quadrifoglio Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 tym bardziej że fotograf ze mnie żaden Po stojących w tle parasolkach myślałem inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Chyba coś było przy nim świdrowane bo widać sporo półokrągłych rys typowych po grubych pastach, albo MF jakiś siuwaks pozadzierała. Ogólnie relacja bardzo przyjemna i przejrzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Borek, dzieki, może się przydać Po stojących w tle parasolkach myślałem inaczej Jakieś tam podstawy znam lampy kupiłem do namiotu bezcieniowego, myślałem że się przydadzą przy korekcie ale halogen okazał się lepszy. W trakcie pracy jeden statyw się przewrócił bo wyniosłem na zewnątrz i troszke powiało niestety lampy się potłukły Chyba coś było przy nim świdrowane bo widać sporo półokrągłych rys typowych po grubych pastach, albo MF jakiś siuwaks pozadzierała. Kto wie co stosował moj tatus myjąc auto zwykle widziałem jedno wiadro, brudną wode i jakas gąbke... niestety jak było zimniej zdarzało mi się widzieć jakąś szczotke Oczywiście udzieliłem instrukcji rodzicom jak myć poprawnie auto, mam nadzieje że będą się do tego stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 KeepeR, Świetna robota na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 O kołpakach już napisano, więc nie mam się do czego doczepić Konkretna rzeczowa relacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 KeepeR, w końcu jakiś passat B5 lift w PSB , relacja na 6+. Bardzo mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Super relacja ! Wszystko świetnie pokazane i zdjęcia ładne Dużo pracy włożone ale efekt jest ! Super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan920 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Świetna relacja! Mam nadzieję, że mnie też się uda kiedyś doprowadzić samochód do takiego stanu, bo narazie czytam i zbieram wiedzę teoretyczną Jaką dyszę zastosowałeś do Marolexa? Bo widzę, że jest to jeszcze coś innego niż ta spieniająca od Kwazara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzieki Panowe za pozytywne opinie Chyba był już jeden passat b5 po lifcie w PSB, użytkownik Bio wrzucał relacje. iwan920 Napewno Ci się uda, zaczynasz od właściwej strony czyli najpierw teoria a później jak najwiecej praktyki Jeśli chodzi o dysze to kupiłem zestaw chyba też od Marolexa, w środku dwie podkładki filcowe od butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Mi osobiście podoba się to iż jest podane jakie środki są użyte i pokazane co i jak tworzą i do czego. Ogólnie super sprawa ... gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Gratulacje i podziwiam że chciało Ci się jeszcze robić zdjęcia. Kolorek mało wdzięczny ale teraz na pewno wyróżnia się z tłumu innych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dla mnie bomba, ale kolor faktycznie nie powala 'na powietrzu', bo w garażu bardzo ładnie. Zdjęcie, gdzie widać szybki jak kryształ + te słupki w piano black to rewelacja gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI-A8 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Relacja jak i jej przebieg rewelacja !!! Ocena to szóstka z plusem !. Czekam na wykonanie jakieś czerni Gratuluje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fakt robienie fotek w trakcie pracy nie jest takie łatwe tym bardziej jeśli zdjęcia mają być w miare dobre. Chciałem zrobić jeszcze kilka ciekawych ujęć, niestety tak mnie wciągneło że zapomianłem nawet o jedzeniu np. rano jakieś kanapki a kolejny posiłek o 18 bo przecież jeszcze tylko jeden element i ide jeść... Mi osobiście podoba się to iż jest podane jakie środki są użyte i pokazane co i jak tworzą i do czego. Zabieg celowy, sam się uczyłem na takich relacjach wiec niech inni teraz korzystaja Niedługo zabawa z czymś czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tak Tak czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fakt robienie fotek w trakcie pracy nie jest takie łatwe tym bardziej jeśli zdjęcia mają być w miare dobre. Chciałem zrobić jeszcze kilka ciekawych ujęć, niestety tak mnie wciągneło że zapomianłem nawet o jedzeniu np. rano jakieś kanapki a kolejny posiłek o 18 bo przecież jeszcze tylko jeden element i ide jeść... Mi osobiście podoba się to iż jest podane jakie środki są użyte i pokazane co i jak tworzą i do czego. Zabieg celowy, sam się uczyłem na takich relacjach wiec niech inni teraz korzystaja Niedługo zabawa z czymś czarnym No właśnie o tym mowa ... sam jestem na etapie "uczenia się" i fajne jest to, że widzę co i jak ... i jaki efekt daje ... Z niecierpliwością czekam na kolejną relację ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankog Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie wyszło, bedę obserwował temat żebym się miał na czym uczyć do czego jakie środki, a jesli chodzi o czarny to żebym miał bliżej to bym swoje auto podrzucił bo potrzebna korekta lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Passacik dostał ostatnio korektę lamp przednich, były nieźle zajechane Niestety mam tylko zdjęcie lewej lampy przed zabiegiem bo prawą zaczynałem robić w nocy Odrazu lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jakiś opis do tych lamp - czym i jak...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Bez kołpaków wygląda jeszcze bardziej świeżo - w takim stanie auta stoją na przyfabrycznych placach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zapomniałem o opisie Praca reczna papierkami 2000, 2500, 3000 Korekta FG500 na białym padzie flexi + FF3000 na zółtym emes, kołpaki z powrotem na aucie Niedługo wrzuce jakies fotki po dobrym myciu i woskowaniu bo na aucie juz nic nie siedzi od dłuższego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ten sam zabieg czeka moje ale są w nieco lepszym stanie i chce spróbować samymi pastami Ale jak efekt będzie mizerny zadziałam papierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja w swoim pasku robiłem lampy i zaczynałem od 1500 do 2500 papier wodny, 3000 ciężko znaleźć w moim mieście, później 3 zielony korek i na koniec żółtym leciałem i efekt jest zadowalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Sory na początku, że dopijam otwarte 2 lata temu piwo, ale mam identycznego passata (tylko w 100razy lepszym stanie) w tym samym kolorze i chciałbym zadać pytanie. Otóż tak jak pisaliście ten lakier jest specyficzny... Nie dość, że twardy to jeszcze nie widać na nim zbytnio rys, ani swirli (musi być na prawde mocne światło to punktowo coś się dopiero wtedy zobaczy) to czy jest jakiś sens próbować ich niwelacji przy pomocy tricolor + Meg UC? Czy nie ma co się męczyć? i jeszcze jedno.. który wosk podbiłby jeszcze bardziej ten kolor? Interesuje mnie max wet look i ogólnie mógłby sprawiać wrażenie ciemniejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi