m1chal Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 hej wstawiam w koncu (bo zapominalem) zdjecie opony co czernilismy u mnie ... opona rano (w piatek) jak przyszedlem do auta wyglądała ładnie, czarno, mokro itd jednak wtedy troszke padało, przejechalem sie kawalek po tym deszczu i opona wygladała fatalnie widzicie moze na zdjeciu takie plamy jasniejsze i ciemniejsze.... tak jakby preparat miejscami pospływał - i tak jest na całej oponie, tylko trudno mi bylo uchwycić całą, bo akurat słońce na nią świeciło niestety preparat jest chyba do dopracowania? opona teraz wyglada mega słabo jak np. słońce nie świeci... druga sprawa...ktos pamieta moze jaka piana byla wlana do pojemnika gdy opel na żaglach byl caly pryskany? bo ja sobie tam koncowke wypsikalem na swojego, a pozniej na cale auto poszla druga jakas inna piana... i ta pierwsza o wiele lepiej zadziałała, bo widze po połowie tylnej szyby ze jest mniej syfu
Szwejk Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Pierwsza piana to Magifoam drugo to VP citrus pre wash
Yasiek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 a ta co była na moim aucie to chyba Shiny Garage Fruit Snow Foam
m1chal Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 a ta co była na moim aucie to chyba Shiny Garage Fruit Snow Foam o to fajnie ze pamietasz nawet fajnie zadziałała z brudem... ta druga na moim aucie słabiej, ale nie wiem co Wojtek wtedy wlał
andrzeja Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Wojtek, jak juz na spotkaniu proponowalem - jestem za konkretem, czyli zrobieniem jakiegos auta na tyle, na ile sie da, od początku do końca - i coby nie psuć (przez początkujących of course) Waszych wspaniałych bryczek moge udostepnić swoją starą fordzinę, mam nadzieje, że jej do gołej blachy nie spolerujemy Chciałbym po prostu zobaczyc, poznać, podpatrzeć jak się zająć autkiem tak od A do Z w miarę mozliwości wyrządzając mu jak najmniej krzywdy Pozdrawiam, Andrzej
Szwejk Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Yasiek ma racje na jego samochod poszła piana Shiny Garage. Ta na Twoim sammochodzie to napewno VP.
m1chal Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Ta na Twoim sammochodzie to napewno VP. wczesniej troche psiknalem wlasnie shiny garage, jakaś resztówką co w baniaku byla
all4auto Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Pierwsza piana to SG Magi już się skończyła na pierwszej myjni :], druga piana to Orange Pre Wash od Valetpro
holo Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Coś nam temat niepokojąco na dół spada...
Yasiek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 ja mam na zderzaku zadrapania parkingowe z ubytkami lakieru - zaprawki juz mam. Po bezbarwnym lakierze UC to wyciągnie? Jaki pad? A moze na spocie ktoś mógłby pomóc?
irekp82 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Odświeżę temat pytaniem Gdzie w Gdyni można umyć silnik od spodu
all4auto Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Chęci są, to może ponownie zapytam, czy ktoś z Was ma miejsce, w którym zmieściłaby się większa grupa, można popróbować swoich siła z polerką, ale musimy mieć zamknięte pomieszczenie, past i produktów do testów jest mnóstwo :], czekam na odzew z Waszej strony.
Szwejk Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Artur05 pisał , ze ma miejsce do działania. Teraz pytanie czy nadal jest to aktualne.
BartekB Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Dzięki Bartek za mile spotkanko i otworzenie oczu na pewne sprawy. Jak bedziesz mial możliwość to światełka dzienne zamów:) i jedziemy z tym koksem. Reszta na priv. PS> Troche Panowie przyspałem w tamacie bo szykuje mi sie wyjazd do Zakopca. Za tydzień wracam i jedziemy z kolejnym spotkaniem, póki w miare pogoda jest.
Artur05 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Artur05 pisał , ze ma miejsce do działania. Teraz pytanie czy nadal jest to aktualne. Aktualne
Szwejk Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Pięknie no to ustalamy termin i działamy.
gtszudi Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Chęci są, to może ponownie zapytam, czy ktoś z Was ma miejsce, w którym zmieściłaby się większa grupa, można popróbować swoich siła z polerką, ale musimy mieć zamknięte pomieszczenie, past i produktów do testów jest mnóstwo :], czekam na odzew z Waszej strony. o jak wielka grupe chodzi ? bo ja mam garage okolo 5 x 8 metrow
k24 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 ja mam coś koło 6.5x7m jak coś, tylko że ze słabym oświetleniem i bez ogrzewania.
MarrciN Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Panowie, gdzie się przeważnie spotykacie i kiedy? Rozumiem, że można zawsze się przyłączyć i powymieniać doświadczeniami?
proximo Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Narazie jedno spotkanie było, ale trzeba powtórzyć Fajna cuperka
BartekB Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Hejka Koledzy kiedy teraz spotkanko? Jestem jeszcze na urlopie to moze jakis spot:) PS> Wojtek masz jakies resztki do owadów?
BartekB Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Jestem za...a gdzie proponujecie?
Kubz Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Może tym razem Gdańsk? Tak koło 20-21?
BartekB Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Gdańsk super ale zdecydowanie szybciej prosiłbym? tak po poludnie jeszcze jak widno jest jest. Niedzial to mysle ze juz wiekszosc bedzie po sumie
Rekomendowane odpowiedzi