Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak będzie, to poinformujemy

Dalej nic nie wiadomo? :o Coś nam ten Śląsk utyka w porównaniu z resztą kraju, a myślę że byłoby sporo chętnych.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wiecie spotkania były ale i chętnych było mało :) wiem że coś się szykuje :) za niedługo napewno damy info :)

Opublikowano

Podpisuje się pod tym obiema rękoma...sam jestem bardzo chętny na jakieś spotkanko...Człowiek napewno dużo się nauczy od profesjonalistów :good:

Opublikowano

Jeśli można chętnie zobaczyłbym jak powinno się dbać o samochód.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Troche odgrzeje temat.

Nie zapowiada sie zadne spotkanie na slasku bo chetnie bym podjechal (z Częstochowy) zobaczyl jak pracuja profesjonalisci i moze sie czegos nauczyl.

Opublikowano

pogadam z Przemkiem może zgodzi się aby coś podziałać u niego naprawdę sporo miejsca ciepło sucho :)

Opublikowano

Jak zalatwisz u Przemka to tez wpadne :) ma tam fajny zestaw old i young timerow...

Sporo osob ma juz tez wieksze doswiadczenie i wiele osob moglo by sie podszkolic od nich, zobaczyc jak to dziala itp.

Opublikowano
Jak zalatwisz u Przemka to tez wpadne :) ma tam fajny zestaw old i young timerow...

Sporo osob ma juz tez wieksze doswiadczenie i wiele osob moglo by sie podszkolic od nich, zobaczyc jak to dziala itp.

Nie wiem kto to Przemek ale chetnie sie pojawie :)

Opublikowano

ja więc mojego young timera do testów chętnie udostępnie :D:D:ad: no chyba że Adam powie STOP panowie!!! bo zna moje auto i wie na ile można sobie pozwolić :ad::ad: