Szwejk Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Mogłbys wziac dla mnie Tricolora Flexipads ?na miejscu dał bym Ci dydki. Może Shiny Garage strawberry car shampoo na sprobowanie ?
Kamyk Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Uprzejmie poproszę o zabranie - 5szt Eurow Mikrofibra 40x40cm 350g - 1szt Sonax Mikrofibra do polerowania 2szt - Shiny Garage Pet Bottle Trigger 500ml 5szt Odbiorę i zapłacę na spocie.
BartekB Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Wojtek te glinki mi weź jak bedziesz mógł, bede wdzieczny. do zobaczenia
proximo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 ja chętnie bym pomacał, porównał parę mikrofibr raczej tych puszystych. Coś musze wybrać pod QD bo cobrą mało puszysta troche
Yasiek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 To i ja się przypomnę: Shiny Garage Pet Bottle Trigger 500ml x3 Finish Kare Hi Temp 1000P tester - ektremalnie trwały x1 złote polskie przygotowane mam
all4auto Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Bardziej chodziło mi żebyście napisali co wziąć do testów, ale ok asortyment przygotuje, niestety butelki jeszcze nie doszły ;/
Szwejk Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak jak pisałem szampon strawberry do testów mysle ze jak najbardziej.
k24 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 all4auto, sprawdzimy bezpieczność produktu do felg na (prawdopodobnie) polerowanym rancie?
Yasiek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Kubz, to konkurs kto przyjedzie brudniejszym? ja od czasu jak się dowiedziałem że jest spot nie myje auta Felgi to mają już kolor magnezowy
marcooz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 samochód u mechaników, więc niestety się nie pojawię
prezes.gd Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Będę, ale spóźnię się trochę
holo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Kubz, to konkurs kto przyjedzie brudniejszym?To pewnie wygram
Kubz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Auto ostatnio myłem ponad miesiąc temu ;] Nie specjalnie mam czas, żeby ogarnąć porządnie, a ojcu się po prostu nie chce go myć, jest co 'podziwiać' ;] Jakby co to zabierał szczotkę mothersa do felg, tą krótką i pewnie jakieś pierdoły ;]
BartekB Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 zajebiste spotkanie. Super że sie wkoncu udało. Już sie nie mogę doczekać kiedy next time.
adson1 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 na szybko jak to wyglądało https://picasaweb.google.com/1177330464 ... esnia2012# i krótki filmik
m1chal Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 dzieki wszystkim najlepsze jest to, że nie znając wczesniej osoby która prowadzi all 4 auto.... przyjeżdżam, a tu się okazało, że Wojtek to kolega z podstawówki z klasy
mario448 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Dzięki za spotkanie. Miło było spotkać, poznać i pogadać. Pozdrawiam.
andrzeja Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 BartekB, czy to Ty miales polar z logo kosmetykaaut? Dzieki za cierpliwosc i zyczliwe podejscie w odpowiadaniu na pytania początkującego, szacun A spotkanie fajne, przyszlo prawie 30 osób, super, ze sie tym razem udało!
BartekB Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak to ja ubrałem, by łatwiej było rozpocząć zgrupowanie Spox, dużo nie wiem tyle co przeczytałem, sam podpytywałem i z własnego skromnego doświadczenia. Ciesze się ze mogłem pomoc.
Szwejk Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Takze pierwsze koty za płoty teraz trzeba lepsza miejscowke znalezc i poszerzac wiedze kiedy teraz?
Kubz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Jeżeli frekwencja będzie jak dziś, to miejscówka z dużym parkingiem
proximo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Dzięki wszystkim za spotkanie a największe dla organizatora za poświecenie czasu jak i środków na prezentacje Trzeba szukać teraz dobrego lokum i podziałamy na 30 par rąk przy robeniu auta na zimę
holo Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Również dziękuję. Miło było poznać. Teraz w pamięci próbuję przypisać twarze do aut i nicków, ale słabo mi idzie Focus po pianie wygląda lepiej niż przed i nawet cooli został tam gdzie był nałożony. Komuś odpowiedziałem, że mam 1.4, ale to taki żart był, więc proszę, aby się nie obrażał za to. Wojtek - masz tam u siebie w siedzibie windę? Bo na piąte to po schodach nie dam rady. Wczorajsze stanie nieźle dało mojej kontuzjowanej nodze w kość (połamaną )
Rekomendowane odpowiedzi