Moderator rychu Opublikowano 3 Października 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Obejrzałem prawie wszystko, bo fotki się jeszcze jakieś ładują... Gratulacje za wygraną walkę z oryginalnym, nieekologicznym lakierem Świetna relacja
lukwawa Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 dzinkins, Jedyne do czego mogę się przyczepić to faktu, że nie pracowałeś, ewentualnie na koniec sesji, nie wystąpiłeś w stroju z epoki oraz faktu, że nie było nigdzie gadżetów z epoki a'la reklamówka Boss czy Pewex, jakaś paczka Marlboro, etc. Oczywiście klękam pokornie na najbliżyszm spocie, niekoniecznie przed GTI
slaslu Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Gratulacje uzykanego efektu szacun
adii Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Taki proces powinien być obowiązkowy dla każdego klasyka aby mógł otrzymać żółte blaszki robota bardzo dobra ale taki ogrom zdjęć mnie znudził
escimo Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 dzinkins, jak zobaczyłem relację, to pobiegłem po ptasie mleczko. Pierwsze piętro zjadłem Co tu dużo pisać
manio49 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 piękna robota, czapki z głów
uri90 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 co tu pisać chyba pozostawienie tylko śladu, że się było i czytało wystarczy, bo relacja mówi sama za siebie nic dodać nic ująć szacunek
herusek14 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Gratulacje efektu Jaka kombinacja dawała przy korekcie najlepsze rezultaty?
dzinkins Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Gratulacje efektu Jaka kombinacja dawała przy korekcie najlepsze rezultaty? Nie pisałem że całe auto zrobiłem małymi padami URBANA (dużymi URBANA tylko maska i dach) pasty co tu dużo gadać używałem wszystkich dostępnych na rynku, polecam samemu za każdym razem pokombinować bo nigdy nie ma idealnej kombinacji Powiem tylko że FG500 na tym lakierze to delikatny polish
Ciastek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Nieeźle Ale fakt mogłeś wejśc w jaką skórę, Aviatory na twarz i do sesji pozować I jeszcze jedno pytanie? czemu lusterka są różne? Pytałeś może ?
mankog Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 gdzieś nad garażem mam części do takiego Poloneza, tylko koloru zielonego ale kanapy takie same Maska z tego modelu służyła mi do testów i faktycznie, nie ma lekko Relacja super, przypomniał mi się nasz Polonez 1500 tylko poszedł do rozbiórki ;(
dzinkins Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 I jeszcze jedno pytanie? czemu lusterka są różne?Pytałeś może ? Dokładane bo w tamtym roku seryjnie nie było z tego co pamiętam
mankog Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 seryjnie to było takie małe chromowane na dwóch przegubach, zostały otworki w drzwiach, a to od kierowcy jest już z Caro
damian Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 ooo Panie, wiedziałem ,ze będzie grubo, ale że aż tak to się nie spodziewałem Ładnie namieszałeś, niełatwo teraz to będzie komuś przebić
barteKKK03 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Relacja i praca kox Czym usuwana była ta konserwacja? Tylko Prickbort? Właśnie z takim dziadostwem męczę się teraz przy swoim staruszku, gdzie we wnękach ktoś chyba wiadrami ją aplikował... APC i Prickbort nawet jakoś działają, ale nie wszystko chce zejść.
SZyBA Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Żadne słowa pewnie nie opisują potu, nerwów, ciężkiej pracy przy tym klasyku. Również zapewne pojawiało się dużo uśmiechu i radości przypominając czasy dzieciństwa. Mariusz hyle czoła
fireman Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Świetny projekt, poldolot znów jak nowy
maciekd24 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 mistrzowska robota !!! Polonez otrzymał drugie życie
Szwejk Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 To jest to ,cud miód i orzeszki
grochu70 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Super , auto odż ylo
miskieusz Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 czekam aż się na wykopie pojawi... fakt, obowiązkowa pozycja na żółte blachy gratki zapału i efektu co na to właściciel?
Rekomendowane odpowiedzi