Franek Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Jako, że zbliża się wielkimi krokami zima, szukam jakiejś sprawdzonej miejscówki do wymiany opon. Ktoś może polecić jakiś sprawdzony i dobry punkt wymiany opon? Gdzie nie walą kluczem na siłę, nie ukręcają śrub oraz nie zrywają szpilek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfelek Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 polecam Zakład do którego ja przyjeżdżam od wielu lat .. ul.Połczyńska 52A . Tylko pewnie jak sezon przyjdzie trzeba się umówić . Polecam .. Obsługa jest na wysokim poziomie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 tfelek, niby nie szata zdobi.... i tak dalej. Ale wygląda to na straszną melinę. Ten podnośnik nie wygląda na taki który podniesie 2T Ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfelek Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Franek uwierz mi że to fachowcy a nie druciarze jak inni w tym fachu. Od wielu lat tam tylko wymieniam, łatam i wywarzam koła i opony . Wiem że wygląd może nie jest super ale podjedz zapytaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Franek, Jak Ci się chce to wołomin, gdyńska 39. Dla mnie mistrzostwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 kamilgt, nie moge ich zlokalizować po google. To jakaś sieciówka. Ale nie mówię nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszkopt Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 A ja polecam MMD w Grodzisku Maz. na Krupińskiego, wygląda duż o gorzej niż to tfelka Ale gościom się chce. Przy okazji mają tam regenerację felg i prostowanie, to wiedzą jak się obchodzić z porządnymi kołami (przynajmniej ja takie mam wrażenie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyra Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 w zeszłym roku kupowałem komplet kół z oponami zimowymi na modlińskiej. Blisko mcdonalda i BP. Miło, szybko i fachowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegarek Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Franek, zapraszam do nas na Gimnazjalną link 15+ lat doświadczenia w wulkanizacji i naprawie felg, będziesz zadowolony Mogę Cię umówić na jakiś konkretny termin. ps Zdjęciami z googla się nie sugeruj, bo akurat był malowany płot, a nowo wybudowany warsztat stoi za domem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 zegarek, konkret PW juz leci. Ogolnie chciał bym by ten topic został by móc się dzielić kontaktami/spostrzeżeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosemeyer Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 a ja polecam zakład p. Tomka Szostaka przy Puławskiej https://plus.google.com/113444146851243 ... l=US&hl=pl - miejscówka znana morocyklowej braci p.Tomek zna się na rzeczy, ogarnia duże rozmiary (jako jedyny w okolicy daje radę z moimi 21) jest byłym kierowcą rajdowym i ma korbę na punkcie motoryzacji - właśnie kończy składać rajdowego Williamsa, a z CH jedzie do niego Lancia Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 wołomin, gdyńska 39 Franek, skoro ja byłem zachwycony, no to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 no no, obrodziło konkretnymi adresami Link to comment Share on other sites More sharing options...
manio49 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ja też polecę, choć to kolega, to naprawdę dobrze działa i nie ma z nim problemów. Nie oszczędzał na maszynach i zna się na tym co robi. Batalionów chłopskich 85. http://j-trans.waw.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezes99 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Franek, zapraszam do nas na Gimnazjalną link15+ lat doświadczenia w wulkanizacji i naprawie felg, będziesz zadowolony Mogę Cię umówić na jakiś konkretny termin. ps Zdjęciami z googla się nie sugeruj, bo akurat był malowany płot, a nowo wybudowany warsztat stoi za domem Polecam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts