Moderator krd Opublikowano 7 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Noo. Super. Jest szajn. Maly zapierdzielacz wyglada jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No korekta na ??? % Może filmik pomoże w ocenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Podkład z filmiku zapewne ma ukryte znaczenie Jakieś 97,4 na moje oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 7 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Korektę takiego piździka pewnie zrobiliście między jednym a drugim piwkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 co to za piosenka w tle? już chyba 10 raz włączam filmik dla samej piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 kamilgt, Shazam podpowiada, że to "Girls just want to have fun" (Cookie Pops). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 co to za piosenka w tle? girls just wanna have fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (Cookie Pops) o to mi chodziło, bo tych girls wanna have fun to w google trochę jest dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Korektę takiego piździka pewnie zrobiliście między jednym a drugim piwkiem Taki był plan ale kształty tego małego "piździka" nie pozwalają się rozpędzić Podkład z filmiku zapewne ma ukryte znaczenie Nie, tylko FUN się zgadza co to za piosenka w tle? już chyba 10 raz włączam filmik dla samej piosenki znajdę nazwę i puszczę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Superaśne to Twingo- kapitalnie się prowadzi- wahałem się kiedyś nad kupnem, choć w końcu wybór padł na inne auto, ale bardzo podobne w charakterze. Przyjemna relacja- co to za rękawica? Wełniak CarPro? Używasz GlossWorkz jako lekki szamponik w obawie o LSP, czy masz coś innego na takie okazje? Ciekaw jestem trwałości 303 Aerospace na tworzywach zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Tomku, swietna robota i efekt. Auto tak samo! Gratulacje ps. najpierw siuwaxy, potem miernik a na koncu jedyne w swoim rodzaju wykonczenie garazu potwierdzilo moje podejrzenia co do miejscowki i wsparcia w pracach. Pozdro chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Arekkaz napisał/a: Korektę takiego piździka pewnie zrobiliście między jednym a drugim piwkiem Taki był plan ale kształty tego małego "piździka" nie pozwalają się rozpędzić ciekawe kto się podejmie robienia progów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Arekkaz napisał/a: Korektę takiego piździka pewnie zrobiliście między jednym a drugim piwkiem Taki był plan ale kształty tego małego "piździka" nie pozwalają się rozpędzić ciekawe kto się podejmie robienia progów.. Ja się podejmę. Już mam wprawę w polerowaniu ręcznym. A relacja no jak każda która wychodzi z tamtego garażu. Na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 fajna robota chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Świetne autko i praca Mogłem widzieć to twingo na Rozbrat.... tak ze trzy tygodnie temu w weekend ? Jeszcze zapytam o ultrametr. Czy on na pewno jest dobrze skalibrowany ?! Trochę wysokie wartości pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Piekna robota. Zawsze sie balem postawic auto na 4 kobyłkach jednocześnie. Normalnie podnosisz "żaba" z jednej strony i wkładasz dwie kobyłki, a następnie identycznie z drugiej strony, czy może podnosisz przy każdej kobyłce z osobna. Wiem ze głupie pytanie może sie wydawać, ale kto pyta nie błądzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Piekna robota. Zawsze sie balem postawic auto na 4 kobyłkach jednocześnie. Normalnie podnosisz "żaba" z jednej strony i wkładasz dwie kobyłki, a następnie identycznie z drugiej strony, czy może podnosisz przy każdej kobyłce z osobna. Wiem ze głupie pytanie może sie wydawać, ale kto pyta nie błądzi... Każde z osobna, choć w sumie można dwie naraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Rewelacyjne felgi ... no i fajna relacja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi