KubaCK Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 michallus, jeżeli nie to pogadaj z nimi czy nie ogarniają spraw z ubezpieczalnią.
Gość Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Wiem, że Smart Plus robi takie rzeczy jako naprawy z ubezpieczenia, widziałem nawet taką ulotkę.
michallus Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 sprawe z ubezpieczalnia wole sam zalatwic. Trzeba sie bedzie standardowo odwolywac itd.... Ale dzieki za info
dkk Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 zainteresowanych zdjęciami przed/po naprawie zapraszam tutaj: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=15
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 dkk, Robota jak najbardziej Profi, co mi się podoba Orientuje się ktoś czy na Dolnym śląsku jest jakaś firma co specjalizuje się w naprawach Smart Bo parę rzeczy i u mnie by się znalazło. Pozdrawiam
dawiddziok Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 dkk, Robota jak najbardziej Profi, co mi się podoba Orientuje się ktoś czy na Dolnym śląsku jest jakaś firma co specjalizuje się w naprawach Smart Bo parę rzeczy i u mnie by się znalazło. Pozdrawiam Ano jest na Dolnym Śląsku takowa firma. W samym Wrocławiu i zwie się Fleshcar. http://www.fleshcar.pl
Gość Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Nie wiem czy to dobry temat ale wrzucam. W halfordsie we Wrocławiu jest teraz wyprzedaż zestawów do napraw drobnych zarysowań. Są to odpowiednio 2 lub 3 markery w zależności od tego czy do zwykłego lakieru czy do metaliku/perły. Do tego są jeszcze jakieś małe aplikatory czy coś takiego. 15zł nie majątek więc kupiłem. Przetestuję może w weekend jak pogoda pozwoli.
Gość Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Ano jest na Dolnym Śląsku takowa firma. W samym Wrocławiu i zwie się Fleshcar.http://www.fleshcar.pl Wiem dzwoniłem, ale z lakierem w ST225 nie jest tak łatwa sprawa jak przy innych, i lepiej pomalować cały element niż bawić się z odpryskami a później mieć piękna tęczę 4-5-6 odcienie na masce zderzaku i błotnikach Nie wiem czy to dobry temat ale wrzucam. W halfordsie we Wrocławiu jest teraz wyprzedaż zestawów do napraw drobnych zarysowań. Są to odpowiednio 2 lub 3 markery w zależności od tego czy do zwykłego lakieru czy do metaliku/perły. Do tego są jeszcze jakieś małe aplikatory czy coś takiego. 15zł nie majątek więc kupiłem. Przetestuję może w weekend jak pogoda pozwoli. Szczerze to nie wierzę w marker za 15 zł, u mnie w Halfords w NL są kity do napraw Smart i ceny są adekwatne od 30 do 60 euro, do rys, materiału/tapicerki/kokpitu. Pozdrawiam
vhs Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Trochę odkopie temat czy ktoś ostatnio korzystał z takich napraw ?
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 27 Lutego 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 hsv mam w Milanówku całkiem ogarniętego gościa. Widziałem kilka prac i wyglądało naprawdę fajnie. W razie czego kontakt na PW
ShineMaster-pl Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Wiecie może jak można niedużym kosztem samemu pozbyć się na desce dziur ? Mam tam wrzucone dodatkowe zegary "boost, oil temp" i chciałbym je przerzucić w słupek, a w okolicy o ile się orientowałem nie ma speca od smart repair
ValetPRO Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 ShineMaster-pl, Jest S-Plus w Lublinie, ale nie wiem czy warto tam jechać. Od siebie polecam: http://www.autodent.com.pl/ - byłem tam kilka lat temu i znają się na rzeczy, ale czy wnętrze robią to nie wiem.
Frycu75 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Czy poza Splusem znajdę firmę w 3miescie która ogarnie dziury w tapicerce?znacie kogoś ?
Lukas G Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 ShineMaster-pl, Jest S-Plus w Lublinie, ale nie wiem czy warto tam jechać. Od siebie polecam: http://www.autodent.com.pl/ - byłem tam kilka lat temu i znają się na rzeczy, ale czy wnętrze robią to nie wiem. Również byłem, jakieś 3 lata temu, ale mam trochę inne zdanie... Znalazłem człowieka w Radomiu który poprawił pracę autodentu
iivo Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Również byłem, jakieś 3 lata temu, ale mam trochę inne zdanie... Znalazłem człowieka w Radomiu który poprawił pracę autodentu Mógłbyś podrzucić namiary będę wdzięczny
Lukas G Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Firma sie nazywa dentfix z tego co pamietam, 502 249 253 Hubert
kapselo2 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 witam, szukam takiej firmy, jak najbliżej inowrocławia/żnina, wg google jest w bydgoszczy, lecz numery nieaktywne, jest w toruniu lecz to trochę za daleko, mam dziurę w siedzisku od przerwanej maty grzewczej, wygląda jak od papierosa
Slawek.k81 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 witam, szukam takiej firmy, jak najbliżej inowrocławia/żnina, wg google jest w bydgoszczy, lecz numery nieaktywne, jest w toruniu lecz to trochę za daleko, mam dziurę w siedzisku od przerwanej maty grzewczej, wygląda jak od papierosa skóra czy materiał ?
kapselo2 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 materiał, dokładnie tak to wygląda
Slawek.k81 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 To niestety nie pomogę tapicerkę materiałową obawiam się ze tylko w Toruń najbliżej zrobisz
kapselo2 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 ok, dzięki, orientujesz się jaki może być przybliżony koszt takiej naprawy?
Novus Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 A Rybitwy obok Inowrocławia pasują Ci? Jeżeli tak to jutro dam Ci namiar na faceta co robi to 30 lat i robota naprawdę profesjonalna. Wstawia wszystko co chcesz.
Slawek.k81 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 ok, dzięki, orientujesz się jaki może być przybliżony koszt takiej naprawy? Podobno od wypalonej dziurki od papierosa biorą 80zł zadzwoń,wyślij zdjęcie a na pewno o przybliżonych kosztach Ci powiedzą
Artih Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 A macie jakieś namiary na smart-repair karoserii w kujawsko-pomorskim ?
Rekomendowane odpowiedzi