Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Fancivi, Na Della sporo osób uderzyło później. Polatali na ćwiartkę trochę. A jeżeli chodzi o M1 to nie było na legalu więc i organizacja była bardzo kiepska. Gdybyśmy mieli jakieś miejsce gdzie można by wyznaczyć różne strefy (drift, car audio itp.) to myślę że impreza byłaby bardzo ciekawa. A tak to :dontknow:

Opublikowano

michal88, Było było. Nawet za dużo jak dla mnie. Golfy palące gumę, beemki jadące na jedynce do odcięcia między ludźmi... Echhhh...

Opublikowano

michal88, Na każdym zlocie takie się znajdzie. Dlatego najlepsze zloty są w wąskim gronie... Ale dosyć marudzenia. Lepszy taki zlot niż żaden i siedzenie przed kompem ;) Organizatorzy dopiero się uczą i może w przyszłości będzie coś czym Łódź będzie mogła się pochwalić.

Opublikowano

A to w takim razie dobrze slyszalem ze po Dellu ganiaja sie ;D ale juz nie chcialo mi sie jechac. Nawet na nielegalu organizacja moze byc dobra bo nie raz ogarnialem ale moze nie takie masowki jak ta wczorajsza ;) kwestia organizacji i zgrania ludzi. Niestety Łodź to chore miasto w kwestii organizacji imprez motoryzacyjnych... Mielismy Street Legal o ktorym bylo glosno nawet za granica i co? Przez podejscie ludzi wladzy patrzacych tylko na kase tak koncza wspaniale imprezy. A wiele imprez nielegalnych pokazuje jak wielu przybywa na nie pobawic sie. Zostaja zabawy nielegalne i noca ;) Cieplo sie robi sezon sie zaraz zacznie, czesc bedzie sie bawic w duzym gronie na znanych miejscowkach a czesc tu i tam bez tlumow gapiow ;)

Opublikowano

Fancivi, Co niedzielę na Dellu jest coś. No chyba że mrozy są. Ale teraz to już co tydzień można podbijać. Dzisiaj pewnie też zajadę.

Opublikowano

Mi nie musisz mowic ;) Od kilku lat jezdze tam gdzie cos sie dzieje ;D Ostatnio tylko mnie nie widac tam gdzie zawsze ;D czyli na lini startu a Dell swego czasu byl jak drugi dom :D

Opublikowano

enjoy1516, sierra pokazała co potrafi :D najlepszy był przejazd z otwartym bagażnikiem... a gość ta bmw5 to tylko sprzęgło mógł spalić :lol::lol: i pomyśleć, że przed tym wszystkim do domu chciałem jechać

p.s. po zmianie opon dalej był ogień??

Opublikowano

haha ja to byłem na ,,sektorze" gdzie same betki latały , goście do oporu piłowali a potem na samych felgach jeździli :lol: w sumie śmiesznie było ale zajebiście zimno

Dobry był gość w golfie (na 106 zdjęciu jest )który podczas hamowania szorował dokładką po ziemi :D

Opublikowano

Znajdę gdzieś IPA w bańce 5l? Ewentualnie mniejsze?

Nie mam kontaktu z firmąm, od której brałem dotychczas :/

Opublikowano

yukon, po prostu umyć auto bo wygląda jak chlew na 4 kołach a przy okazji pogawędzić sobie 8-)

Opublikowano

booohal, no włąśnie ja się nie orientuję gdzie są jakieś bezdotyki przyjazne detailerom więc licze na wasze propozycje :mrgreen: