vhs Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Relacja bardzo fajna. Natomiast duży za autko które wiozłeś na warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 jak te swoje BMW ogarniesz, bo tam to pewnie już poświęcisz dużo więcej czasu. Duuuzo wiecej... tymbardziej jesli to stare BMW które jak wiadomo maja lakiery twarde i trudne w obróbce. A jak to bedzie czrny uni to dopiero zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Duuuzo wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekEE8 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Efekt petarda Raku mogłeś dorzucić parę złotówek i zaopatrzyć się w SF4000 Maszyna w jakiej cenie? może być na PW pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qandoo Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Wygląd ekstra jak nie pierwszy raz to pozazdrościć trafił Ci się też niezły obiekt do nauki a sąsiedzi dziadka pewnie patrzą z zazdrością na maluszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 wielki szacun. Dobrze, że jeszcze trafia się ktoś taki kto dba o takie rarytasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perełka Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Fajna relacja, dobrze zobaczyć jak wyglądają początki w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mega robota, dla mnie lakier na maluchu jest najgorszym do pracy. Nie wiem czy trafiłem akurat na taki egzemplarz, ale wole ciąć bmw niż to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jako że malucha przerabialem (i dalej jest w mojej kolekcji ten sam rocznik i tez wersja town pozniej byl cultowy happy end) http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=32770 moge conieco podpowiedziec: 1. wychodzily dwa rodzaje zderzakow czarne i szare Ty masz szare wiec zadne opalarki i inne cuda nie pomoga szare jest szare a czarne jest czarne i chociazby nie wiem co ze swoich czarnych nie zrobisz chyba ze pomalujesz... 2. wloty boczne latwo zdemontowac bedzie sie lepiej pracowalo 3. Mam wrażenie ze po menzernie lakier sie mocno "natłuścil" IPA by troche wiecej pokazala 4. Lakier w maluchu wbrew pozorom jest bardzo twardy i jest co robić pomimo niewielkich rozmiarów autka Poza tym gratulacje i dbaj o niego za 10 lat bedzie duzo warty w takim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Fajnie wyszła klasyczna skrzyneczka pocztowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 To lubie najbardziej Super przemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Elegancko zrobiony elegant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWOC Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kultowe autko i naprawde kawał dobrej roboty Zderzaki moim zdaniem najlepiej by bylo przemalować czarnym spreyem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Fajna relacja Szkoda, że nie wiedziałem co się święci w Luboniu, bo wpadłbym sam popatrzeć i wspomóc duchowo , ewentualnie fotki pstrykać, bo praktyki detailingowej na maszynie nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Akcja miała miejsce w Środzie Wlkp, ale na przyszłość dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Bardzo fajna praca , też miałem malucha tylko granatowego ELX'a I też miałem takie siwe zderzaki jak ty , pamiętam że na giełdzie kupiłem jakieś mleczko do plastików i to mi pomogło , plastik był czarny , po każdym myciu co najważniejsze nie było po nim widać że kiedyś był siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarzyk Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 super odmłodziłeś autko o parę dobrych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Montana Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jak sie domyslam, uśmiech Dziadka - bezcenny Gratuluje, sam kiedys mialem Eleganta w tym kolorze, takze az lezka mi sie w oku kreci jak widze Twoja prace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver_Shadow Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 jak nowy i jak był nowy to i tak nie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerwo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Great Job!! Niskie nakłady a jaki EFEKT. Dziadek I Babcia lepszego wnuczka nie mogli sobie wymarzyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidp Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Pogratulować też jestem 22 letnim detailerem i obiecuje ojcu nowy lakier na 7 letniej fiescie ale ciągnle nie ma czau powodzenia w dalszych pracach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dzięki panowie! jak już ktoś odkopał to chciałbym jeszcze raz podziękować osobom, które oddały na mnie głos w ostatnim konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad4m3k Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 bardzo fajnie wyszło pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi