Skocz do zawartości

Polishangel LaMiss 4 Diamonds vs Zymol Titanium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wiem, że szybciej spływa z błotnika, ale kilka siuwaksów już na tym samochodzie leżało i możecie mi wierzyć na słowo, że detail się wyróżnia :good:

Opublikowano

Ja tylko tak się zastanawiam, gdzie w tym Detail-u jest haczyk :-]. Skoro udało się Zymolowi zrobić taaaki fajny wosk do "detali", który położony na lakier zostawia w cuglach większość o wiele droższych konkurentów czy to ze swojej fabryki czy z innych przeznaczonych stricte do lakieru. Trochę to wszystko wydaje się za piękne :D:P.

• Administrator
Opublikowano

tukolarz, Zymol ma generalnie dziwne zagrywki z pozycjonowaniem swoich wosków w kontekście ceny i osiągów jakie oferują ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stefan-16, Detail na całej linii zmiażdżył konkurencję, odpychał wyraźnie lepiej niż cała reszta od początku do końca... PA słabo, Titanium też fajnie. Teraz położyłem na to wszystko Reload'a, zobaczymy czy będą jakieś różnice :o

Opublikowano

Tak, na górze praktycznie nie dało sie zrobić tafli, reszta bardzo szybko zarzucała wodę.

Reload jest bardzo fajny- aplikacja, efekt, nawet długo poleży, ale mimo wszystko nie jest dwa razy lepszy od np AF Finale, żeby kosztować dwa razy tyle.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ile jest tego Detail'a w słoiczku? Czy na lakierowane tworzywa wewn. auta można go użyć?

JM63 na ile kombiaków starczyło by Ci tego wosku? Pytam bo moje auto jest tej samej marki ;)

Opublikowano
Ile jest tego Detail'a w słoiczku? Czy na lakierowane tworzywa wewn. auta można go użyć?

Około 70 g ma detail i możesz go użyc wewnatrz na powierzchniach lakierowanych.

Opublikowano
Około 70 g

Skąd masz takie info ? ;)

No właśnie nie wygląda mi na taką ilość. Evo może masz lub miałeś Detail'a?!

Opublikowano
Około 70 g

Skąd masz takie info ? ;)

No właśnie nie wygląda mi na taką ilość. Evo może masz lub miałeś Detail'a?!

Detail ma: 2oz/59ml/56g

Opublikowano
Detail ma: 2oz/59ml/56g

skąd masz takie informacje?

2oz/59ml - widnieje na etykiecie produktu

2oz/56g - wg Handbook'a Zymol'a - opis Detaila.

• Administrator
Opublikowano

Biorąc pod uwagę przeciętny stosunek masy do objętości przy różnych woskach, to 59ml - 56ml jest bardzo mało prawdopodobne ;)

• Moderator
Opublikowano

Burner, :o

na etykiecie mojego Detaila nie ma słowa ani o wadze ani o pojemności :/

handbook podaje jedynie wagę produktu - 56 gr ale o pojemności nie znalazłem ani słowa :o

• Moderator
Opublikowano

He he - Zymol w pełnej krasie :)

Na moim Detailu brak naklejki :D:D . A na zdjęciu z handbooka widzę informacje tylko o masie o pojemności brak infa.

Burner, dzięki!