Alex87 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy tam wybuchł granat szok samochód wygladał gorzej niż auta w afganistanie na wojnie robota ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dzisiaj miałem okazje zrobić kilka fotek berlingo , zastanawiam się nad sensem tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 golden0282, jedyne co można powiedzieć to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiann88 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Rozumiem że auto może być traktowane jako wół roboczy, ale robić taki śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W większości wypadków dzieje się tak z powodu tego że ktoś-użytkownik takiego auta nigdy nie zrobił nic samemu przy aucie i nie wie ile to czasu , pracy i trudu kosztuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras_GW Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niezła trolnia, przynajmniej będziesz miał co robić następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niezła trolnia, przynajmniej będziesz miał co robić następnym razem Drugi raz już się syfa nie dotknę , samochód należy do znajomego ( Irlandczyka ) i wtedy robiony był po kosztach - koszty wyceniłem na 40 euro na poczet kosmetyków , zużytego prądu i kilku browarów . Koleś jest bezrobotny więc berlingo nie służy jako wół roboczy , a raczej żeby coś tam przewieść sporadycznie , a poza tym jako codzienny środek transportu do sklepu i z powrotem itd . Mimo tego jak widać od listopada nie miał czasu odkurzyć ,a z zewnątrz umył go ze dwa razy . Chyba chce sprawdzić jak długo zajmie doprowadzenie go do stanu takiego, jak zaraz po zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 golden0282, Co za naród. Jaki syf. Właściciel chyba ma IQ poniżej swojego rozmiaru buta. Nawet dziecko wie, że śmieci wyrzuca się do kosza. Rozumiem, że nie każdy musi mieć wszystko pod linijkę ale to już jest przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 zastanawiam się nad sensem tej pracy w większości wypadków ona nie ma sensu Zawsze mówią że będą dbali a jest jak zawsze. Ten co dba będzie dbał a ten drugi może na początku zachowa pozory, ale za miesiąc lub dwa powrót do swoich nawyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ale dramat Szkoda roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Nie rozumiem dlaczego tak rozpaczacie nad stanem tego auta Ja cieszę się jak po robocie auto dobrze wygląda i kasa się u mnie zgadza Chyba nie robicie tych aut swoimi kosmetykami, poświęcając swój czas, prąd, wodę tylko z miłości do motoryzacji i sentymentu do marki Ja wiem, że o własne auto to można dbać, chuchać i pieścić... Ale co mnie później interesuje jak właściciel zadba o zrobiony przeze mnie wóz? Oczywiście fajnie jest jak auto jeździ ładne i czyste, ale nie płaczę nad jego losem jeśli jest inaczej. Takie jest akurat moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Następnym razem zastosuj stawkę 150% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIANe34 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Faktycznie niezła hu....oza w środku... Chociaż może z jeden dzień był czysty Ale ja juz o wiele gorsze widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi