Globy Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Cześć wszystkim, jestem w pilnej potrzebie - potrzebuję do materiału o skórzanej tapicerce zdjęcia z czyszczenia skóry w samochodzie. Niestety, nie mam akurat pacjenta pod ręką Coś takiego, może tylko z czyszczenia siedziska lub oparcia, z wnętrza auta: (źródło: forum kosmetykaaut.pl Jeśli ktoś dysponuje rozmiarem z aparatu (3 Mpx lub więcej), proszę o PW. Odwdzięczę się
kamilgt Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Dzisiaj wieczorem albo jutro od rana będę czyścił skórę u siebie więc mogę zrobić jakieś zdjęcia
Globy Posted April 20, 2012 Author Report Posted April 20, 2012 Dzięki! Dam znać, jak niczego do 17 nie zorganizuję
Pavlik Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Jeśli pasuje taka amatorszczyzna to podaj email, prześlę zdjęcia w oryginalnym rozmiarze i rozdzielczości.
paluch Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Mogę przesłać takie w org rozmiarze. Jak co to dawaj maila
Rafu Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Mogę przesłać takie w org rozmiarze. Jak co to dawaj maila Obrazek Obrazek co tutaj zostało użyte do czyszczenia?
SzaKal Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Mam tylko takie zdjęcie, może się przyda, siedzisko już wyczyszczone Jeszcze znalazłem podłokietnik z scirocco
Dystrybutor muzycom Posted April 24, 2012 Dystrybutor Report Posted April 24, 2012 Mi się to podoba: Może napisz do chłopaków z R&S.
Recommended Posts