Jump to content

Pomoc w zaplanowaniu garażu

Recommended Posts

Jak w temacie, mianowicie mam mały problem dotyczący garażu, budowa na ukończeniu a tematy do zakończenia wyrastają jak grzyby po deszczu. Garaż 6x6 m, brama 5m, po środku kratka odpływowa itd. itd. Wymyśliłem sobie, żeby zrobić małą wannę (70x120)cm w prawym narożniku garażu i za cholerę nie wiem jak ja ustawić wzdłuż której ściany? Tej na przeciwko bramy czy bocznej prawej. Planuje zrobić stół na narzędzia i regały.

Może macie jakieś pomysły i sugestie? Z góry dziękuje za pomoc

Camel to pomieszczenie na gorze jest ekstra ;D ale raz mialem okazje na zywo zobaczyc mieszkanie nad garazem to byla bajka :D skromne 80m2 hehe trzeba w totolotka wygrac :D

Szkoda ze te "plyty" podlogowe sa mega drogie :/

bmwsrc,

Ps. A może wanna narożna?

Niestety już zakupiona 70x120 ;)

KR54321,

rozrysuj je sobie zanim zaczniesz realizować

Rysuję już od 2 dni i nadal problem w głowie :(

A propo tematu mieszkania nad garażem, to ja będę miał nad swoim sypialnie z garderobą :P

No to moze relacje zdjeciowa zapodasz pozniej ;D nie kombinuj najprosciej zrob jak sie da. Popatrz na pomysly innych dopasuj do siebie. Ja juz tyle tego przejrzalem ze plan mam ale garazu nie :D

marasec, aukcja 2420787846, coś podobnego do tego. Na moje trochę drogo wychodzi i bym wolał klasyczne płytki :)

Edit: jeszcze 2413136063 (w różnych kolorach) :D