Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybrałem jednak - Hotel San Remo, ul. Chemików 6, Zgierz

ponawiam pytanie:

Może jakiś spot mały?
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

no to jak dla mnie wrzućcie jakiś konkretny adres gdzie mam podjechać o o której i damy radę w poniedziałek

Opublikowano

ja tam jestem z Pabianic, wakacje mam także sie dostosuje. tylko mogło by sie jeszcze pare osób zjawić.

a wpuścicie brudnym jak na nasze standardy autem? :lol:

Opublikowano

nie wiem o co chodzi z tym platnym parkowaniem... przeciez jeszcze w niedziele nic nie placiłem za parking pod nomi, to jak centrum platne a nomi nie, to nomi odpada???

wytłumaczcie mi jak krowie na granicy, bo nie mogę zajarzyć :P

• Moderator
Opublikowano

lukas1986, odkąd Zamkowa i wszystkie prostopadłe uliczki zostały wyposażone w parkomaty odtąd parking pod Nomi jest tak naćkany że szpilki nie wepchniesz, nie mówiąc już o organizacji spotu :dontknow:

Pod MOSiRem jest parking - nieduży ale...

Opublikowano

z tego co się zorientowałem to 18.08.2012 w SNB główna impreza a after party to nie wiem

Opublikowano

no właśnie nie... chyba że można się spóźnić, bo do 13 pracuję, to byłbym pomiędzy 14.00 a 15.00... a poza tym czekam na aktywację konta...

Opublikowano
spot w SNB Łódź na Rewolucji od godziny 12.00
Łukasz, ale jak informujesz tutaj to bardziej dokładnie.

żeby nie było niedomówień - spot (w sumie Ogólnopolski) jest dla tych co się zapisali na listę :P (bo obowiązuje składka na żarcie i został ustalony limit miejsc, już zresztą jak widziałem wczoraj - wyczerpany) :idea: