Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to super ;) będzie trzeba pomyśleć o większym opakowaniu ;)

widziałeś może to nowe APC Plus od megsa??

Opublikowano

ja Nilsena APC mam jeszcze około litra, więc niewielkie ilości mogę odstąpić, ale jeśli piszecie się na nowe APC od megsa to piszę się na to ;)

Opublikowano

ja potrzebuje obojetnie jakie ale zamawiać tylko apc i placić przesyłkę to nie bardzo się opłaca także liczę że mnie poratujecie :mrgreen:bucky, ile wołasz?:D

Opublikowano

kupowałem w all4auto za 28zl za litr, wiec polówka za 14zł :) jakaś taka tania ta połówka :D :D :D

Opublikowano

dam nr tel ponieważ do końca tygodnia mogę być niedostępny w pracowni, mam trochę latania więc umówimy się telefonicznie i powiem gdzie można odebrać. Nr konta nie potrzebny, przy obiorze się rozliczy ;)

Opublikowano

to wez drobne bo ja nie mam za bardzo blaszaków :D ok ja kończę w tym tyg prace o 14 i jadę z sieroszewic więc po drodze może ci kiedyś spasi :D:D:D (np netto czy na witosa itd)

Opublikowano

jak potrzebujecie cos z all4auto to dajcie znac mam bez przesylki ;) Najlepiej grupowo bo po jedno APC mi czlowiek nie pojedzie ;)

Opublikowano

No coż detailingu zero ale zalożylem ori metalowo gumowe nakładki na pedały, zmieniłem radio, i prysnąłem podkład na drzwiach więc początek wiosny raczej udany :evil:

Opublikowano

idę ścierać coli i rain-xa... to mój pierwszy raz i łap nie czuje..

ale efekt po myciu i glinkowaniu rewelka :D:D

[ Dodano: 16 Marzec 2012, 21:00 ]

no i wyszło jak dla mnie gicior :| tzn jak na 1raz :D

jutro wnętrze i można jechać się lansować pod galerie :D:D;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i jak Kuraś apc?? działa?? :-]:-]

po świętach planuję ruszać z pracami nad samochodem, na pewno tydzień lekko mi zleci, jeśli ktoś będzie chętny na testy różnych produktów to zapraszam, na pierwszy ogień leci czarny VW Touareg z beżowym skórzanym wnętrzem, następnie mój czerwony wariat.

Dokładną datę i miejsce podam ;)

Opublikowano

myślę że tak ;)

grill czeka już na wyczyszczenie i przygotowanie do sezony 2012 :D :D :D (myślisz po co zamawiałem Mathers'a pastę?? :D )