m1chal Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 no mnie tez nie moglo byc... dopiero z olsztyna wrocilem
holo Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Ja byłem, kawę piłem... Nie było łatwo trafić, ale razem z BartkiemB dotarliśmy na miejsce. Po wspomnianej kawie umyliśmy moje auto, a potem przyjechał "pacjent właściwy" - czarny civic. No i zaczęły się testy na miękkim lakierze hondy. Chłopaki pewnie jeszcze walczą sobie i testują. Ja wymiękłem, bo się zrobiło kur... zimno. Jak się zagrzeję trochę, to wrzucę kilka fotek. Dzięki za miłe spotkanie gospodarzowi i wszystkim przybyłym...
k24 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Ja właśnie wszedłem do domu, zimno strasznie Efekt cięzkiej pracy, różnego rodzaju kombinacje past/padów/maszyn itp zakończone sukcesem, szkoda że fotograf pojechał wcześniej i nie zrobił zdjęć finalnych Dzięki wszystkim za przybycie, mam nadzieje że się podobało i miejmy nadzieje do następnego
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Sie naszukalem ,ale po 1h znalazłem Nie przypuszczałem ,że lakier japonski jest tak miekki.Pierwsze koty za płoty ! Dzięki wszystkim zgromadzonym.
holo Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 A ile natarliście? Coś oprócz maski dało się jeszcze zrobić? Aaa. Zdjęcia dam jutro. Dziś mi się nie chce!
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Zrobilismy do końcą maske i cleanerem 2 blotniki polecielismy także nie za wiele.
holo Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 także nie za wiele.Warunki termiczne nie były sprzyjające. Ja aby się rozgrzać musiałem wziąć długi prysznic i spożyć dwie szklaneczki Ballantines'a. Jeszcze raz dzięki za spotkanie.
k24 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Szwejk, zadowolony z efektu?
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Myśle , ze tak aczkolwiek mozna by było jeszcze drzeć i drzeć do tych 90 % ciekawy jestem jak bysmy cale auto polecieli i jak by to szło z tym lakerem
k24 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Przydałyby się lepsze mf, chociaż te co używałem ostatnie były już naprawdę spoko Wiesz, drzeć to nie problem - daj mi tylko 20*C i trochę słońca Zawsze można spróbować, chociaz wątpię żeby się gdziekolwiek różniło
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 dokładnie tak jak piszesz,musi być cieplej i napewno nie tak wilgotno
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Pewnie,że tak Pan przewodnik tak mnie przegonił,że do Rumi suchy wjechałem
andrzeja Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Gospodarzowi juz podziękowalem dziekuję pozostałym uczestnikom i odważnemu włascicielowi Hondy. Fajnie było, pomachałem trochę polerką zobaczyłem w akcji rózne "specyfiki". Do następnego razu, mam nadzieję. pozdrawiam, Andrzej Szwejk, nie przesadzaj, w lasku bylo max 60 Długimi nie mrygałeś, wiec uznalem ze bylo spoko Sorki, naprawdę niespecjalnie, ja po prostu bardzo dobrze znam tą drogę
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Nie no bylo okiej szkoda,że tamtędy nie jechałem na spot tylko nadrobiłem KM Ten sholl od Wojtka to był s18 ?
Szwejk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jak ją oceniasz? tylko Ty nią skubałeś
k24 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Wiesz co, cięzko mi ocenić, zbyt mało działałem, ale latwo sie ściera co na hondzie chyba najwazniejsze
holo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 A Wojtek dotarł w końcu? Tu skromna relacja ze spotkanie (nie mylić z relacją z korekty)... https://picasaweb.google.com/lh/sredir? ... feat=email
BartekB Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Tam coś chyba było z zasięgiem bo ja jak wyjeżdżałem dopiero dostałem sms od niego że próbował sie skontaktować z Tomkiem ale nie mógł i chyba nie miał tyle szczęscia co my Bartek - nie trafił do nas
k24 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Trochę lipa wyszła, no w każdym bądź razie i tak trzeba zrobić powtórkę, tym razem w miejscu gdzie będzie łatwiej trafić
BartekB Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kto dziś ma chwilę wolnego to zapraszam na bezdotyk na małego spota - myjnia kolo Shella, Przymorze kolo CTO; tak 20sta, 21sza
Bieniek Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kto dziś ma chwilę wolnego to zapraszam na bezdotyk na małego spota - myjnia kolo Shella, Przymorze kolo CTO; tak 20sta, 21sza Daj pozniej znac o ktorej dokladnie godzinie to postaram sie wpasc.
BartekB Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Oki dam znac, mysle ze tak blizej 21szej, bede tak za 15 wiec kto ma czas niech wpada
Bieniek Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Szkoda w sumie,ze nie kolo 17 jak jeszcze jasno jest.
Rekomendowane odpowiedzi