Administrator Evo Posted November 3, 2009 Administrator Report Posted November 3, 2009 http://meguiarsonline.com/forums/showthread.php?p=365536 Część to odświerzone pozycji z lat poprzednich,ale jest kilka ciekawych nowości
turzol Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Jestem ciekaw kiedy zawitają te produkty u nas w kraju Maszyna G110 to amerykański odpowiednik G220?
Administrator Evo Posted November 3, 2009 Author Administrator Report Posted November 3, 2009 Ja jestem ciekawy działania Rubbing Compound,zwłaszcza w porównaniu do UC/SwirlX i ScratchX.
Łukasz Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Maszyna G110 to amerykański odpowiednik G220? Tak. Ja jestem ciekawy działania Rubbing Compound,zwłaszcza w porównaniu do UC/SwirlX i ScratchX. Pewnie niedługo się przekonamy
cyprianmeister Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Wash & Wax od Meguiars ? nie wierze szampon z woskiem ?
Łukasz Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Wash & Wax od Meguiars ? nie wierze szampon z woskiem ? W końcu musieli zrobić coś dla tych najbardziej leniwych
Xeper Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 a jestem ciekawy działania Rubbing Compound,zwłaszcza w porównaniu do UC/SwirlX i ScratchX. Ja tez! Zwlaszcza, ze Meguiars zrobil powrot do przeszlosci i do DAT. IMO, moze to byc bardzo ciekawa alternatywa dla SX i UC - zwlaszcza dla tych osob, ktre nie maja DA.
PN Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 A mnie ciekawi nowa edycja wosku Gold Class...
kuflik Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Wash & Wax wygląda dobrze;) 9$, to u nas będzie kosztował tyle co gold class pewnie. i jest hydrofobowy! a ja właśnie kupiłem dużego golda;// trzeba będzie się z kimś podzielić;p
Administrator Evo Posted November 3, 2009 Author Administrator Report Posted November 3, 2009 Spokojnie,jeszcze nie wiadomo czy W&W będzie tak samo dobrze się obchodić z woskiem jak Gold
malkolm Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 cały czas był w paście;p to daj link gdzie coś takiego można kupić, bo ja w żadnym polskim sklepie nie widziałem a wolę woski w paście
kabul Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Pewnie chodzi o #26 ale z opisów mi się wydaję ,że nie był on GC w paście gdyż zawierał Carnaubę. Miał on też swoją odmianę płynną również z serii Mirror Glaze.
kuflik Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 http://www.carparts-koeln.de/shop.php?n ... lid=516647 bo w Polsce go nie ma;) tak samo jak nxt 2.0 w paście.
Xeper Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 a wolę woski w paście Ja tez, szczerze mowiac. Szkoda, ze w PL nie sa dystrybuowane razem z wersjami w plynie, chociaz OIDP przez jakis krotki czas NXT w pascie byl dostepny. A tak wyglada GoldClass AD2009 w pascie: http://www.meguiars.co.uk/cgi-bin/specw ... G7014&tp=0 BTW, mam z 3-4 puszki NXT2.0 w pascie i nie wiem kiedy je zuzyje. Jak ktos zainteresowany to prosze o PW - podziele sie
Recommended Posts