GracjanS4 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kali, nie miałeś wcześniej S4 ? Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usa Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Fajniuśkie autko gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 snap On tym zdjęcie rozpoczyna nowy trend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ohh jakie autko. Ahh jaki garaż ;D no i efekt pracy widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Coli 476 na felgi jest za słaby, tym bardziej jak masz spore hamulce. Polecam dedykowane woski, z tańszych np: Chemical Guys Wheel Guard Wiem, wiem ale Colli też daje rade. Leci już 3-ci miesiąc a jeszcze się trzyma. Po za tym na felgach się, aż tak bardzo nie skupiłem, po tym jak zobaczyłem w jakim stanie jest lakier na nich od wewnątrz. WL to juz całkiem blisko mojego WND u mnie to już tylko meldunek. Od kilku lat mieszkam i żyje w Warszawie. Do Legionowa jeżdże odwiedzić rodziców i przy okazji skorzystać z garażu GracjanS4, Miałem S4 B5, granatowy avant, więc pewnie dobrze kojarzysz. Co do zdjęcia pędzelka z rękawiczką to nie chciałem jej ściągać, wycierać ręki, żeby zrobić zdjęcie, tylko chwyciłem suchą ręką aparat, w drugą pędzelek i cyknąłem. W ogóle dziwnie się robi samemu takie fotorelacje w trakcie prac, bo skupiasz się nad robieniem czegoś, a tu trzeba przerwać. Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Oczywiście o auto dbam jak moge. W moim wypadku to auto bardziej wygląda niż jeździ zgodnie z przeznaczeniem. Sprawia mi to wielką frajdę, z dnia na dzień pogłębiając tą pozytywną chorobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Cudowna robota Bez zbędnych ceregieli fachowa robota P.S. Tylko nie pałuj na zimnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 14 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Heh ja go chyba już kiedyś gdzieś... Cześć Michał jestem Wiolka poklikamy? A tak na serio to widzę, że zamieszałeś w temacie... P.S. Justyna uważaj na Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Wiola, słoneczko, już mi robisz złą reklamę na wstępie. Zobaczysz, przy nastepnych zakupach dostaniesz kopa w tyłeczek, bo na klapsa nie zasłużyłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 dostaniesz kopa w tyłeczek KALI ktoś już pisał o dobrym wejściu na forum, ode mnie +1. Witaj wśród zakręconych i pamiętaj, nie ma odwrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 14 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Wiola, słoneczko, już mi robisz złą reklamę na wstępie. Zobaczysz, przy nastepnych zakupach dostaniesz kopa w tyłeczek, bo na klapsa nie zasłużyłaś Coś Ty! To dobra reklama była czarnego PR'u nie uskuteczniam Jakiego kopa?! I tak Ci nie wierzę, że mógłbyś mi krzywdę zrobić No ale EOT Czekam na dalszy ciąg prac nad "szuruburu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Świetny samochód jakie cyferki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 W ogóle dziwnie się robi samemu takie fotorelacje w trakcie prac, bo skupiasz się nad robieniem czegoś, a tu trzeba przerwać. Heh... dlatego właśnie ja nic nigdy nie pstrykam, bo to jak stosunek przerywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 I tak Ci nie wierzę, że mógłbyś mi krzywdę zrobić pewnie, że nie umiałbym, ale postraszyć czasem można Czekam na dalszy ciąg prac nad "szuruburu" Już mnie nosi, więc dzisiaj/jutro pewnie przetestuje możliwość mycia samemu w W-SPA, a w ten lub przyszły weekend coś wymyślę większego, bo nosi mnie do pracy. Świetny samochód jakie cyferki ? Dziękuje Cyferki: 318 KM, 469 Nm (tak na początek wystarczy) to jak stosunek przerywany Lepszego porównania nie mogłeś użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 widzę kolega z SiP, jest świniak jest zabawa piękne Brembulce pod kołami, felunek seryjny ale słuszny szkoda tylko że nie WRB ale czarny również niczego sobie, na wiosnę korekta da wiele i będą wtedy najlepsze efekty pracy, garaż piękny dla słusznego auta :-] Pozdrawiam Kolegę PS. ja czekam na Bloba, myślę że na jesień będzie już mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No ładnie Oby więcej tak fajnych furek na forum bo nie ma lepszej kombinacji jak fajna furka + jego idealny zadbany stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dobre auto, dobry garaż i dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 szkoda tylko że nie WRB ale czarny również niczego sobie Przeczytaj mój podpis,a będziesz wiedział jaki jest dla mnie jedyny słuszny kolor czekam na Bloba, myślę że na jesień będzie już mój powodzenia w dążeniu do celu. Radość z osiągnięcia jest nieopisana. A tak swoją drogą, chwalicie, chwalicie, a może ktoś by się do czegoś przyczepił? Coś napewno można było zrobić inaczej, innymi środkami, cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 cokolwiek Ależ proszę bardzo. Polożysz CQ na wiosnę? Sikasz na siedząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A tak swoją drogą, chwalicie, chwalicie, a może ktoś by się do czegoś przyczepił? . Obrazek MF i aplikatory to tak tylko do zdjęcia leżą na podłodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A tak swoją drogą, chwalicie, chwalicie, a może ktoś by się do czegoś przyczepił? . Obrazek MF i aplikatory to tak tylko do zdjęcia leżą na podłodze? Musisz uważniej przeczytać Praca śliczna jak i samochód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A tak swoją drogą, chwalicie, chwalicie, a może ktoś by się do czegoś przyczepił? Coś napewno można było zrobić inaczej, innymi środkami, cokolwiek. Po co nie psujmy pierwszego posta, po drugie z tych zdjęć nie za dużo można zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 MF i aplikatory to tak tylko do zdjęcia leżą na podłodze? Musisz uważniej przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ciężarki na felgach. Zabójstwo. Wulkanizator od razu powinien zarobić Jeszcze na stalusach to jasne że takie nabijane ale na alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze na stalusach to jasne że takie nabijane ale na alu? w moim przypadku - Volvo XC90 - tłumaczenie jest takie, że nie ma miejsca pomiędzy zaciskiem hamulca a felgą na naklejenie ciężarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 heh. Kolejny z WWL Świetne autko i ładny efekt prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi