do przecierania deski. Myślałem czy nie nada się do wosku, ale myślałem, że będzie się zapychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tak mam na myśli ta żółtą http://janniezbedny.pl/produkty/scierec ... ostatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No to mam identyczną. Nie zapycha się woskiem? Bo na samym początku mojej zabawy ze smalcowaniem chciałem ją wykorzystać do ścierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 chciałem ją wykorzystać do ścierania. Nie polecam. Wosk się nią nie daje dotrzeć. Zostają straszne hologramy. Było już trochę o tej ścierce na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 booohal, i dlatego porzuciłem ten pomysł. Tak przypuszczałem, że będzie problem z woskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamut103 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ale do kurzu we wnętrzu jest naprawdę w porządku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W sumie chyba najbardziej uniwersalne sa MF od Urbana i czerwone od Autoglyma (tylko ciężko dostać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titeq Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja ostatnio kupiłem mikrofibre w tesco czerwona za 6zł i muszę przyznać, że jak na tą cenę to jakość spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongolski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mongolski kup sobie żółte eurowy sa po ok. 4-5zl. O wiele lepsze niz jakikolwiek marketowe a skad to wziac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMPE Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 a skad to wziac ? choćby z alledrogo albo od któregoś z partnerów forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi