enjoy1516 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 jak dla mnie dupy nie urywał ten zlot ;p ale pare fajnych autek było
Fancivi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 powiedzcie mi jedna rzecz poza staniem gadaniem i ogladaniem aut cos sie pozniej dzialo drifty 1/4 w innym miejscu?
booohal Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Fancivi, Na Della sporo osób uderzyło później. Polatali na ćwiartkę trochę. A jeżeli chodzi o M1 to nie było na legalu więc i organizacja była bardzo kiepska. Gdybyśmy mieli jakieś miejsce gdzie można by wyznaczyć różne strefy (drift, car audio itp.) to myślę że impreza byłaby bardzo ciekawa. A tak to
michal88 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Duźo aut bylo? Teź sie wybieralem ale jakos w sobote mi sie odechcialo. Zloty trunek okazal sie bardziej kuszacy
booohal Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 michal88, Było było. Nawet za dużo jak dla mnie. Golfy palące gumę, beemki jadące na jedynce do odcięcia między ludźmi... Echhhh...
michal88 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 booohal, Czemu mnie to nie dziwi ? Spodziewałem się takiego towarzystwa na tym zlocie
booohal Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 michal88, Na każdym zlocie takie się znajdzie. Dlatego najlepsze zloty są w wąskim gronie... Ale dosyć marudzenia. Lepszy taki zlot niż żaden i siedzenie przed kompem Organizatorzy dopiero się uczą i może w przyszłości będzie coś czym Łódź będzie mogła się pochwalić.
enjoy1516 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 macie panowie jakieś fotki https://picasaweb.google.com/1099871798 ... irectlink#
Fancivi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A to w takim razie dobrze slyszalem ze po Dellu ganiaja sie ;D ale juz nie chcialo mi sie jechac. Nawet na nielegalu organizacja moze byc dobra bo nie raz ogarnialem ale moze nie takie masowki jak ta wczorajsza kwestia organizacji i zgrania ludzi. Niestety Łodź to chore miasto w kwestii organizacji imprez motoryzacyjnych... Mielismy Street Legal o ktorym bylo glosno nawet za granica i co? Przez podejscie ludzi wladzy patrzacych tylko na kase tak koncza wspaniale imprezy. A wiele imprez nielegalnych pokazuje jak wielu przybywa na nie pobawic sie. Zostaja zabawy nielegalne i noca Cieplo sie robi sezon sie zaraz zacznie, czesc bedzie sie bawic w duzym gronie na znanych miejscowkach a czesc tu i tam bez tlumow gapiow
booohal Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Fancivi, Co niedzielę na Dellu jest coś. No chyba że mrozy są. Ale teraz to już co tydzień można podbijać. Dzisiaj pewnie też zajadę.
enjoy1516 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 tak samo wracając każdy był mistrzem kierownicy i pokazywał swoje ,, umiejętności " można się było poczuć jak w nfs
Fancivi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Mi nie musisz mowic Od kilku lat jezdze tam gdzie cos sie dzieje ;D Ostatnio tylko mnie nie widac tam gdzie zawsze ;D czyli na lini startu a Dell swego czasu byl jak drugi dom
lukas1986 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 enjoy1516, sierra pokazała co potrafi najlepszy był przejazd z otwartym bagażnikiem... a gość ta bmw5 to tylko sprzęgło mógł spalić i pomyśleć, że przed tym wszystkim do domu chciałem jechać p.s. po zmianie opon dalej był ogień??
enjoy1516 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 haha ja to byłem na ,,sektorze" gdzie same betki latały , goście do oporu piłowali a potem na samych felgach jeździli w sumie śmiesznie było ale zajebiście zimno Dobry był gość w golfie (na 106 zdjęciu jest )który podczas hamowania szorował dokładką po ziemi
yukon Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Znajdę gdzieś IPA w bańce 5l? Ewentualnie mniejsze? Nie mam kontaktu z firmąm, od której brałem dotychczas
rufus295 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Znajdę gdzieś IPA w bańce 5l W Chemii na Brukowej(róg Teresy).
S3ci0r Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Panowie może w najbliższym czasie spotkamy się na jakiejś myjce?
yukon Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 S3ci0r, a co chcesz robić na myjce?
S3ci0r Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 yukon, po prostu umyć auto bo wygląda jak chlew na 4 kołach a przy okazji pogawędzić sobie
blaszczu Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Jestem za ale muszę doprowadzić mechanikę w aucie do stanu używalności A wtedy mogę spotować w każdej wolnej chwili
S3ci0r Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 booohal, no włąśnie ja się nie orientuję gdzie są jakieś bezdotyki przyjazne detailerom więc licze na wasze propozycje
booohal Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 S3ci0r, ja też nie . Myślę że yukon, będzie obeznany w tym temacie...
michal88 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Przy Tesco na Widzewie nie ganiają porządnych klientów ze swoim sprzętem
Rekomendowane odpowiedzi