kupusso Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Heble z tyłu bym widział rozmiar większe i ledową żarówkę w podsufitce Nawet bez tego Esa jest mega kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Gratki! Ogarnięte auto. Fajny grafitowy felunek. Jaki model obręczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Heble z tyłu bym widział rozmiar większe i ledową żarówkę w podsufitce Nawet bez tego Esa jest mega kozak Na tył jeśli chodzi o heble są dwie opcje albo 312mm z rs4 b5 albo 300mm z s4 b6. Co do ledów we wnętrzu to nie podoba mi się to, wolę "ciepłe" wnętrza Gratki! Ogarnięte auto.Fajny grafitowy felunek. Jaki model obręczy? Sportec Mono 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongolski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 swietne podejscie do sprawy -widac efekty, włozony czas i prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik_K Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pieknie. Bardzo dobra robota. Jestem pod wrazeniem. Sam jestem czyscioszkiem wiec tym bardziej to co wodze na forum co wyprawiaja niektorzy to naprawde szacun. Ja kupuje przewaznie nowe samochody, wiec dbam od samej nowosci. Nigdy nie mam problemu ze sprzedaza. Najszybsza sprzedaz samochodu to 40 minut ? Znaja mnie wszyscy w okolicy i jak sie dowiaduja ze cos sprzedaje to nie mam problemu. Nie chcialem sie tu chwalic. Chwale raczej autora. Napewno sprzedac cos takiego i tak zadbanego to beda minuty ,-) Ja przymierzam sie do nowego S3 ale jak czytam o obecnym teraz downsizing'u i problemach z nim, to mnie pot oblewa. Niedawno znajomy kupil S3 i po 800 km tak 800km !!! silnik padl. Stoi w serwisie. Dlatego mam powazny dylemat czy jest sens wywalac 50k € na auto i jezdzic na lawecie. Te starsze auta to jednak bylo coś. Ehhh… Niewazne Pozdrawiam autora i jeszcze raz gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTBombel Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 piękne fotki, jestem pod wrażeniem auta i wykonanej roboty ! SZACUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A tam pitolenie z tym downsizingiem. Pewnie jakiś wadliwy egzemplarz. Golf R należycie eksploatowany już ma ponad 8 tyś i żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Czerwca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Golf R należycie eksploatowany już ma ponad 8 tyś i żadnych problemów Czy to jakiś żart ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Do czego to doszło, człowiek po przejechaniu nowym autem zaledwie 8k km cieszy się, że nic do tej pory się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi