kris1987 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 kris1987, Dobry patent Ja kupiłem 10W ale teraz myśle że lepszy wyborem będzie 20W .
TranceEternity Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Najlepsza jest lampka na czoło Gdzie się nie obrócicie tam jest jasno
rogo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Najlepsza jest lampka na czoło Gdzie się nie obrócicie tam jest jasno macie coś sprawdzonego co nie będzie świeciło punktowo ?
swietlikk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 rogo mam ENERGIZER HEADLIGHT 6 LED już 4 lata, ma opcje świecenia punktowego jak i świeci światłem rozproszonym lub tym i tym.
kris1987 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Najlepsza jest lampka na czoło Gdzie się nie obrócicie tam jest jasno macie coś sprawdzonego co nie będzie świeciło punktowo ? http://www.light-test.info/index.php?op ... 54〈=pl po zastosowaniu dyfuzoru spełnia Mactronic Twoje oczekiwania.
xxManiekxx Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Grundos dlatego tak jak pisałem zdecydowanie był bym za taką lampą z świetlówką niż LEDami. tego właśnie się obawiałem. kris1987 bardzo fajny pomysł.. ale mi było by jak zwykle mało więc pewnie zrobił bym takie dwie żeby z obu stron auta oświetlało żeby cieni nie dawało.
bracia-car Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Ja kiedyś planowałem zakup tej listwy yato ale po rozmowie z warsztatami co ją posiadali zrezygnowałem. Każdy ją przerabiał u elektryka aby mocniej świeciła. I płacić ponad 200 i pewnie ze stówkę elektrykowi to odpuściłem. Zakupiłem na allegro halogen led slim 20w (ok.34zł)i umieściłem go na statywie. Do prania tapicerki czy czyszczenia,naprawy skór jest lux tyle że trzeba go co chwile przemieszczać a ogólnie to i tak nic nie zastąpi światła dziennego. Zawsze wole wyjechać przed garaż i zrobić inspekcje
Giercu Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Dobrze wiedzieć, bo bardzo atrakcyjna ta lampka
zmorka Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja zakupiłem taką lampę podwieszaną pod sufitem w sklepie tim.pl pod nazwą przenośna lampa warsztatowa, kupiłem wersje ze świetlówką , fajna rzecz, mi bardzo odpowiada. Poniżej zdjęcia wykonane niestety komórką ale wyłączyłem światło w garażu i lampę w telefonie i tak to wygląda :
detailercar Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja zamiast kupić postanowiłem sam zrobić lampe podwieszaną pod sufitem.Lampa zrobiona z dwóch jarzeniówek 60cm 18W.Całkowita długość rozsunięcia 220cm w dodatku możliwość przesuwania sobie lampy na wieszaku w dowolne miejsce Lampa prezentuje się następująco. Efekt świecenia 1
jarekrk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Super efekt:) Fajnie ci to wyszło, i oświetla też super wnętrze.
polo33 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Ostatnio dużo myślałem nad oświetleniem wnętrza, a halogen 500W obok twarzy i strach przed spaleniem auta co chwila spoglądanie czy wszystko dobrze, czy nie uderze głową itd Pojechałem do elektrycznego po oprawę 1x36w do tego świetlówka firmy chyba spectrum barwa zimna, kawałek rurki "peszel" znaleziony w domu, jak i haki wykonane z pexa od ogrzewania podłogowego osłonięte otuliną. Kilka trytytek i gotowe Jakoś nie powala ale spełnia swoje zadanie, pot nie leci z czoła nie ma już stracha i można działać. Wygląda to tak: a oświetla tak: ale syf a tutaj ostatnio jak prałem w124
cptolgierd Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Zamontuj sobie jakąś osłonę na tą żarówkę, chwila nieuwagi i zbita. Nie dość że możesz dostać kawałkami szkła, to całe auto do odkurzania na nowo.
polo33 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 dokładnie dlatego planuje kupić rurę z plexi o średnicy większej gdzieś 3mm i wsadzę w nią świetlówkę
bmwsrc Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam, Panowie (i Panie) może ciekawym rozwiązaniem jest zastosowanie bezpieczniejszego rozwiązania jakim jest z pewnością oprawa zamknięta. Barwa światła dzienna 4000K więc zbliżona do takiej jak w sprzedawanym przeze mnie zestawie HQI. Lampka posiada wbudowany włącznik. Cena za taką lampkę to 90 zł + koszty wysyłki. Pozdr Łukasz dokładnie dlatego planuje kupić rurę z plexi o średnicy większej gdzieś 3mm i wsadzę w nią świetlówkę
polo33 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Obok mocy w (W) jest podana długość? jeśli tak to dla 35W za duża jak do auta a z kolei 28W może być za złabym światłem 42mm wysokości do przeżycia zamocowac jakieś uchwyty i też dobry pomysł. Świetlówki T8 ?
bmwsrc Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Świetlówki T8 ? Barwa 4000K. Brak przewodu przyłączeniowego w zestawie (możliwość dokupienia wg potrzeb) Lampka posiada wbudowany włącznik. Cena za taką lampkę to 90 zł + koszty wysyłki. Pozdr Łukasz
polo33 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Dobra alternatywa, rzeczywiście fajnie bo jest osłona świetlówki, mnie w sumie na razie wyszło chyba 35zł także tylko dokupie osłone i po sprawie
mbieniek Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 http://allegro.pl/lampa-hermetyczna-2x3 ... 09443.html albo o to z oprawką a dokupić można to: http://allegro.pl/kabel-zasilajacy-siec ... 18873.html Albo wyrwać ze starego radia i gotowe
bmwsrc Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie mogę jeszcze polecić taką lampę: DANE TECHNICZNE Pozdr Łukasz
amigo Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Szukam ciekawego i nie drogiego oświetlenia do wnętrza auta. Niestety przejrzałem sporo ogłoszeń na alledrogi nic ciekawego nie trafiłem. Może macie jakieś propozycje, gdzie szukać jeszcze pod jakimi hasłami. Jak na razie jedną z opcji jest ta tuba na foto u góry. Tylko czy to da się przerobić pod uchwytu i jak to świeci??
bmwsrc Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Szukam ciekawego i nie drogiego oświetlenia do wnętrza auta. Niestety przejrzałem sporo ogłoszeń na alledrogi nic ciekawego nie trafiłem. Może macie jakieś propozycje, gdzie szukać jeszcze pod jakimi hasłami. Jak na razie jedną z opcji jest ta tuba na foto u góry. Tylko czy to da się przerobić pod uchwytu i jak to świeci??
xXKrystianXx Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Szukam ciekawego i nie drogiego oświetlenia do wnętrza auta. Niestety przejrzałem sporo ogłoszeń na alledrogi nic ciekawego nie trafiłem. Może macie jakieś propozycje, gdzie szukać jeszcze pod jakimi hasłami. Jak na razie jedną z opcji jest ta tuba na foto u góry. Tylko czy to da się przerobić pod uchwytu i jak to świeci?? Przeklej do wyszukiwarki w allegro : Lampa warsztatowa Brennenstuhl do komory silnika. Aukcja aktualna i do wnętrza się sprawdzi, dodatkowo jest z uchwytem. Była już mowa w tym temacie o tej lampie, wystarczy prześledzić 4 strony
amigo Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Niestety już nie ma ... Chyba produkt mało popularny lub za drogi.
Rekomendowane odpowiedzi