MiasikAF Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Ja używam VP czarne do progów silnika i tego typu i uważam ze sa dobre za ta cenę jeśli chodzi o środek polecam auto finesse trochę drogie ale to sie nie kupuje na dzień czy dwa tylko juz na lata Dobra firma tez jest swisswax
Szymi022 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Ja za to polecam pedzle"Dexter" z leroy sa bardzo wytrzymale wlosie nie jest na pewno sztuczne nie powiem wam czy swinskie czy konskie czy jakie inne ale nie wypadaja wlosy, chemia do silnikow go nie rusza wiec apc 1:10 czy piana to dla niego jest pikusm
bochenek19 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 rowniez przy APC uzywam pedzli dexter-a z leroy. naprawde spoko. wlosie geste, sztywne
antekr Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 To czy włosie wypada, nie jest zależne od jego rodzaju. Za jakość "przymocowania" kępy włosia odpowiedzialna jest skuwka i klej. Nic do tego ma pochodzenie włosia.
rapmen93 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Ja posiadam dwa pędzelki od ADBL i bardzo mi pasują.
gizbern Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Też uważam pędzelki Dexter z LM jakościowo są bardzo dobre.
Fanatyk Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dzisiaj również kupiłem kila pędzli z Dextera, super wykonanie jak za ten hajs.
Gold_Car Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Szkoda że nie można zobaczyć zdjęć, są nie dostępne. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi