Maru 123 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 doskonałą odpowiedź na to pytanie od dziś ma kierowca tego subaraka któremu naderwało troszkę tylny spojler podpatrzone dziś na przejażdżce rowerowej-myjnia przy Blue City HAND WASH ONLY Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 auć !! ale chyba w regulaminie myjni jest wzmianka o spojlerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
JM63 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ale chyba w regulaminie myjni jest wzmianka o spojlerach Spoilery, haki itd Marku, ale zdjęcia to mógłbyś obrócić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maru 123 Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Marku, ale zdjęcia to mógłbyś obrócić Obróciłem ale dalej się tak wyświetlają Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfikusny Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Eee tam. Ja niedawno kupiłem do firmy myjke cisnieniowa. Ostatnio nasz kierowca macha nią auta i oczywiście znalazł się spec, który stwierdził że to bez sensu. Lepiej było sąd dwie ruchu na automat. I jak stwierdził dal ej, podwozie też ma na automacie umyte, a wosk to się trzy miesiące utrzymuje. Nie komentowalem. Niech mu będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Hohoh... ale urwał. Mógł chłop nie jeździć... na myjnie w niedziele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maru 123 Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Hohoh... ale urwał. Mógł chłop nie jeździć... na myjnie w niedziele Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Maru 123, poprzednio zdjęcia były poprawnie, a teraz to mi aż w karku strzeliło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adr_ad Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 To mnie pomału przekonuje, aby wycofać się z chęci zakupu Subaru, co prawda przymierzałem się do Outback'a. I jeszcze ten nieszczęsny diesel Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 I jeszcze ten nieszczęsny diesel dlaczego nieszczęsny ? dynamiczny i ekonomiczny czyli to czego brakowało w subaru od zawsze (ekonomika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 I jeszcze ten nieszczęsny diesel dlaczego nieszczęsny ? dynamiczny i ekonomiczny czyli to czego brakowało w subaru od zawsze (ekonomika) to są te dizelki w układzie bokser ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Tak bokser ale w sumie co za różnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 No tak. Ale mają swoje słabe punkty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman9 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 np. sprzęgło nie wyrabiające w serii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mały_dżon Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 to nie wina sprzęgła tylko kierowcy oczywiście tylko wg. Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 To mnie pomału przekonuje, aby wycofać się z chęci zakupu Subaru, nie będziesz mógł jeździć na szczoty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 To mnie pomału przekonuje, aby wycofać się z chęci zakupu Subaru, nie będziesz mógł jeździć na szczoty? +1 nie kumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horas91 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Panowie, co wy w ogóle gadacie? Ta myjnia nie zniszczyła tego spojlera, on został w bardzo fachowy sposób ściągnięty z subaru, gdyż najnowsza technologia myjni automatycznych znalazła brud pod spoilerem a jak wszyscy wiemy samochód powinien być czysty. Tak więc spojler został odpięty aby można było spokojnie umyć wszystkie zakamarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 kamilgt, maestro00, albo kolega ma niezrozumiałe poczucie humoru albo nie pasuje do forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Makki_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Szczoty ruuuuuuuuuuulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirtrojan Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 kiedyś zawitałem Voyagerem na myjni. Ustrojstwo z nadmuchem uderzyło mi w tylną klapę i zrobiło wgniecenie. Zastopowałem myjnie, zawołałem kierownika a Statoil bo na ich stacji to było wypiął się i stwierdził ze to nie możliwe żeby to u nich powstało. ( to ciekawe co widziałem na własne oczy ) Chwile potem auto sie sprzedało ale i tak niesmak pozostał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 mojemu tacie też kiedyś automat urwał spojler i to było jego ostatnie mycie na takiej myjni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts