Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

siema jestem tu nowy i od niedawna zacząłem się interesować tematami związanymi z forum chętnie podjadę na jakiś spot jak już będzie.Tylko napiszcie kiedy i gdzie?

Opublikowano

Panowie/Panie ja jestem za 30 czerwca (sobota), kto to się chwalił na ostatnim spocie że ma jakąś działeczkę pod łodzią? :-] Ewentualnie jakieś miejsce do spania by się przydało gdybyśmy zabalowali do białego rana :mrgreen: Jak coś to ja jadło i napitek mogę ze sobą zabrać nie licząc kosmetyków :D

Panowie nie konfekcjonujemy produktów!

Ale o so chodzi? :kox:

Opublikowano

sinrock, To ja się chwaliłem ;) I jak patrzę na grafik to nawet 30 mam wolne. Gorzej z tym spaniem. Mieszkam jeszcze z rodzicami a do swojego wyra nie wpuszczę! :D Chociaż ze dwa łóżka by się znalazły w nieużywanym już domu, jednak tam warunki nie są jakieś super... Myślę, że przydałby się mini spocik by obgadać takie sprawy.

Opublikowano

booohal ja mam kombi-limuzyne więc miejsce do spania sie znajdzie :-] Spoko, można by się spotkać któregoś dnia i obgadać szczegóły, ewnetualnie jakoś w lipcu spocik przy grillu zrobić, tak żeby większości pasowało :) Do tego czasu mój furak powienien już odzyskać blask :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie kiedy jakiś spocik? Otworzył nam się sklep detailerski więc może warto z chłopakami pogadać, spotkać się, pogadać i może coś kupić? :P

Opublikowano

Mnie weekend odpada bo wyjeżdzam na mały trip :). Coś wypadałoby zorganizować , już kupę czasu minęło od ostatniego spota.

Opublikowano

no właśnie kiedy jako delegacja nawiedzimy ten sklep i zrobimy mu kontrolę rodem z PIPu :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie kiedy jakiś spocik? Otworzył nam się sklep detailerski więc może warto z chłopakami pogadać, spotkać się, pogadać i może coś kupić? :P

Gdzie??

Opublikowano

mnie tam obojętne, w sumie praktycznie każdy termin wieczorny pasuje ;)

Opublikowano
Moze jakis spot w okolicach Pabianic? :-]

w środy w Pabianicach są robione zloty samochodowe.

O te stare dobre czasy jak EPA sie odwiedzalo co srode :D Ja w tygodniu kazdy wieczor a week juz nie kazdy