Akira Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Justyno robisz jakieś zapisy na szkolenie z auto detailingu ?? Nie robiłem jeszcze maszyną a szkolenie by się przydało. Robisz jakieś autko jakoś na dniach/tygodniach ?
Justyna Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Robisz jakieś autko jakoś na dniach/tygodniach ? za jakiś czas jak się uda to coś się może porobi Najwyżej się do Ciebie odezwę
Moderator krd Opublikowano 28 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Justyno robisz jakieś zapisy na szkolenie z auto detailingu ?? Nie robiłem jeszcze maszyną a szkolenie by się przydało. Robisz jakieś autko jakoś na dniach/tygodniach ? Wpadaj na spoty...
Justyna Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Akira napisał/a: Justyno robisz jakieś zapisy na szkolenie z auto detailingu ?? Nie robiłem jeszcze maszyną a szkolenie by się przydało. Robisz jakieś autko jakoś na dniach/tygodniach ? Wpadaj na spoty... to też bardzo dobry pomysł
Akira Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Krd chyba będzie trzeba - głupio tak do starych wyjadaczy podbijać bez zaproszenia więc się nie pchałem. Justyno do 15 kwietnia mam duuużo czasu a później to nie wiem ale może wciąż będę miał dużo czasu wolnego.
Bartosh Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Po przejrzeniu tematu stwierdzam, że wprowadziłaś w kompleksy 85% użytkowników płci męskiej w kompleksy
dominik2403 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Po przejrzeniu tematu stwierdzam, że wprowadziłaś w kompleksy 85% użytkowników płci męskiej w kompleksy Dołóż tych procentów
marszo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Po przejrzeniu tematu stwierdzam, że wprowadziłaś w kompleksy 85% użytkowników płci męskiej w kompleksy Dołóż tych procentów Raczej 95 % a pozostałe 5 % to tzw. błąd statystyczny-ślepi, nieczuli, zajebiści :)
Artih Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niesamowita sprawa z tym Golfem ...
MoFE Technology Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Podziwiam Cie, to już kolejne auto, które widzę w Twoim wykonaniu
Quoter Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 właśnie ktoś mi podrzucił linka do tego tematu na FB... Sława się niesie... ale moje takie pytanie techniczne co z miejscem pod zderzakiem? może że trudne? 4 śruby od spodu zdejmowałem przy -15
Justyna Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 co z miejscem pod zderzakiem?może że trudne? 4 śruby od spodu zdejmowałem przy -15 nie trudne, bo rozebrać auto łatwo, ale prośba właściciela, aby zderzaka nie ruszać a słowo właściciela słowem świętym i trzeba się tego trzymać. Dlatego pod zderzakiem wszystko dokładnie umyte a blacha była tam zdrowa.
tango Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Piekna sprawa - podziwiam wysilek wlozony w odnowienie Golfa i uzyskany efekt Wlasnie w weekend pracowalem nad Fiatem Cinquecento 700, rocznik 96 - stan lakieru bardzo podobny - i kolor Tyle ze nie udalo mi sie osiagnac az takiego rezultatu
zsolpyw Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Smiem zauwazyc ze Justyna nie psika epoksydem/reaktywnym. Szkoda by tyle zaangazowania za 2 lata odpadlo
lukasz5oo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Mk2 dostało drugie życie swietna roboty i podziwiam tym bardziej ze to kobieta ogarniała temat.
Artih Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Smiem zauwazyc ze Justyna nie psika epoksydem/reaktywnym. Szkoda by tyle zaangazowania za 2 lata odpadlo Brunox Epoxy to co ?
zsolpyw Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wytrawiacz, szpachla, akryl.
HotSteam Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 2 tyg po 10 godz. Szacun dla Ciebie za tyle pracy i dla wlasciciela auta za cierpliwosc. Z doswiadczenia wiem ze reguly wszyscy chca wszystko na teraz
zsolpyw Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jako ze relacja znow pojawila sie na topie, skorzystalem i raz jeszczew przepatrzalem Mam pytanko do Justyny, widac ze po przejechaniu szyby poprawa jest znaczna. Jaki pad uzywasz do szyb ? czy poprawa wizualna wynika z oczyszczenia, czy tez spolerowania szkla ? ile czasu jezdzisz po 1 szybce ? [ Dodano: 6 Sierpień 2014, 07:34 ] Oraz czy polerujesz tez szyby od wewnatrz
Justyna Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jaki pad uzywasz do szyb ? czy poprawa wizualna wynika z oczyszczenia, czy tez spolerowania szkla ? ile czasu jezdzisz po 1 szybce ? pad to pomarańczowy flexi i żółty urban. W tym wypadku poprawa wyglądu szyb to ich dogłębne oczyszczenie, bo miały na sobie jakieś zacieki po deszczach i pianach, które nie schodziły żadnymi płynami do szyb. Co do czasu to aż do wypracowania pasty. W tym wypadku używane było gtechniq G4, ale można też pastami do lakieru. Oraz czy polerujesz tez szyby od wewnatrz od wewnątrz nie ma sensu, bo przeważnie wystarcza autoglym car glass polish ręcznie. Chyba, że by nie schodziło to można użyć maszyny uważając na boczki drzwi.
PrzemekP_007 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Justyna - wielkie dzięki za tą relację, efekt megaaaaa
adek1983 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 Niestety zdjęcia wygasły i się nie wyświetlają a to jest chyba najważniejsze
Justyna Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 zdjęcia będą w chwili obecnej nie mam jak opłacić imageschacka, ale niedługo to zrobię Zdjęcia już powinny działać u mnie się wyświetlają
Anran Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Piękna sprawa - Golfik wyglancowany jak trzeba! Jestem pełen podziwu jaki wysiłek włożyłeś w to
Rekomendowane odpowiedzi