Jump to content

Sprawdzona Wulkanizacja w Warszawie

Recommended Posts

Jako, że zbliża się wielkimi krokami zima, szukam jakiejś sprawdzonej miejscówki do wymiany opon.

Ktoś może polecić jakiś sprawdzony i dobry punkt wymiany opon?

Gdzie nie walą kluczem na siłę, nie ukręcają śrub oraz nie zrywają szpilek :)

polecam Zakład do którego ja przyjeżdżam od wielu lat .. ul.Połczyńska 52A . Tylko pewnie jak sezon przyjdzie trzeba się umówić . Polecam .. :good::good: Obsługa jest na wysokim poziomie .

Franek uwierz mi że to fachowcy a nie druciarze jak inni w tym fachu. Od wielu lat tam tylko wymieniam, łatam i wywarzam koła i opony . ;) Wiem że wygląd może nie jest super ale podjedz zapytaj .

A ja polecam MMD w Grodzisku Maz. na Krupińskiego, wygląda duż o gorzej niż to tfelka ;)

Ale gościom się chce.

Przy okazji mają tam regenerację felg i prostowanie, to wiedzą jak się obchodzić z porządnymi kołami (przynajmniej ja takie mam wrażenie).

Franek, zapraszam do nas na Gimnazjalną link

15+ lat doświadczenia w wulkanizacji i naprawie felg, będziesz zadowolony :)

Mogę Cię umówić na jakiś konkretny termin.

ps

Zdjęciami z googla się nie sugeruj, bo akurat był malowany płot, a nowo wybudowany warsztat stoi za domem :)

a ja polecam zakład p. Tomka Szostaka przy Puławskiej https://plus.google.com/113444146851243 ... l=US&hl=pl - miejscówka znana morocyklowej braci ;)

p.Tomek zna się na rzeczy, ogarnia duże rozmiary (jako jedyny w okolicy daje radę z moimi 21) jest byłym kierowcą rajdowym i ma korbę na punkcie motoryzacji - właśnie kończy składać rajdowego Williamsa, a z CH jedzie do niego Lancia Beta :good:

Franek, zapraszam do nas na Gimnazjalną link

15+ lat doświadczenia w wulkanizacji i naprawie felg, będziesz zadowolony :)

Mogę Cię umówić na jakiś konkretny termin.

ps

Zdjęciami z googla się nie sugeruj, bo akurat był malowany płot, a nowo wybudowany warsztat stoi za domem :)

Polecam :-)