ANB Karol Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 W tym temacie prosimy Was o wpisywanie Waszych opinii na wszystkie tematy związane z naszym sklepem. Bardzo cenimy opinie, także te negatywne Na samym początku chcielibyśmy prosić o Wasze uwagi na temat sklepu, głównie z technicznego punktu widzenia działalności. Czy sklep jest przyjazny użytkownikom, czy też może udało Wam się wyłapać błędy techniczne, których niestety nie da się uniknąć, ze względu na chorobę wieku dziecięcego.
Stanley08 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie macie Menzerny IP2000 ?
ANB Karol Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Niestety nie, narazie tylko FG500, FF3000 i SF4000 i to tylko w małych butlach
DawPi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Kiedy zmiana tej oczojebnej pomarańczy? Nie, że coś mam do tego kolorku, ale od razu mnie odrzuciło o wizycie w sklepie.
Swoop Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Kiedy zmiana tej oczojebnej pomarańczy? rzeczywiście po wejściu pomarańcz świeci po oczach. W robocie nie da się niepostrzeżenie wejść na stronę i coś zamówić
art'ek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 macie blad na sklepie w PB jest zdjecie liquide natty's blue a opis jest do paste wax blue
ANB Karol Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wszystkim którzy wyrazili swoje zdanie i dołożyli troszkę prawdy Wielkie Dzięki Ja ze swojej strony tylko chcę powiedzieć że każdy ma prawo do założenia sklepu i spr czy to taka żyła złota ja szczerze powiem że nie jest to jedyna rzecz z której czerpie dochody i raczej tak zostanie z wiadomych przyczyn. [ Dodano: 24 Styczeń 2012, 17:07 ] art'ek, dzięki zaraz poprawię
MM.MM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 DC Karol, Zmiencie nazwy produktów na mniejsze, zachodzi pierwsza linijka na drugą.
cayman9 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 http://www.detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=325 poprawcie nazwę na 25 mm a nie m - macie grubość w metrach
blaszczu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zmieńcie nazwę Dodo Jouice na Dodo Juice Co do sklepu to czekamy na jakieś dobre rabaty i promocje i na pewno skorzystamy
ANB Karol Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 ale plama dziękicayman9, będę o tym pamiętał
machar02 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 przy wpisywaniu danych do wysyłki jest numer domu, powinien być chyba jeszcze nr mieszkania. Dodatkowo przy dodawaniu produktów do koszyka wyskakuje błąd ze strony sieci web
ANB Karol Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 blaszczu, też dziękuję i będę pamiętał jednak pradca 48h bez snu wygenerowała błedy
Sprinter Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie wszystkie zdjęcia się ładują lub jeszcze ich nie macie
ANB Karol Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 tak kilku zdjęć jeszcze nia ma pewnie chodzi o monster shine
Tworek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Fajnie by było gdyby zamówienia były numerowane, złożyłem właśnie zamówienie u Was, ale jak widać zamówienia nie są kolejkowane/numerowane.
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 fajnie że po dodaniu produktów do koszyka zapisuje się lista i przy ponownym logowaniu mamy ostatnio dodane produkty
ANB Karol Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tworek, da się zrobć swoja droga ja mam numeracje swoją ale wy jej nie widzicie da się zrobić
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 jednak zapamiętywanie produktów w koszyku nie działa przed chwilą się zalogowałem i wyparowało wszystko z mojej listy zakupów dobrze by było to zrobić, ale niech jeszcze ktoś potwierdzi.
mihnova Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wczoraj pierwsze zakupy w DC i baaardzo pozytywnie Chłopaki bardzo się starają dobrze doradzą ceny w porządku a i firmowe wlepki i kilka próbek do przetestowania dostałem Odbiór osobisty bezproblemowy Mogę szczerze polecić na pewno wrócę nie raz
Dyzio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i jestem bardzo mile zaskoczony, solidnie zapakowana paczka, zabezpieczone taśmą korki, mimo orginalnych plomb. Kontakt i komunikacja na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli nasza wspólpraca ma się tak dalej toczyć możecie byc pewni, że nie było to nasze ostatnie zamówienie u Was. Bardzo gorąco wszyskim polecam. ps. bańki już częściowo rozlane
4miras4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Pierwsze zakupy w sklepie zrealizowane. Chciałbym tu podziękować za bardzo dobrze zapakowaną paczkę, dodatkowe gratisy i testery oraz pomoc przy wyborze. Obsługa na najwyższym poziomie.
KeepeR Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Pierwsze zamówienie zrealizowane. Jestem w 100% zadowolony, przesyłka świetnie zabezpieczona i dostarczona na czas. Bardzo dobry kontakt z Panem Karolem, dzieki za dodatkowe gratisy i testery Polecam!
Rekomendowane odpowiedzi