SeBuŚ Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ma być dobrze a którą pastą, jakim padem? Nieważne. Bez sensu...Nie wygląda to na profesjonalizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ma być dobrze a którą pastą, jakim padem? Nieważne. Bez sensu...Nie wygląda to na profesjonalizm. Jeżeli możesz to napisz co dokładnie nie profesjonalnego w tym widzisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 SeBuŚ, jesteśmy amatorami cały czas uczącymi się. Wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
provayder Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Super fotorelacja, kapitalna ekipa Efekty pracy dla mnie super, ale po kilku dniach przeglądania tego forum upewniam się, że na detailingu znam się jak na fizyce kwantowej Pozdrawiam i czekam no kolejne Wasze relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 provayder, zobacz poprzednie relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
provayder Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Arekkaz, im dłużej oglądam relacje na PSB tym bardziej popadam w kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 provayder, znam to z autopsji. Nic tylko brać się za robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
provayder Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Arekkaz najpierw muszę wywalić z piwnicy wszystkie rzeczy, które dotąd uważałem za kosmetyki samochodowe, przeglądam propozycje zestawów startowych innych userów i myślę co kupić ps. obejrzałem fotostory latawca i micry, kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nie wywalaj nic na próżno zawsze możesz dać to komuś mniej zaawansowanemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nie wywalaj nic na próżno zawsze możesz dać to komuś mniej zaawansowanemu Ja chętnie pastę K2 Tempo odstąpię. Jedna nowa, druga napoczęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi