Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 C1 - mnie rozczarował Poczekaj do oczyszczenia powłoki 4nano - daję radę Jestem miło zaskoczony te Coli daje radę Pudło
cubstone Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Ciekaw jestem Waszej reakcji na "X Może się wygłupię, ale według mnie tajemniczy X, to... nic. Po prostu lakier po pełnej korekcie, niczym niezabezpieczony, przetarty ipą. Ostatnio obserwowałem kropelki na takim właśnie i niczym nie odbiegał od zabezpieczonego woskiem. Z drugiej strony minął już szmat czasu i wątpliwe, aby efekt się tyle utrzymywał, ale kto wie... Bo w takie działanie W5 z Lidla to mi się wierzyć nie chce
Administrator Evo Opublikowano 29 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja uważam że to będzie Porsche 911 GT3 RS , ew McLaren 12C. A nie, sorry, to nie ten temat
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 cubstone, Prawidłowo oczyszczony lakier nie kropelkuje. absolutnie u mnie coś leży Evo, Napewno masz jakieś podejrzenia
coobah Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 absolutnie u mnie coś leży ja obstawiam słynny już na forum wosk z Lidla
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 coobah, Pudło [ Dodano: 29 Luty 2012, 23:48 ] Cisza tu jakaś.... Nano chłopaki i reszta przeżywają pewnie mecz Albo moj test jest nudny
maq Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Po ostatnim sprawdzaniu beadingu skończyło się tak: A następnie:
Pavlik Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Albo moj test jest nudny niepotrzebnie przeciągasz próbując podbić napięcie Ach...zagram i ja. Ty mogłeś pójść całkowicie pod prąd, więc może: Track Claw Racing Polish
whateverek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Może to pionierskie użycie NW na lakierze 4nano premium vision?
spons Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Nie ogladam meczy, jedynie siatkowke plazowa kobiet i czasem bikini-basketball Po tym jak przeczytalem temat forum zdechlo Podziekowal za update Jak tam ten pas brudu, dopatrzales sie go po myciu?
Gość Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 spons, Nie po umyciu jest już jednolita powierzchnia. Jak będzie w miarę pogodnie to w niedzielę kolejne wrzutka Z nowymi zabiegami....może jakiś citrus pre wash czy inny zajzajer Co do zgadywanki to nadal pudło Dekonspiracja po najbliższym myciu. Kto zgadnie dostaje resztę "X"'a którą mam 3 osoby wiedzą co to jest więc są wykluczone z gry
Pavlik Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Kto zgadnie dostaje resztę "X"'a którą mam http://shiningcar.pl/ wybierz se
tukolarz Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 minetoo, to i ja spróbuje odgadnąć tajemnicę kryjącą się za siedmioma górami, siedmioma lasami... Czy X to nie jest jakiś mocny QD pewnej firmy?
tukolarz Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Hehe, a drogie to to jest, czy mojego sąsiada- Pana Stasia na to stać?
Gość Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 tukolarz, Nie znam stanu finansów Pana Stanisława Koniec podpowiedzi
fireman Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 To może jakieś Zaino? (nie wiem czy to z USA tylko tak mi jakoś się wydaję)
Rekomendowane odpowiedzi