yesfan Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Eryczek, próbowałem czarnym waflem, ale nie byłem zadowolony z rezultatów.
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Września 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 yesfan, czyli do cytatu ze strony Scholla, który wkleiłeś na samym początku tematu: Cytat ze strony dystrybutora: "Korzystanie z padów polerskich innych firm w połączeniu z pastami SCHOLLA powinno być traktowane bardzo ostrożnie. Najlepsze wyniki można uzyskać tylko wtedy, gdy stosuje się pady wraz z pastami od jednego producenta, niczym szwajcarski zegarek, zostały starannie zaprojektowane w celu wypełnienia swoich wzajemnych właściwości. Tylko wtedy można uzyskać najlepszy efekt w najkrótszym czasie." należy podejść z dystansem
yesfan Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Eryczek, pad to tylko prosty kawałek gąbki, nie da się przewidzieć zachowania pada i pasty na wszystkich rodzajach lakierów, których są setki.
ShineON Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 yesfan, każda informacja dla użytkownika nawet ta zła o produkcie jest isttotna ale czy mógłbyś sprecyzować który dokładnie pomarańczowy pad, gładki, waflowy czy Spider i na jakim talerzu? I najważniejsze czy masz jeszcze dostęp do tej Skody tak aby sprawdzić resztę pomarańczowych padów na kombinacji S40?
yesfan Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 ShineON, pad pomarańczowy gładki, prawie nowy i to wydaje mi się głównym powodem, jak wiadomo z czasem gąbka mięknie. Talerz - Festool. Dostępu już nie mam.
Scholl Concepts Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Nowy pad zalecamy impregnować za pomocą samego środka lub nawet czystej wody z opryskiwacza przed nałożeniem produktu. Gdybyś miał jeszcze raz dostęp, lub problem by się ponowił prosimy o kontakt.
Rekomendowane odpowiedzi