Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uprzejmie poproszę o zabranie

- 5szt Eurow Mikrofibra 40x40cm 350g

- 1szt Sonax Mikrofibra do polerowania 2szt

- Shiny Garage Pet Bottle Trigger 500ml 5szt

Odbiorę i zapłacę na spocie.

Opublikowano

ja chętnie bym pomacał, porównał parę mikrofibr raczej tych puszystych. Coś musze wybrać pod QD bo cobrą mało puszysta troche ;)

Opublikowano

To i ja się przypomnę:

Shiny Garage Pet Bottle Trigger 500ml x3

Finish Kare Hi Temp 1000P tester - ektremalnie trwały x1

złote polskie przygotowane mam 8-)

Opublikowano

all4auto, sprawdzimy bezpieczność produktu do felg na (prawdopodobnie) polerowanym rancie? :D

Opublikowano

Kubz, to konkurs kto przyjedzie brudniejszym? ja od czasu jak się dowiedziałem że jest spot nie myje auta :) Felgi to mają już kolor magnezowy :(

Opublikowano

Auto ostatnio myłem ponad miesiąc temu ;] Nie specjalnie mam czas, żeby ogarnąć porządnie, a ojcu się po prostu nie chce go myć, jest co 'podziwiać' ;]

Jakby co to zabierał szczotkę mothersa do felg, tą krótką i pewnie jakieś pierdoły ;]

Opublikowano

dzieki wszystkim :)

najlepsze jest to, że nie znając wczesniej osoby która prowadzi all 4 auto.... przyjeżdżam, a tu się okazało, że Wojtek to kolega z podstawówki z klasy :mrgreen:

Opublikowano

BartekB, czy to Ty miales polar z logo kosmetykaaut? Dzieki za cierpliwosc i zyczliwe podejscie w odpowiadaniu na pytania początkującego, szacun :)

A spotkanie fajne, przyszlo prawie 30 osób, super, ze sie tym razem udało!

Opublikowano

Tak to ja :) ubrałem, by łatwiej było rozpocząć zgrupowanie :D

Spox, dużo nie wiem tyle co przeczytałem, sam podpytywałem i z własnego skromnego doświadczenia. Ciesze się ze mogłem pomoc.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie a największe dla organizatora za poświecenie czasu jak i środków na prezentacje :) Trzeba szukać teraz dobrego lokum i podziałamy na 30 par rąk przy robeniu auta na zimę ;)

Opublikowano

Również dziękuję. Miło było poznać. Teraz w pamięci próbuję przypisać twarze do aut i nicków, ale słabo mi idzie ;) Focus po pianie wygląda lepiej niż przed i nawet cooli został tam gdzie był nałożony.

Komuś odpowiedziałem, że mam 1.4, ale to taki żart był, więc proszę, aby się nie obrażał za to.

Wojtek - masz tam u siebie w siedzibie windę? Bo na piąte to po schodach nie dam rady. Wczorajsze stanie nieźle dało mojej kontuzjowanej nodze w kość (połamaną ;) )