Jump to content

Nowe produkty Meguiar's na 2010 r.

Recommended Posts

Posted

Jestem ciekaw kiedy zawitają te produkty u nas w kraju

Maszyna G110 to amerykański odpowiednik G220?

• Administrator
Posted

Ja jestem ciekawy działania Rubbing Compound,zwłaszcza w porównaniu do UC/SwirlX i ScratchX.

Posted
Maszyna G110 to amerykański odpowiednik G220?

Tak.

Ja jestem ciekawy działania Rubbing Compound,zwłaszcza w porównaniu do UC/SwirlX i ScratchX.

Pewnie niedługo się przekonamy :P

Posted
Wash & Wax od Meguiars ? nie wierze :) szampon z woskiem ?

W końcu musieli zrobić coś dla tych najbardziej leniwych ;)

Posted
a jestem ciekawy działania Rubbing Compound,zwłaszcza w porównaniu do UC/SwirlX i ScratchX.
Ja tez! Zwlaszcza, ze Meguiars zrobil powrot do przeszlosci i do DAT. IMO, moze to byc bardzo ciekawa alternatywa dla SX i UC - zwlaszcza dla tych osob, ktre nie maja DA.
Posted

Wash & Wax wygląda dobrze;) 9$, to u nas będzie kosztował tyle co gold class pewnie. i jest hydrofobowy! a ja właśnie kupiłem dużego golda;// trzeba będzie się z kimś podzielić;p

• Administrator
Posted

Spokojnie,jeszcze nie wiadomo czy W&W będzie tak samo dobrze się obchodić z woskiem jak Gold ;)

Posted
cały czas był w paście;p

to daj link gdzie coś takiego można kupić, bo ja w żadnym polskim sklepie nie widziałem a wolę woski w paście

Posted

Pewnie chodzi o #26 ale z opisów mi się wydaję ,że nie był on GC w paście gdyż zawierał Carnaubę. Miał on też swoją odmianę płynną również z serii Mirror Glaze.

Posted
a wolę woski w paście
Ja tez, szczerze mowiac. Szkoda, ze w PL nie sa dystrybuowane razem z wersjami w plynie, chociaz OIDP przez jakis krotki czas NXT w pascie byl dostepny.

A tak wyglada GoldClass AD2009 w pascie:

G7014_L.gif

http://www.meguiars.co.uk/cgi-bin/specw ... G7014&tp=0

BTW, mam z 3-4 puszki NXT2.0 w pascie i nie wiem kiedy je zuzyje. Jak ktos zainteresowany to prosze o PW - podziele sie :)