Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiolka nie rób nie rób bo jak się rzucą to mi nie pokażą jak trzymać polerkę :mrgreen:

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To dziewczyny mam dla Was pomysł na wosk dla wszystkich facetów: o zapachu sernika i sernika z malinami lymyted edyszon :)

Opublikowano

Wiolka mx_n, niestety nie lubię serniczka czy w związku z tym mogłabyś przygotować specjalnie dla mnie makowca? :mrgreen:

Opublikowano

S3ci0r w nagrodę to Ty upiecz dwa duże makowce! no... nie wstydź się chłopaku :)

Opublikowano

M4ciek, niestety nie będę miał takiej fizycznej możliwości dlatego tą gorącą prośbę skierowałem do królowej wypieków tego forum 8-)

Opublikowano

cytując (z dzisiaj) Sebby:

Mam dla Was troche niepokojaca informacje, Czarek wlasnie otrzymal wiadomosc ze moze byc operowany jeszcze przed Spotem , dlatego tez podjelismy decyzje z Politem, ze SNB jest z trzech osob i tak musi byc na Spocie chcemy byc w komplecie, ewentualnie bedziemy przesuwac calosc, Czarka zdrowie jest tu na pierwszym miejscu, mamy nadzieje za cala sytuacja wyjasnie sie w tym tygodniu i mam nadziej ze Nas zrozumiecie
Opublikowano

update sprzed chwili:

Dobre info , Spot sie odbedzie Czarka operacja bedzie troszke pozniej :)
Opublikowano

Dla tych, którzy zapomnieli..31.03 Łódź ul.Rewolucji 1905r 44 SPOT pod nazwą " ZLOT FANÓW AUTODETAILINGU". Ponieważ bardzo duże zainteresowanie było tym zlotem a miejsce mamy bardzo ograniczone zapraszamy Wszystkich tych, którzy znaleźli się na Finalnej wersji listy...Będzie moc atrakcji :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Before to My z Politem zawsze chętni...boję się tylko, że jak popłyniemy ( a u Nas jest to całkiem możliwe) to cały spot spadnie na głowę Seby :)

Opublikowano

To że wybaczy to wiem ale boję się o jego zdrowie psychiczne i fizyczne...:) Wiesz w pewnym wieku człowiek nie ten sam co dawniej :)