Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Minetoo wita Was Chwilę się zastanawiałem czy coś wystawiać ale kilka osób pytało czy poszedłem na emeryturę więc odpowiadam nie jeszcze nie Zdjęcia tradycyjnie telefonem Do dziupli wpadł skandynawski ptaszek, skoro już wpadł to się z nim pobawić należy Specjalnie na tą okazję zaprosiłem nowe tańczące pędzelki by szydercy już nie wytykali że Minetoo stuknie tu i tam a potem za niesforny pędzel będzie płacił Pytanie do znawców: Czy każde Volvo lakier ma wykonany z betonu ? Jeszcze chwilę i złapałbym za papier Futro wrzucone na listę must have Na samym początku dostałem groźbę że : "Z kołami to się już nic nie da zrobić" Pomyślimy Jeśli ktoś by potrzebował asfaltu na drogę pod domem śmiało walić do mnie trochę tego zostało Ewentualne chemiki na bieżąco nad zdjęciami Enjoy Poznajmy się jestem zadbane Volvo To chyba od tamtego roku leży Pro pędzelki PSB i Meg's APC z Glorii Silnik nie pasował mi do wizji więc... Profesjonalny podkoszulek techniczny Chętni a asfalt? Ponownie lans i następnie prewash z kilera, APC i Glorii Prawie jak...no kto? R222 w akcji (dzięki Adam ) Po którymś tam pre washu i myciu można było wziąć plastelinkę Lakier nie był mocno styrany ale się po prostu nie błyszczał i wygladał jak dziad Zestaw 3m oraz cutting Urbana (Dzięki kolego jest lepszy od 3m ) i jazda Pieszczot ciąg dalszy tu Nielsen na pędzelku 2 razy po kilku godzinnej przerwie Pianino zajechane na śmierć papieru brak więc efekt słaby Amatorka Detailer's Pride Wheel Glaze Ile się dało bez papieru czyli amatorki ciąg dalszy Wszytko musi kropelkować Teraz cokolwiek lepiej ? Za spektakularne efekty świetlne odpowiada Colli #915 na Lusso [/url] Pokaż kotku co masz w środku Let's the show begin Kawy?? Fotel kierowcy do lakierowanie ale z reszty za pomocą szczotek Gliptone, APC, PSB pędzli, VooDoo , Daerg, Ultimate Protectant i Ajax do szyb udało się wyciągnąć tyle. Nie wiele, szału nie ma wiem Dywany z dedykacją dla nie spełnionych fryzjerów i fryzjerek To by było na tyle. A teraz śmiało rzucać mięsem i wytykać Bonus Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempus Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Coś się miałem zapytać, ale już zapomniałem aaa - no właśnie, zadowolony Pan z Nielsena? relacja jak zawsze w pytę, tylko za mało zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Niezła przemiana,asfalt to chyba zwijał z A4 Właściciel się chyba zdziwił że tak zapuszczone auto odzyskało utracony blask Pozazdrościć zaplecza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaYmAn Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Good job mate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 tylko za mało zdjęć A ten znowu swoje Nastepnym razem biorę Cię do roboty i będziesz focił Nielsen super Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempus Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 minetoo, bardzo chętnie, będę też podawał masterowi mikrofibry baa, nawet zamoczę pędzelek w butelcę z Nielsenem Dobra, spadam do domu, wystarczy siedzenia 14h w robocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 matsreowi Master ze mnie ale chyba z wieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dw4463757 Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Praca super, ale rzeczywiście parę zdjęć by się przydało jeszcze (nie bij ) Jak spłukiwałeś brud z komory silnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 parę zdjęć by się przydało jeszcze Czasem ciężko wszystko na raz pogodzić Jak spłukiwałeś brud z komory silnika? Karcher na niskim ciśnieniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise and Shine Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Świetna praca z wnętrzem, wyślij może kiedyś faktycznie to CV Ile Ci zeszło na całość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Ile Ci zeszło na całość? 2 dni 20 roboczogodzin wyślij może kiedyś faktycznie to CV No dziękuje i kto wie Najpierw przyjadę na kawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
JM63 Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 minetoo, Na pewno dużo lepiej Ale... trochę mnie rażą błędy ort Czarny uni nie jest beton, ale metallic... miałem tylko dwa starsze i porównując do BMW z podobnego rocznika trzeba trochę orać... Ale Tempo i filc na wiertarce i się świeci A jak przypadły ci do gustu 'skóry'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 skóry To nie skóra to papier ale widziałem gorsze Błędy? Przepraszam zaraz posprawdzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
different Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 robota jak robota - poziom 3ma jak zwykle, za co szczere graty ale .... zaciekawiły mnie te skórzane rękawiczki - prosto od louis vuitton`a ? to jakaś wersja dla detailerów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator psemo Posted January 23, 2012 Moderator Report Share Posted January 23, 2012 minetoo, Jak zawsze, co tu dużo gadać... dobra robota Popraw tylko podtytuł z kotkiem, bo byk taki wielki, że kota nie widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 prosto od louis vuitton`a Dokładnie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolak Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Do prania tapicerki zdemontowałeś fotele? Współczuje pracy z wysokim autem. Jaka kombinacja poszła na "betonowy lakier" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Pytanie do znawców: Czy każde Volvo lakier ma wykonany z betonu ? I to tego najbardziej twardego Jak dla mnie Volvo to największy twardziel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Jaka kombinacja poszła na "betonowy lakier Cutting Urbana z zielonym korkiem. Urban dobrze chłodził. No i cierpliwość... Następnym razem futro Marco, Dobrze wiedzieć [ Dodano: 23 Styczeń 2012, 18:24 ] bubolak, Foteli nie demontowałem dało się wszędzie dojść Gdzie są błędy ort? Autokorekta nic mi nie pokazuje albo głupi jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
whateverek Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Autokorekta nic mi nie pokazuje albo głupi jestem Naczelny Miodek donosi Pokarz kotku co masz w środku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 whateverek, Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
whateverek Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Trochę mniejszy, ale purystów też irytuje można było wziąść plastelinkę ...a swoją drogą ładne zdjęcia jak na telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Jaka kombinacja poszła na "betonowy lakier Cutting Urbana z zielonym korkiem. Urban dobrze chłodził. No i cierpliwość... Następnym razem futro Marco, Dobrze wiedzieć [ Dodano: 23 Styczeń 2012, 18:24 ] bubolak, Foteli nie demontowałem dało się wszędzie dojść Gdzie są błędy ort? Autokorekta nic mi nie pokazuje albo głupi jestem może lepiej Pro Square ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiningCar Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Kolejna profi praca Piotrku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 good job fajnie zaczesane dywaniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts