kudlaty86 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Panowie, czy w okolicach Piekarach Śląskich/Radzionkowa/Bytomia są jakieś myjnie gdzie można bez stresu podjechać z własną chemią? Oczywiście tylko jak na myjni nie ma tłumów Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Marcin2210 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 @carquality hej, czy jest jeszcze możliwość wynajęcia miejsca do umycia auta?
Marcin2210 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 Szukam miejsca do samodzielnego umycia auta czy ktoś z użytkowników odpłatnie udostępni takowe miejsce? Dzięki za info.
Moderator Domel Opublikowano 13 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 18 minut temu, Marcin2210 napisał: Szukam miejsca do samodzielnego umycia auta czy ktoś z użytkowników odpłatnie udostępni takowe miejsce? Dzięki za info. a skad jestes ?
Michał126 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 W dniu 31.03.2018 o 14:38, kudlaty86 napisał: Panowie, czy w okolicach Piekarach Śląskich/Radzionkowa/Bytomia są jakieś myjnie gdzie można bez stresu podjechać z własną chemią? Oczywiście tylko jak na myjni nie ma tłumów Może złota łopata, ale myjka BKF w Bytomiu-Miechowicach na ul. Frenzla (mam cichy deal z właścicielem) i autospa na ul. Korola w Tarnowskich Górach.
Marcin2210 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 1 godzinę temu, Domel napisał: a skad jestes ? Katowice
elefterija Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 Udało się komuś ostatnio znaleźć jakieś miejsce w Katowicach do samodzielnego umycia samochodu?
Marcin2210 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 hej, ja kiedyś drążyłem temat próbując podnająć miejsce na myjni jednak właściciele nie chcieli się zgodzić, obecnie szukam garażu/małej hali z dostępem do wody i kanalizacji i osób chętnych do złożenia się na czynsz.
turzol Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 34 minuty temu, Marcin2210 napisał: hej, ja kiedyś drążyłem temat próbując podnająć miejsce na myjni jednak właściciele nie chcieli się zgodzić, obecnie szukam garażu/małej hali z dostępem do wody i kanalizacji i osób chętnych do złożenia się na czynsz. Chętnie bym partycypował w kosztach takiego przedsięwzięcia, jednak przy kilku (nastu) osobach chetnych miałoby to większy sens. Fajnie byłoby mieć takie miejsce i jeszcze trzymać tam swoją chemię .
Marcin2210 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 9 godzin temu, turzol napisał: Chętnie bym partycypował w kosztach takiego przedsięwzięcia, jednak przy kilku (nastu) osobach chetnych miałoby to większy sens. Fajnie byłoby mieć takie miejsce i jeszcze trzymać tam swoją chemię . myślę, że parę chętnych osób sie znajdzie, na razie nie mogę znaleźć garażu. Jeśli ktoś z forumowiczów ma namiary na garaż/myjnię/małą halę pod wynajem proszę o info.
FakeRiderr Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja bardzo chętny, sam szukam w okolicach Dąbrowy Górniczej takiego miejsca i cisza ;/
Michał126 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 W dniu 13.07.2018 o 21:53, Michał126 napisał: Może złota łopata, ale myjka BKF w Bytomiu-Miechowicach na ul. Frenzla (mam cichy deal z właścicielem) i autospa na ul. Korola w Tarnowskich Górach. Moim zdaniem warte odnotowania: obok tej myjki BKF w Miechowicach, powstała... druga myjka BKF. Tak, to nie żart. Ta starsza - czerwona - ma trzy stanowiska, oprócz lancy szczotkę (brrrrr, biedny lakier), odkurzacz i nalewak płynu do spryskiwaczy, a ta nowa - granatowa - ma pięć stanowisk, oprócz lancy drugą lancę z pianą aktywną i odkurzacz. Druga jest na terenie stacji diagnostycznej Diagnocar. Przedsięwzięcie tyleż karkołomne, co opłacalne dla użytkowników, bo o ile wolę tę starszą myjkę, gdzie nie niepokojony myję ręcznie samochód nawet raz na tydzień, to bardzo fajnie, że na tamtej jest piana, a nie tylko szampon aktywny i proszek, jak na starszej. Piana jest bardzo gęsta, lekko różowa, ma zapach wiśni i bardzo dobrze siedzi na lakierze. Nie wiem co to za produkt, bo pewnie jakiejś firmy zaopatrującej stricte myjnie, ale bardzo podobny do Tenzi Neutral Magic Foam Pink. 1
davor Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 8 minut temu, Michał126 napisał: Moim zdaniem warte odnotowania: obok tej myjki BKF w Miechowicach, powstała... druga myjka BKF. Tak, to nie żart. Ta starsza - czerwona - ma trzy stanowiska, oprócz lancy szczotkę (brrrrr, biedny lakier), odkurzacz i nalewak płynu do spryskiwaczy, a ta nowa - granatowa - ma pięć stanowisk, oprócz lancy drugą lancę z pianą aktywną i odkurzacz. Druga jest na terenie stacji diagnostycznej Diagnocar. Przedsięwzięcie tyleż karkołomne, co opłacalne dla użytkowników, bo o ile wolę tę starszą myjkę, gdzie nie niepokojony myję ręcznie samochód nawet raz na tydzień, to bardzo fajnie, że na tamtej jest piana, a nie tylko szampon aktywny i proszek, jak na starszej. Piana jest bardzo gęsta, lekko różowa, ma zapach wiśni i bardzo dobrze siedzi na lakierze. Nie wiem co to za produkt, bo pewnie jakiejś firmy zaopatrującej stricte myjnie, ale bardzo podobny do Tenzi Neutral Magic Foam Pink. ja ostatnio często jestem na tej nowej przy Al. Jana Pawła II w Tarnowskich Górach. Co prawda są kamerki, ale nigdy nie widziałem tam nikogo z obsługi, a poza tym nie zauważyłem regulaminu.
barto125 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 @Michał126 różowa to może z pro elite active foam deluxe
Bliźniak Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 11 godzin temu, Michał126 napisał: Druga jest na terenie stacji diagnostycznej Diagnocar. To ja głupi szukam myjni z pianą w Bytomiu, a tu taki rodzynek. Dzięki za wiadomość muszę podjechać i przetestować. Jakby jeszcze na Stroszku takie coś popełnili byłoby święto
Michał126 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 11 godzin temu, davor napisał: ja ostatnio często jestem na tej nowej przy Al. Jana Pawła II w Tarnowskich Górach. Co prawda są kamerki, ale nigdy nie widziałem tam nikogo z obsługi, a poza tym nie zauważyłem regulaminu. Na Ohio mam nie po drodze, więc w TG jeżdżę na Ehrle na BP, ale też słyszałem bardzo pochlebne opinie o tej myjce. Ponoć jest piana, prawda to? 8 minut temu, Bliźniak napisał: To ja głupi szukam myjni z pianą w Bytomiu, a tu taki rodzynek. Dzięki za wiadomość muszę podjechać i przetestować. Jakby jeszcze na Stroszku takie coś popełnili byłoby święto Czemu głupi? To nowa myjka Dla zasady nie będę wiernym klientem, ale jak przyjdzie mi tylko opryskać auto i wysuszyć na obwodnicy - czemu nie.
davor Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 7 minut temu, Michał126 napisał: Ponoć jest piana, prawda to? prawda
Bliźniak Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Myjnia w Miechowicach przetestowana, piana aktywna fajna, kolorek wiśniowy. Myjnia czysta, kilka stanowisk, chętnych nie brakuje. Stara myjnia proszkowa przez płot raczej pusta. Dla fanów czystego auta ( moja żona mówi , że to już fobia) kilkanaście metrów od myjni jest fajny sklep w którym kupiłem CarPro EliXir. Będę tam zaglądał.
osiolek1204 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2021 Witam Panowie otworzyła się bardzo fajna myjnia bezdotykowa w Sosnowcu przy ul. Jana III Sobieskiego 30 . Myjnia bardzo fajna bo jest usytuowana w miejscu zaciemnionym. Myłem dzisiaj na niej Skodzinkę i moje spostrzeżenia: 1) Piana aktywna siedzi jak dzika 7-10 minut posiedziała by dłużej ale się małżonce śpieszyło. Piana zmiękcza co ma zmiękczyć, usuwa co ma usunąć. 2) Właściciel udostępnia rozcieńczony deironizer we własnych butelkach, producenta ciężko określić. Działa słabiej niż D-Tox ale dał rade na średnio przybrudzonych alusach. Mega plus nigdzie sie nie spotkałem aby ktoś dawał chemie od siebie za free. Ale oczywiście znalazł się jakiś czereśniak ktòry odlewał sobie przy myciu samochodu deiona dla siebie i czy długo będzie jak jest to ciężko określić. 3) Klucz programu!!! Własciciel nie ma problemu aby umyć auto na dwa wiadra, następnie je spłukać na bezdotyku i wytrzeć obok. Szczególnie że jest miejsce gdzie to zrobić. Dla mnie od dzisiaj najlepsze miejsce do mycia samochodu w rejonie Sosnowca i najbliższych okolic. Na dzień dzisiejszym mogę z czystym sumieniem polecić tą miejscówkę. Ps. A dla mnie napewno aktualnie najbliższe
ktw- Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Czy pojawiło się jakieś nowe miejsce w Katowicach gdzie można wynająć garaż na godziny i zająć się swoim samochodem?
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 2 godziny temu, ktw- napisał: Czy pojawiło się jakieś nowe miejsce w Katowicach gdzie można wynająć garaż na godziny i zająć się swoim samochodem? Chyba na Ceglanej były takie warsztaty ale już w tedy ceny były "kosmiczne" - jakos CHYBA po 50pln za godzine jak nie wincyj....
adamski82 Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Witajcie,Czy pojawiło się coś w Katowicach?Czy oferta @MrCleaner i @carquality jest nadal aktualna?Zacząłem się bawić w detailing i choć towaru nakupiłem niemam gdzie na spokojnie umyć. Byłbym w stanie zapłacić raz na miesiąc by samemu 2 autka dokładnie umyć.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi