sebba75 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 sebba75, jakiej białej kopercie??? - przecież to Ty ją przywiozłeś A kto mi Ja wręczył
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A kto mi Ja wręczył Nie mam pojęcia - panowie z CBŚ którzy siedzieli w krzakach, zrobili tylko zdjęcie jak wyjmujesz ją z auta...
S3ci0r Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ma ktoś coś dla mnie od pawła?
blaszczu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ma ktoś coś dla mnie od pawła? Seba wziął z tego co pamiętam
sebba75 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ma ktoś coś dla mnie od pawła? Oczywiście ze mam ale tam jest brak Krówek
Marco Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ale co, imprezka przednia. Nowisie,wielkie,wielkie dzięki No i wielkie gratulacje dziupli Nie mogę tez nie podziękować Michasiowi Krasuskiemu. Bez niego spotkanie nie byłoby tak ciekawe. Aha i jeszcze jedno: jeden mały korek i to jeszcze 12V to zdecydowanie za mało do naprawy
Yogi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Panie i Panowie kurde Lare było w manu a tu cisza.... żaden spot się nie odbył a ja się dowiedziałem dopiero w niedziele przed 24 że byli cały weekend w Łodzi był ktoś ? co tam się działo ?
blaszczu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Panie i Panowiekurde Lare było w manu a tu cisza.... żaden spot się nie odbył a ja się dowiedziałem dopiero w niedziele przed 24 że byli cały weekend w Łodzi był ktoś ? co tam się działo ? Większość bawiła się w sobotę w MX Nowicki a w niedzielę to nie wiem
soll Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Przechodziłem przez Manu w sobotę wieczorem, kilkanaście aut na rynku stało, stoisko Lare było, ale nikogo znajomego to nie właziłem
kamilgt Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Cześć Czy ktoś jedzie może niedługo z Łodzi/okolic do Poznania i odebrałby mi taką osłonę w Poznaniu??? oczywiście zapłacę!!!
wirus_kamil Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Ja Ci po weekendzie mogę odebrać. Bym przekazał kierowcy i byś odebrał w Lusowie pod poznaniem
kamilgt Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 wirus_kamil, odwrotnie napisałem, osłonę trzeba odebrać w Poznaniu i przewieźć do Warszawy, ale w ostateczności może być do Łodzi
wirus_kamil Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 No to w Poznaniu nie mam jak odebrać
yukon Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 kamilgt, często śmigam do Poznania, miałem jechać jutro...niestety wszyscy mają weekend. daj znać na pw jak Ci się nie śpieszy.
kamilgt Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 yukon, Dzięki, będę się odzywał jak coś
sinrock Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Panowie to kiedy robimy spocik? Co prawda pogoda nie dopisuje obecnie ale myślę że w drugiej połowie maja można by się jakoś spotkać na grillu?
sinrock Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Dlatego napisałem w drugiej połowie maja...
Fancivi Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Od poniedzialku ma byc ladna pogoda wiec moze w tygodniu jak kiedys wieczorem spocik gdzies na parkingu? ale wszystko zalezy od ladnej pogody
Kama Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Panowie (i Panie ), pod koniec maja / na początku czerwca planuję kupić QD Auto Finesse Finale a biorąc pod uwagę stosunek ilość/opłacalność wybór padł na baniak 5l Był by ktoś chętny do podziału? Czy wszyscy się zapchali Sonaxem
M4ciek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 ja mam Finale'a ale w starym zapachu nowy to już nie to samo nie chcesz Sonaxa ?
Kama Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 nie chcesz Sonaxa ? Chciałem iść pod prąd Zresztą chciałem coś do przecierania z water spotów i takiego lekkiego odświeżenia HiTempa
DJ_TRANCE Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Kama, No to może po prostu jakiś QD by Ci się przydał ?
Kama Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Kama, No to może po prostu jakiś QD by Ci się przydał ? Dlatego chciałem AF Finale. Tylko szukam chętnych do spółki chwilowo
wirus_kamil Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Kama, jak zakupisz to pół litra mogę odkupić na test
Rekomendowane odpowiedzi