Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny spocik, fajna robota - niestety ja nie mogłem - praca :/

BTW a co z miejscami gdzie było zaklejone taśma? przelecieliście je małym padem czy jak?

Opublikowano

masa140, taśmę odrywałem po zakończonej sekcji, przy następnej zajeżdżałem na pasek i był spokój :-] ogólnie ja rzadko dziele jakikolwiek element taśmą, szkoda zachodu ;)

Opublikowano

no chyba że na potrzeby pochwalenia się w dziale 50/50 :) Przede mną pierwsza regeneracja lakieru - szkoda, że nie mogłem być z Wami.

Tomek kiedy będziesz miał kolejnego pacjenta? :)

Opublikowano

A ja mam inne pytanie; Czy ktos na zime miałby, raz na jakis czas, do odstąpienia cieple miejsce, garaz? oczywiscie do roliczenia za np pomoc w korekcie itp?

Opublikowano
Czekalem ale nikt sie nie zjawil, szkoda :cry: . Moglibyscie sie wyrwac na chwile chociaz. Skonczylo sie na oplukaniu i do domu :)

Dzisiaj to bym dał rade wczoraj niestety nie mogłem ;)

Opublikowano

wpadaj dzis. Wczoraj Artur nie mogl odebrac odemnie zakupionego stuffu wiec ustawke robimy tam gdzie wczoraj. Pora niestety ta sam bo pracuje i nie dam rady wczesniej. Ktos jeszcze chetny?

Opublikowano

Grzesiu,

Real na Przymorzu? Rzeczpospolita? koło budowy osiedla (stoi już jeden wieżowiec)...stacja Shell...

jak cos to namiary do mnie na podesłałem...

Opublikowano

Powiem Ci Tomek nie dowiadywałem sie ale zawsze mozna sie zapytać. Wczoraj jak byłem (sobota przeciez) ruch na myjni mizerny wiec mysle ze nie powinno byc problemu...