Globy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć wszystkim, jestem w pilnej potrzebie - potrzebuję do materiału o skórzanej tapicerce zdjęcia z czyszczenia skóry w samochodzie. Niestety, nie mam akurat pacjenta pod ręką Coś takiego, może tylko z czyszczenia siedziska lub oparcia, z wnętrza auta: (źródło: forum kosmetykaaut.pl Jeśli ktoś dysponuje rozmiarem z aparatu (3 Mpx lub więcej), proszę o PW. Odwdzięczę się
kamilgt Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzisiaj wieczorem albo jutro od rana będę czyścił skórę u siebie więc mogę zrobić jakieś zdjęcia
Globy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzięki! Dam znać, jak niczego do 17 nie zorganizuję
Pavlik Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jeśli pasuje taka amatorszczyzna to podaj email, prześlę zdjęcia w oryginalnym rozmiarze i rozdzielczości.
paluch Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mogę przesłać takie w org rozmiarze. Jak co to dawaj maila
Rafu Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mogę przesłać takie w org rozmiarze. Jak co to dawaj maila Obrazek Obrazek co tutaj zostało użyte do czyszczenia?
paluch Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 RACE GLAZE LEATHER CLEANER i COLOURLOCK
SzaKal Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mam tylko takie zdjęcie, może się przyda, siedzisko już wyczyszczone Jeszcze znalazłem podłokietnik z scirocco
Dystrybutor muzycom Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mi się to podoba: Może napisz do chłopaków z R&S.
Rekomendowane odpowiedzi