Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedziałbym, że się kończy bo chyba dzisiaj ostatni dzień - 15% :)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, Tomas22 napisał:

Nigdzie nie zauważyłem tego info ale już zostałem poinformowany że zaraz się kończy i zdążyłem zamówić :D

;)

Opublikowano

Koszyk pełen :D pytanie czy jakieś promocje na BLACK FRIDAY szykujecie ?

drugie pytanie kiedy będzie dostępna butelka z atomizerem od SG ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
16 minut temu, MrPatience napisał:

Panowie, czy planujecie jakieś przeceny świąteczne w najbliższych dniach?

Raczej już może coś bliżej gwiazdora ;-)

Opublikowano

"Good Stuff Zestaw na „Dobry Początek”" - Jest szansa że będzie przed świętami ? :D

Opublikowano
Godzinę temu, Donik napisał:

"Good Stuff Zestaw na „Dobry Początek”" - Jest szansa że będzie przed świętami ? :D

Będzie środa-czwartek ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@kursien na te pędzle niezły hype się zrobił bo w sumie po pierwszych testach widać, że jakośc dobra, cena też (urodzinowa promocja GS to jeszcze lepsza).

Opublikowano

@Ziółas dokładnie tak, chciałem kupić jeden, a gdy zobaczyłem że przecena, to wleciał komplecik i nie żałuję :)  (promo z tego co pamiętam jest do 15 stycznia)

Chłopaki z @Good Stuff mówili że mają ich wystarczająco, więc pewnie zaraz po nowym roku będzie dostawa :) Mam nadzieję, że i dla Ciebie będzie ! :good:

Opublikowano
1 godzinę temu, Ziółas napisał:

Wiadomo kiedy będą dostępne pędzelki work stuff?

49 minut temu, kursien napisał:

@Ziółas dokładnie tak, chciałem kupić jeden, a gdy zobaczyłem że przecena, to wleciał komplecik i nie żałuję :)  (promo z tego co pamiętam jest do 15 stycznia)

Chłopaki z @Good Stuff mówili że mają ich wystarczająco, więc pewnie zaraz po nowym roku będzie dostawa :) Mam nadzieję, że i dla Ciebie będzie ! :good:

Dokładnie wyszły wszystkie w kilka dni zaraz po nowym roku będziemy mieli dostawę także spokojnie wtedy dla wszystkich wystarczy :biggrin: