Zybercik Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 ShiningCar, nie wiem jak Zybercik, ale do mnie do tej pory nie dotarła próbka APC do testów. Dostałem, dostałem. Daaawno temu, zrobiłem nim już nawet komplet moich alufelg letnich. Tylko że nie mam fotek... testu też brak. Chciałem, tylko że mój kompakt bez światła słoneczno/dziennego robi takie foty, że nie było co wrzucać. Zużyłem może 10%, więc na wiosne pożycze się aparatu z prawdziwego zdarzenia i teścik będzie
ShiningCar Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Tylko że nie mam fotek... testu też brak Damian napisz chociaż jak wrażenia Na zdjęcia i opis koniecznie czekamy!
Zybercik Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Jutro coś skrobnę niestety nie-fotograficznie.
ShiningCar Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Szukamy 2 RZETELNYCH osób do przeprowadzenia testu produktu... Porównanie : - Wolfgang Deep Gloss Paint Selant - Chemical Guy's JestSeal 109 - Duragloss TrackClawRacing Polish - Wolf's Chemical Body Wrap Faktyczne działanie RejeX zaczyna się 12 godzin po aplikacji. Jest to czas potrzebny na utwardzenie powłoki mający zasadnicze znaczenie dla wydajności i długowieczności RejeX. W czasie utwardzania, pojazd nie powinien stykać się z zanieczyszczeniami. Produkt zapewni w optymalnych warunkach ochronę od 4 do 6 miesięcy. Dodatkowe warstwy RejeX mogą być nakładane po odczekaniu 8 godzin (pomiędzy nakładanymi warstwami).
JM63 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mogę porównać z Body Wrap'em Ewentualnie ze #111 od DG.
Sucre Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam, mogę porównać ze 105, 111, 476 itd.
Fancivi Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A ja moge porownac z Wolfgang Deep Gloss Paint Selant / Z Tytanium / Colli 915 / FK1000 z tych bardziej wytrzymalych Kolor auta czerwony
ShiningCar Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Istotne dla Nas są też kolory na których będzie przeprowadzony test Najlepiej by był to jeden z ciemniejszych i jeden z tych jaśniejszych. Jutro wybieramy i wysyłamy
Moderator rychu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Z BW mogę porównać na srebrnym.
JM63 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ShiningCar, Czary uni, zielony metallic, niebieski metallic, ewentualnie czarny metallic, ale tu z pominięciem trwałości.
ShiningCar Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Fancivi, rychu, JM63, proszę o dane do wysyłki
Moderator rychu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Musiałem się dzisiaj bujać na pocztę po przesyłkę ale dotarła w całości. Gęsty ten RejeX, osiadł na dnie butelki i nie chce wyleźć A zamówiony, przy okazji, aplikator DG to totalna lipa - nie spodziewałem się, że DG coś takiego wypuszcza... Gąbka identyczna jak w aplikatorze Shiny Garage, a strona z MF No ale jak pisałem, chciałem zobaczyć jak to wygląda - to już wiem
ShiningCar Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 rychu, czekamy na Twoje spostrzeżenia odnośnie RejeX Przy okazji zapraszamy 2 osoby do skorzystania z możliwości przetestowania : BILT HAMBER AUTO BALM O tym produkcie na KA przygotowaliśmy 2 sztuki w promocyjnej cenie 19,99zł - czekamy na chętnych
ShiningCar Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Szukamy 3 doświadczonych osób, chętnych do przeprowadzenia testu produktu : Detail Shoppe Wet Glaze 2.0
SzaKal Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 ShiningCar, Jak coś to mogę przetestować
siwyjac Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 nie wiem czy jestem doświadczony ale mogę przetestować
dzinkins Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Melduję się na stanowisku testera nawet mogę napisać meldujemy bo WWL Team może to dokładnie przetestować Doświadczenie skromne ale do czegoś można porównać
grabek246 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 zglaszam sie do testu:-) jakby co to w iatek w krk odebrac moge
Tworek Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 A co tam, niech będzie zgłaszam się, dawno nic nie testowałem. Lakier to Ebonyschwarz Pearl Efekt
kubik Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Mogę się zgłosić jako doświadczony, przeciętny użytkownik,nie spędzający co drugiego weekendu z polerką Paleta kolorów jaką obok przedstawić to stalowy szary,srebrny,(metaliczne) + żółty i czarny
mihnova Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Ja również bardzo chętnie przetestuję edyta: Kolor LC9Z czyli czarny metalic z palety VW
ShiningCar Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Czekamy na chętne osoby do jutra, coby w weekend można było posmarować Biało-czerwone i czarne barwy mile widziane
Ari Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Czarny Avensis i 2 siwki Toyoty zgłaszają się
siwyjac Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Czekamy na chętne osoby do jutra, coby w weekend można było posmarować to kto smaruje?
Rekomendowane odpowiedzi