Novus Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 W Toruniu S-plus jest na chwilę obecną. Mają zdaje się monopol na naszym rynku. Koledze wyciągali wgniecenie to fuszerka poszła, bo wyciągnęli jakieś 70% i odpadł lakier
Artih Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 No słyszałem parę złych opinii o nich Myślałem, że jest coś innego jeszcze.
Slawek.k81 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 A macie jakieś namiary na smart-repair karoserii w kujawsko-pomorskim ? A co dokładnie Cię interesuje? Jeśli usuwanie wgnieceń to mogę polecić sprawdzoną osobę
wlodek1974 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jeśli usuwanie wgnieceń to mogę polecić sprawdzoną osobę Podepne się pod temat Kto to taki jest Można namiar
volvo69 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 słyszałem dobrą opinię o nich : http://www.wgnieceniapdr.pl/
Slawek.k81 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 słyszałem dobrą opinię o nich : http://www.wgnieceniapdr.pl/ Dokładnie to Długo szukałem do współpracy kogoś konkretnego i znalazłem Jest to jednoosobowa firma , raczej w kujawsko pomorskim nikogo lepszego nie znajdziecie.
Slawek.k81 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja znam niestety "firmę" od złej strony. Tzn. co masz na myśli? wykonanie? podejście do tematu? Korzystałem z usług s-plus i paru innych ludzi i najlepiej wypadała właśnie ta firma ,głownie chodzi mi o wykonanie. W sumie nie spotkałem się ze złą opinią jak orientowałem się w temacie. Morze wiesz coś czego ja nie wiem, i fajnie by było jak byś się tym z nami podzielił : ) A twoja opinia jest bardzo przydatna bo to człowiek z twojego podwórka.
escimo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Novus, też z chęcią wysłucham Twojej opinii, bo widziałem ich pracę i nie było powodów do narzekania
Novus Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ponoć podejście jest różne. Teraz już wiem, żeby nie słuchać opinii znajomych. Moja opinia i odczucia kilka postów niżej
Artih Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 To ja niedługo przetestuję - w bydgoskim klubie Alfy mamy jednego co u niego robił 166 i także wyraził się pochlebnie. Przy okazji odwiedzę Novus
theOne Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 A macie kogo polecic z Wroclawia? Do wgniecenia i zadrapania na zderzaku. S plusy we Wrocku sa trzy ale patrzac na oponie z innych miast...
Novus Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 To ja niedługo przetestuję - w bydgoskim klubie Alfy mamy jednego co u niego robił 166 i także wyraził się pochlebnie. Przy okazji odwiedzę Novus Szykować browary i grilka? Goście w odwiedziny jadą to trzeba posprzątać
Artih Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Szykować browary i grilka? Goście w odwiedziny jadą to trzeba posprzątać Szykuj szykuj Dam znać wcześniej i powiesz czy mogę wpaść
Novus Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Panowie zwracam honor. Przepraszam Skorzystałem z usług PDR w Inowrocławiu o którym pisaliście (wgnieceniapdr.pl). Powiem jedno: zajeb***** Spadła mi antena i zrobiła wgniotę na ostatnim słupku w kombi. Podwójna blacha itp sprawy. 30 minut i auto gotowe w stanie igła. Cena naprawdę w porządku bo 150 zł. Uważam, że bardzo dobra. Nic tylko jechać. Jakby co można zostawić auto u mnie a ja to ogarniam na zasadzie współpracy (bez przycinania kasy przeze mnie )
Slawek.k81 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Skorzystałem z usług PDR w Inowrocławiu o którym pisaliście (wgnieceniapdr.pl). Powiem jedno: zajeb***** A nie mówiłem ze nikogo lepszego w okolicy nie ma a ty masz pana Mirka pod nosem
Novus Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Zasugerowałem się opinią dwóch znajomych co to mówili, że ceny z kosmosu i że nie zależy itp bzdury. Podjechałem w czwartek, a p. Mirek mówi dawaj w poniedziałek. Szacher macher pół godziny i gotowe.
Artih Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 No to będę miał na uwadze bo moje oczko w głowie (155) ma kilka wgniotek
Slawek.k81 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 No to będę miał na uwadze bo moje oczko w głowie (155) ma kilka wgniotek Z tego co wiem to właśnie w przyszły poniedziałek będzie w Bydgoszczy w salonie mercedesa. Możecie się skumać od razu sobie obejrzy i wyceni na pw leci numer tel do niego
grzechalm Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 jak duze wgniotki da sie naprawic?
Berg Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 dziura w siedzisku po papierosie - tapicerka welurowa, honda civic 8 gen. Do kogo najlepiej podjechać? Mieszkam w Koninie więc mogę dojechać do Poznania, Bydgoszczy. Ekipa z s-plus np. w Poznaniu da radę? Może kogoś polecacie z regionu?
Artih Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak już to Inowrcoław - w Bydgoszczy jeszcze nic nie ma z PDR.
Rekomendowane odpowiedzi