Swoop Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Piotrek, coś foty nie działają z relacji
Administrator Evo Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 coś foty nie działają z relacji Już działają
tfelek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Evo rozumiem że niedługo taki setap
kamilgt Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 geno, na przodzie lipa bo schowane
Administrator Evo Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dokładnie, błotnik powinien wejsć pomiędzy felge a oponę. A poza tym tył wygląda jak po mocnym dzwonie, z tym przesuniętym kołem do przodu,karykatura.
Franek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zajefajnie wyglada ten niebieski z białym. Tylko wymienić zepsutą zawiechę i przywrócić tylne lampy w oryginał i mega.
kamilgt Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Evo, no niestety taki urok vagów - golfy 4, bory itp, przy większym obniżeniu koło idzie do przodu
Geno Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tomek, no nie odrobiłeś lekcji, nie trafiłeś w gusta Ode mnie dwie propozycje - spójne z upodobaniami właściciela : smutna panda na tyle nonpraktikal Tylko wtedy musiałbyś coś na piątek załatwiać, bo makdrajw chyba by nie dał rady Cię obsłużyć ?
LoozaQ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Evo rozumiem że niedługo taki setap Obrazek Obrazek Leon Dubai by kkkacper... jeśli dobrze kojarzę to ten jegomość z "Wojny Północ-Południe" co ma "VolksWagena... a one nie gasną"
Franek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 geno, ale ten pierwszy ma wyfuk!
Ciastek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Evo, to kiedy brąć kątówkę do wycinania dachu pod brezent?
kinek01 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Leon Dubai by kkkacper... jeśli dobrze kojarzę to ten jegomość z "Wojny Północ-Południe" co ma "VolksWagena... a one nie gasną" a myślisz ze leon to jego daily car ? Dla mnie projekt konkretny, a na bezdotyk z nim to by chyba każdy pojechał - widzieliście zdjęcia ? ;>
LoozaQ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a myślisz ze leon to jego daily car ? Nawet mi to przez myśl nie przeszło. Moja wypowiedź była ze wskazaniem na osobę a nie na samochód. A projekt się dalej rozwija. Obserwując temat na LeonClubie widać, że nowe mody czekają już na wiosnę - sześciotłoczkowe heble z Porsche: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3181_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4539_n.jpg https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-b.ak/hph ... 7864_n.jpg Sorki za OT
herusek14 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Panowie.. na tylne koło uciekające do przodu przy obniżeniu są patenty żeby było 'normalnie'
Masta Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Coś jest nie tak bo nie widać żadnej fotki
Administrator Evo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jutro przysiąde i przerzuce zdjęcia na inny serwer
Griffe Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Evo kiedy zapowiadany update tematu
Administrator Evo Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 W kwestiach czysto detailingowych wszystko raczej po staremu , za to w końcu udało się zmobilizować i umówić na sesję z Fotomotive , która była nagrodą w zeszłorocznym konursie PSB. Tak to wyszło : Podziękowania dla Piotra z Fotomotive za sesje i obróbkę zdjęć , oraz tfelka który użyczył wozu operacyjnego do robienia zdjęć w ruchu Myślę że jak ktoś chciałby mieć fajną pamiątke, to zdecydowanie warto się skusić na coś takiego
pushkarev90 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Evo, fajna sesja co aktualnie na lakierze ?
Piotrek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Evo, Gdzie to takie budynki/biurowce są ? Czemu wywaliłeś folię z lusterek ? Jak dla mnie fajnie łączyły się z felgami
chudy Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Jaki rozmiar koła? Zawieszenie seryjne? To chyba pierwszy seat leon Igen, który mi się podoba - lotka i koło robią znakomitą robotę, naprawdę fajnie to wygląda.
LoozaQ Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Koło fabryczne 17" Top Sport bez dekli malowane na biało... A zawias to chyba standardowy Eibach Pro Kit -30
Rekomendowane odpowiedzi