prezes99 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Co tu dużo pisać... Dołączam się do wypowiedzi poprzedników, a od siebie dodaje GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 dobra relacja Piotrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Swietna praca i debiut faktycznie rewelacyjny. Dziwia tylko slabe kropelki HiTemp tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerix Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Swietna praca i debiut faktycznie rewelacyjny.... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Gratuluję poświęcenia i samozaparcia! Naprawdę bardzo dobra robota, tym bardziej, że to Twój debiut. Jestem pełen podziwu, efekty naprawdę świetne! Relacja pierwsza klasa, Twoja pasja i zapał aż z niej kipią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nic tylko pogratulowac Jakie odczucia po pierwszych przejazdach maszyną ? były jakies problemy na poczatku,czy moze okiełznałes ją od razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Rewelacja Relacja świetna pod każdym względem, dbałość o szczegóły, poświęcony czas, samozaparcie (tri-color + UC ) i włożone serce. PS. jedna mała uwaga a raczej rada na przyszłość, kładąc SRP + HiTemp za drugim razem połóż już tylko sam wosk. SRP to AIO czyli aplikując go drugi raz niepotrzebnie usuwasz uprzednio nałożony wosk Kanapka powinna wyglądać SRP + wosk + wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wiem na kogo głosować w 2gim konkursie PSB . Genialna praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadarVR6 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Podziwiam zapał Mam wrażenie że czasami dokładałeś sobie pracy, albo całość jest bardzo rozłożona w czasie. Ja bym np najpierw wszystko dokładnie wyczyścił, nadkola zakamarki itp. I też dziwią mnie słabe krople po FK, ja robiłem auto FK i kropelki były bardzo fajne. Może ktoś doświadczony się wypowie czemu tak słabo wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Trochę dziwna kombinacja SRP i wosku, wygląda na to, że słabe kropelkowanie to efekt zastosowanego SRP na wosk. Pytanko z innej beczki, widzę, że nałożyłeś grubo pasty miedziowej na bębny, jaka ilość tej pasty została wyrzucona siłą odśrodkową i znalazła się na wewnętrznej stronie felgi po pierwszej przejażdżce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pretendent do grupy WWL wydaje swoją opinię - klękam Kawał mega roboty. Foty z zewnętrzną lampą ( sabiną ? ) trochę oszukują, aleee całość, dbałość o szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 O tym co zostało, a czego nie widać i jak to pewnie wygląda w realu pisać nie wypada, bo robota jest mega Kropelki, kropelki... za mało mi okrągłe wyszły - kurcze chyba nie zasnę dzisiaj Ciesz się swoim autem, dbaj tak dalej i... zlewaj niektóre rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Krakowska scena detailingowa rośnie w siłę, szał jakich mało, trzymaj tak dalej, jestem pod ogromny wrażeniem, efektu zapału oraz samej relacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roburrr Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Coś niesamowitego, aż mnie zatkało Jesteś niesamowitym świrem (pozytywnym) genialny debiut. Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildge Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mózg r o z j e b a n y, świetna relacja i ogrom pracy! Podziwiam zapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wreszcie zaczynałem się dobrze bawić To zdanie podsumowuje Twoje podejście i mówi wszystko. Ta zabawa przełożyła się w x godzin pracy i naprawdę fajny efekt Życzę Ci jeszcze więcej frajdy i radości z detailingu. Dużo fajnych fotek z zoomem/macro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 gratuluje wytrwałości piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 trzy razy wywaliło mi przeglądarkę, przesiadłem się na innego kopa, warto było... poza tym wszystko zostało już napisane, piękna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jesteś totalnie chory cyga Widać po relacji ,że sprawia tobie to ogromną przyjemność ,na prawdę świetna robota ,gratuluje i trzymaj tak dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Przede wszystkim dziękuje za przychylne opinie, to tylko motywuje do rozpoczęcia kolejnej pracy Już szukam kandydata! Dzięki także dla Grubego, który jeszcze mnie prezentami obdarowywuje, także będzie można za 2 miesiące auto poprawić gałka zmiany biegów do wymiany jak dla mnie, bo nie pasuje do całości "szajnu" Tu oczywiście racja, ale nie wymienie gałki na nic innego niż oryginał, a używkę ciężko złapać, bo ta konkretna wersja gałki jest rzadko spotykana. Także hmm... ponad 300zł musze uzbierać i w ASO kupić. Planuje to zrobić, ale czy już przy następnym kładzeniu wosku to wątpie Pytanko z innej beczki, widzę, że nałożyłeś grubo pasty miedziowej na bębny, jaka ilość tej pasty została wyrzucona siłą odśrodkową i znalazła się na wewnętrznej stronie felgi po pierwszej przejażdżce? Nic takiego nie miało miejsca, ew nadmiar został tam gdzie był położony Foty z zewnętrzną lampą ( sabiną ? ) trochę oszukują, aleee całość, dbałość o szczegóły Zewnętrzna lampa 430EX Canona - tak jak pisałem gdzieś w relacji, jak się chce to się da zrobić jakiekolwiek chcesz zdjęcie. Oszukać można łatwo, jeszcze przy jasnym garażu, ale trzeba jeszcze chcieć oszukać Jakie odczucia po pierwszych przejazdach maszyną ? były jakies problemy na poczatku,czy moze okiełznałes ją od razu? Zacząłem od maski - łatwiejszy start jako że płaska, duża powierzchnia (jakieś tam przetłoczenia wprawdzie są, ale całe auto takie ma). Niestety rozpocząłem dużym padem, który jednak z Graphitem nie współpracuje zbyt dobrze, efektem czego były początkowe problemy z podskakiwaniem etc, ale już po drugiej dawce FG500 zaczęliśmy współpracować z maszyną. Przesiadka na 80mm już była czystą poezją, wtedy już ręce wiedziały jak mają chodzić, no więc powiedzmy że po 4godz już mi się pracowało na prawdę dobrze. Aaa i jeszcze ważna rzecz, bo chyba się słabo zrozumieliśmy z warstwami jakie powędrowały na lakier. Było SRP z dociskiem, potem SRP lekko (żeby starego nie zdejmować) i dopiero 2xFK. Także nie robiłem jakichś szalonych kanapek-przeplatanek. Kropelki fakt, mogłyby być lepsze, ale jeszcze QD poprawie (jak oczywiście kupię) i już powinno być nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Widać wielkie poświecenie i pasje. Cóż więcej dodać. Gratulacje!! PS: kolejna osoba popełnia błąd przy aplikacji tar removera. Aplikujemy na suche/brudne nadwozie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 PS: kolejna osoba popełnia błąd przy aplikacji tar removera. Aplikujemy na suche/brudne nadwozie! O widzisz, może dlatego tak słabo działał. Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Rewelacyjna relacja ! swietnie sie oglada i czyta. Bardzo dobre foty pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 I ja się dołączam do gratulacji ... sam jestem "nowy" w te klocki ... tak jak zostało napisane wcześniej ... na relacji można się uczyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi