Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to miejsca na spoty zaczynaja sie powiekszać :-]

Budujące jest to, ze mamy tyle chętnych do działania.Teraz tylko ustalic terminy i nabierac doswiadczenia :ad:

Opublikowano

No trzeba poczekać jeszcze na Wojtka czy u niego pod firmą znajdzie dostęp do wody :) Jakby co to na ciastka dla pracowników z parteru się zrzucimy :)

Opublikowano

Wojtek, to nie mogłeś szybciej tego sklepu w Gdyni otworzyc i ludzi zwołac ?? :kox:

Tyle lat forum juz dziala i dopiero pierwsze spotkanie w Trojmiescie :D

Widac, jaki głód wiedzy w narodzie, jeszcze chwila i propozycji miejsc do spotkania bedzie wiecej niż uczestników :lol:

Tak na serio - Wojtek, dzieki :good:

Opublikowano

Co do miejsca to myślę że dobrym miejscem bedzie rowniez galeria w oliwie, jest tam duży parking oraz myjka 4 stanowiskowa karcher :) Kubz dobra propozycja ale mysle ze tam pilnuja zeby wlasnych srodkow nie uzywac (kamera skierowana na stranowiska) :evil:

Opublikowano

E tam tam gdzie byliśmy na tej drugiej myjni też były kamery na każdym stanowisku i nikt sie nie czepiał :-] .

Opublikowano
Kubz dobra propozycja ale mysle ze tam pilnuja zeby wlasnych srodkow nie uzywac (kamera skierowana na stranowiska) :evil:

Uskuteczniam tam mycie na 2 wiadra od jakiegoś czasu i nikt nie goni ;]

Opublikowano

I co z tym spotem ;)

Skorzystam z tego postu jako ze większość z 3miasta ludków :) jest ktoś z okolić ul.Kartuskiej dobrze radzący sobie z polerką ?? biorę się za pandolota i szukam MENTORA :D

Opublikowano
Jeszcze nic nowego nie organizujemy także spokojnie, na wszystko przyjdzie czas...

Fajnie, zawsze tylko pogoda jest kłopotem :/

Pozdrawiam

Opublikowano

Woda jest, kwestia przekonania do jej użyczenia :],

tak jak powiedziałem ja w kwestii terminu dostosuje się, pytanie czy chcemy spotkać się jak ostatnio coś posprawdzać czy może robić już coś konkretnego, korekta itp :)

Opublikowano
Woda jest, kwestia przekonania do jej użyczenia :],

tak jak powiedziałem ja w kwestii terminu dostosuje się, pytanie czy chcemy spotkać się jak ostatnio coś posprawdzać czy może robić już coś konkretnego, korekta itp :)

Dokladnie jedziemy z tematem na ostro :)...

Jesli Bartek sie zgodzi to mam kandydata do zabiegów :) jego ST.

Opublikowano
Jesli Bartek sie zgodzi to mam kandydata do zabiegów :) jego ST.
Czymżesz ja sobie zasłużyłem?

Chyba mam słabość do st, rs i wszystkich eS..., a poza tym fajny masz kolor i fajnie można by go zrobić :D