roburrr Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Obejrzałem sobie na spokojnie tą relację delektując się tymi zdjęciami i jestem pełen podziwu. Podziwiam Cie za ilość włożonej pracy i za umiejętności. Według mnie to jedna z najlepszych prac tutaj na forum. Temat ten powinien zostać przyklejony na górze, dla mnie to nowy wyznacznik "pucowania"
proximo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ona działa w ogole skoro nie jest przyczepiona do karoserii? A dlaczego ma nie działać? Może przesadziłem, że nie działa ale napewno nie zbiera tak jak powinna to robić przy montażu na dachu, ktory poprawia ściąganie fal.
szczepciu Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Poldek otrzymał 2gą młodość. Nie wstydził bym się nim podjechać nawet pod Pałac Buckingham Piękny. Co do pracy pełen podziw za profesjonalizm i wytrwałość.
biznes365 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Gratulacje auto mega odżyło i ten kolor lakieru
xMarcin95x Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Gratulacje, poldek miażdży system
lakikwap Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Mariusz! Co ty wyrabiasz tam, nie spodziewał bym się tego po tobie! Żartuje, pisze dopiero dziś bo wczoraj padł mi komp z wciskania f5. Dobra robota, mega dłubanina ale robi to wrażenie. Co do lakieru, czyli tego co lubie najbardziej.. była wojna z nim ostra, bardzo specyficzny, twardy jak kamień! Co to pisać.. good job. Noo i oczywiście gdyby nie pomoc "różnych ludzi" nic by z tego nie było Too co kiedy następny??
dzinkins Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Noo i oczywiście gdyby nie pomoc "różnych ludzi" nic by z tego nie było Too co kiedy następny?? Stąpasz po cienkim lodzie Wiesz że mam foto dowody z efektu pracy niektórych..................
lakikwap Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Stąpasz po cienkim lodzie Wiesz że mam foto dowody z efektu pracy niektórych.................. "Stąpasz po cienkim lodzie Wiesz że mam foto dowody z efektu pracy niektórych.................."
Justyna Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 dzinkins, praca przy Poldkach to jest to one się odwdzięczają wyglądem "po" Gratuluje cierpliwości, bo wiem jak ciężko doprowadzić je do takiego stanu
michałoś Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Może przesadziłem, że nie działa ale napewno nie zbiera tak jak powinna to robić przy montażu na dachu, ktory poprawia ściąganie fal. Fakt jeśli dach działa jako przeciwwaga to może to wspomóc odbiór, ale może też popsuć przy złym zestrojeniu.
inairam Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Chyba najlepsza praca/relacja jaka kiedykolwiek zagościła na forum. To jest piękne.
gary Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 zajebisty Poldek fajnie, że właściciel pomyślał o tym, żeby go odświeżyć relacja jak zawsze u ciebie
sysek Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Borewicz by się nie powstydził takim jeździć . Super relacja . Jak dla mnie to wolę patrzyć na taką relacje poldka niż na Astona Martina czy tam innych mega wypasionych fur. To jest prawdziwy detailing .Szacun Dokładnie tak!!!! Wyciągnąć taki efekt z takiego samochodu to jest prawdziwa sztuka...
TADEK14 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Jedna z najlepszych relacji jakie widzialem
tilf Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Rzadko coś tu piszę więcej czytam, ale nie mogłem się powstrzymać. Świetna robota i chwała Ci za to że nie próbowałeś odkręcać kloszy tylnych lamp i przednich pozycyjnych/kierunkowskazów. Te wkręty z plastikowymi główkami nadgryzione zębem czasu na 100% by popękały a znalezienie oryginałów dziś graniczy z cudem. Swoją drogą aby zachować takie detale to bał bym się wymienić żarówkę w tym klasyku. No i radio safari + bat z włókna szklanego+ nagłośnienie z tylnej półki - jak ktoś to cudo uchował tyle lat?! To jest bomba nie relacja powinno się utworzyć miejsce PSB Klasyki i to jest nr 1 na długie miesiące jak nie lata.
jodlasty Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Czy można się dowiedzieć ile zapłaci właściciel Poloneza za tak dobrze wykonaną pracę?
Geno Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 12 litrów Nikki, 2 wagony czerwonych Marloboro ( bo tylko takie palą prawdziwi mężczyźni ) i do tego dwa Breitlingi strejt from Aleje Dżerozolamskej
Gość Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 aby zakończyć samochód na zadowalającym mnie poziomie potrzeba jeszcze z 100 godz Szkoda, że właściciel nie jest takim ''Wodzem'' Założony cel wykonany, ale do roboty jeszcze sporo. Przy takim rodzynku warto poświęcić jeszcze trochę czasu. Auto niestety nie Twoje... ... a i poziom relacji trzeba rozsądnie stopniować.
Mat's Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Spokojnie. Auto na 90% będzie zimowało w Pałacu Kultury. Będzie mu tam dobrze.
carquality Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Świetna praca odwaliłeś kawał dobrej roboty.
kaffel123 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zmiażdżyłeś tą relacją. Naprawdę wielki respekt dla Ciebie za kawał solidnej roboty. Bo tak naprawdę fajnie to wygląda w PSB jak już jest wszystko skończone i poukładane na fotkach. Ale ile wysiłku to kosztuje to wiedzą tylko osoby, które przejdą przez taka drogę Naprawdę
Prezes Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zesrałem się z wrażenia. Poważnie... idę po papier... Mariusz już nie jest Masterem... jest Mistrzem Masterów
sirtrojan Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 kto by pomyślał jeszcze kilka lat temu że tłumy ludzi przed komputerami będą się tak radować na widok Poloneza. Fajna robota dzinkins. i dzięki za wycieczkę sentymentalną - chociaż brakuje mi tu na fotelach miskowatych nakładek z długim włosiem albo chociaż drewnianych koralików depilujących owłosienie na nogach.
Rekomendowane odpowiedzi