Skocz do zawartości

Honda Civic '98

Geno

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że mycie proszkiem i ewentualne zjadanie wosku w dużym stopniu zależy od drobinek i ciśnienia z jakim lecą na lakier- wszak myje on w dużym stopniu mechanicznie i w taki sposób też może ściągnąć wosk :o

no, chyba że jest... TURBOOPRYSK ( :-] )

Geno, wpadaj tym na spota, rób łutututu i złóż Dziadkowi najlepsze życzenia :good:

JM63, łututut ? Ten samochód widział to tylko raz, jakieś 1,5 roku temu, jak jechałem nim na przegląd. I sam się sobie dziwiłem, ale już wtedy czułem, że go to boli. Tym autem w ogóle nie chce się przypałować, wszystko spokojnie, delikatnie, powoli ;)

geno błagam, to jest H. co z tego, że to jest 1.4, od czasu dop czasu po dobrym zagrzaniu motoru TRZEBA przepałować auto. ściągnąć nagar z tłoka i zaworów. i to nie do 6kprm. do odcięcia przynajmniej na drugim biegu (na pierwszym tez :D).

nic jej nie będzie. zwłaszcza z takim przebiegiem.

swoją drogą, rodzyn jak samhuj...

• 4 tygodnie później...

zmarcinz, to nie wiesz, że tak to się pisze ? 8-)

W niedzielę widziałem furę. Oglądam, przyglądam się, no lalka. Ale... maska. Pytam się dziadka co wymodził, bo od razu widać, że coś działał. A wiesz, bo kupa była na masce, to wytarłem. No to widać co robi przetarcie maski delikatną starą podkoszulką...

Jako tako to wygląda ;)

IMG_2145.jpg

IMG_2146.jpg

IMG_2147.jpg

Gdyby nie radosna twórczość :dontknow:

IMG_2148.jpg

IMG_2149.jpg

IMG_2150.jpg

IMG_2151.jpg

IMG_2155.jpg

Reszta raczej w stanie po niż przed :-]

IMG_2152.jpg

Coś tam udało się wyciągnąć 8-)

IMG_2158.jpg

IMG_2160.jpg

IMG_2162.jpg

geno, no i git. Ale uważaj, bo jak kiedyś tak poradziłem jednemu osobnikowi, to potem wycierał samochód po bezdotyku, bo... krople zostały na masce ;):D.

U mnie to samo- jak komuś w rodzinie zrobię coś za friko i powiem, co robić w tym i tym przypadku, to i tak kończy się w którymś momencie "starą koszulą" :kox:.