Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja najwyżej dojadę na ostatki ;)

ps. Może parking pod Leclerkiem? całodobowy, bezpłatny, oświetlenie jest, no i pusty wieczorami ;)

Opublikowano

Ja jutro umyje jak bedzie spotkanko to wstydu przynajmniej nie bedzie :D

PS. a tak wogole to spotykamy sie? Przymorze parking Leclerc? 17sta?

Opublikowano

Mnie niestety w weekendy nie ma w Trójmieście dlatego preferuję spotkania w tygodniu, wciąż czekają na testy pasty i pady Scholla, gdyby ktoś miał miejsce to można podziałać, bo zainteresowanych mamy dużo. Pogoda już niestety nie jest najlepsza dlatego warto by znaleźć jakiś zamknięty lokal. ;)

Opublikowano

Szkoda że ja nie mam ogrezwanego garażu, a niestety teraz wieczorem to strasznie zimno.

Chętnie podskocze na testy past i padów, wezmę maszyne i doświadczenie ;)

Opublikowano

Shollami ostatnio robilem autko i naprawde sa niezle, praca przyjemna nawet na DA, i co najwazniejsze od manzerny to mnie pyla, chociaz i tak sie auto myje po korekcie. Co jeszcze zauwazylem to nie zapychaja tak padow bo dluzszej pracy.

Chetnie uzycze auta do jakiegos finishu na shollowskich padach, jestem bardzo ciekaw jak sie te pady sprawuja i czy naprawde musza byc dedykowane pod pasty czy jest to producencki mit.

Opublikowano

Dobra, to robimy tak:

Jeżeli w środa/czwartek/piątek (9/10/11) będzie ładna pogoda, to zapraszam chętnych do mnie, najlepiej od godziny 15 na korekte, auto będzie przygotowane do darcia :-]

Chętnych do sprawdzenia siebie, nauki, obserwacji serdecznie zapraszam :good:

Adres podam chętnym na pw, numer do mnie 662-079-218.

Wojtek czuj się zaproszony wraz z rzeczami do testów :good:

Opublikowano

Pewnie, tylko nie wiem co będą robić prze dobre kilka godzin ;) Biorąc pod uwage to, że nie ma nawet gdzie iść u mnie na wiosce :thumbdown:

Opublikowano

Skrzynka milczy :P

Ogólnie to myśle że mniej więcej 10 osób to liczba którą da rade ogarnąć, więc czekam na liste tzw. pewniaków :good:

Opublikowano

Tomek ja bym wpadł ale po 17... praca niestety do 16 :/

pozatym piątek to 12 a nie 11 :P - i niestety jak bedzie mi pasowalo to w piatek mam pranie jedno po pracy

Opublikowano

Oj, przesunięcie - nie ma jak pisanie daty z głowy ;)

Także chętnych zapraszam, brać co macie i będziemy działać ;)