soll Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Oki, czekamy, tylko żeby było na wesoło, bo jak nie pozdajecie to będziecie jak nocne marki
Fancivi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 no no chetni zaraz sie znajda ;D
yukon Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 trzeba poczekać na lepszą pogodę ktoś proponował miejscówkę na ostatnim spocie?
Przemek_ASZ Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 siema jestem tu nowy i od niedawna zacząłem się interesować tematami związanymi z forum chętnie podjadę na jakiś spot jak już będzie.Tylko napiszcie kiedy i gdzie?
Administrator AreK Opublikowano 3 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Panowie nie konfekcjonujemy produktów!
sinrock Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Panowie/Panie ja jestem za 30 czerwca (sobota), kto to się chwalił na ostatnim spocie że ma jakąś działeczkę pod łodzią? Ewentualnie jakieś miejsce do spania by się przydało gdybyśmy zabalowali do białego rana Jak coś to ja jadło i napitek mogę ze sobą zabrać nie licząc kosmetyków Panowie nie konfekcjonujemy produktów! Ale o so chodzi?
michal88 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 sinrock, 30 czerwca odpadam, jade do Zakopanego na tydzień.
booohal Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 sinrock, To ja się chwaliłem I jak patrzę na grafik to nawet 30 mam wolne. Gorzej z tym spaniem. Mieszkam jeszcze z rodzicami a do swojego wyra nie wpuszczę! Chociaż ze dwa łóżka by się znalazły w nieużywanym już domu, jednak tam warunki nie są jakieś super... Myślę, że przydałby się mini spocik by obgadać takie sprawy.
sinrock Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 booohal ja mam kombi-limuzyne więc miejsce do spania sie znajdzie Spoko, można by się spotkać któregoś dnia i obgadać szczegóły, ewnetualnie jakoś w lipcu spocik przy grillu zrobić, tak żeby większości pasowało Do tego czasu mój furak powienien już odzyskać blask
blaszczu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Panowie kiedy jakiś spocik? Otworzył nam się sklep detailerski więc może warto z chłopakami pogadać, spotkać się, pogadać i może coś kupić?
michal88 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Mnie weekend odpada bo wyjeżdzam na mały trip . Coś wypadałoby zorganizować , już kupę czasu minęło od ostatniego spota.
S3ci0r Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 no właśnie kiedy jako delegacja nawiedzimy ten sklep i zrobimy mu kontrolę rodem z PIPu
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 może nawet i ja bym sie zjawił
booohal Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jak mi przypasi grafik to też napadnę sklep
pocas Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Panowie kiedy jakiś spocik? Otworzył nam się sklep detailerski więc może warto z chłopakami pogadać, spotkać się, pogadać i może coś kupić? Gdzie??
soll Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 pocas, czytaj, czytaj http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 538#253538
yukon Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 jakieś cuś? ten weekend? może nowa myjnia Janów?
M4ciek Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 mnie tam obojętne, w sumie praktycznie każdy termin wieczorny pasuje
weglus Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Moze jakis spot w okolicach Pabianic? w środy w Pabianicach są robione zloty samochodowe.
Fancivi Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Moze jakis spot w okolicach Pabianic? w środy w Pabianicach są robione zloty samochodowe. O te stare dobre czasy jak EPA sie odwiedzalo co srode Ja w tygodniu kazdy wieczor a week juz nie kazdy
enjoy1516 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 ja tak samo chętny może w końcu się coś ruszy
Zgrywussdz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Też chętnie gdybym siedział na forum ciut dłużej i znał więcej forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi